Foto: Erakogu
Blogid
23. aprill 2014, 20:36

Maa tuleb täita lastega! (9)

Kevad on uuestisünni ja paljunemise aeg. Olgu selleks Lihavõtte pühad (Easter) või hulka vanem Ishtar. Jänkud, munast kooruvad tibud ... no enam sümboolsem ei saa sigimise kohta ollagi! Teades naiste üldist imetlust vormiriietes machomeeste kohta ja eesti neidude eelistust väljamaameeste kohta, pakun välja, et nii umbes, ütleme üheksa kuu pärast täheldame mitmete pisijänkide lisandumist Eesti iibe suurendamisele. Piibelgi ütleb, ja see on ometi raamat, kus KÕIK tõed sehes on, et "tehke sugu ja saage teid palju".

Olen kuulnud, et suurem osa täisverelistest eesti meestest on pidanud olude sunnil muudele maadele tööle minema, nii olla Eestil vaja lisajõudusid piiri kaitsma ja naisi krabama. Ajaloost teada, et vallutajate-vabastajate üks preemiaid ongi alati olnud kohalikud näitsikud. Ega rahvuste ja rasside segunemine, teatud piirides, polegi ju paha asi. Teeb tugevamaks. Igastahes palju teretulnum kui sooneutraalsete katseklaasi metroseksuaalsed potilillekesed. Nii on näiteks kõik Euroopa siniverelised pidanud juba ammu hakanud lihtsurelikega paari heitma, et tagada järglaste elementaarselt normaalne areng. Kui kõik kuninglikud ainult teiste kitsa ringi kroonitud peadega paljuneks, jookseks hemofiilsed võsukesed kõik sest sinisest verest tühjaks esimese kriimustuse puhul.

Võrrelgem kasvõi tõukoeri segavereliste krantsidega. Tõukoerad on inimeste poolt nii ära aretatud, et enamus polegi enam võimelised looduslikult paljunema. Näiteks inglise bulldogid, keda suures osas peab kunstlikult seemendama ja siis keisrilõike teel maailma aitama. Rääkimata sellest, et kõik need nössis ninadega bulldogid ja bokserid said alguse väärastunud koertest, kes sündisid ebardunud koonudega. Keegi arvas, et näe, sihuke väärand on nii kole, et on lausa armas. Teeme juurde neid!

Minu endagi sugupuu on nagu tüüpilisel eesti krantsil. Ideaalne bukett siniverelisest saksa pedantsusest ja kaunitest kunstidest, eesti jonnakusest ja talupoja mõistusest, rootsi praktilisusest ja ilumeelest, vene köögist ja temperamendist. Erinevus rikastab.

On huvitav täheldada, et sõjaliste õppuste nimi on Kevadtorm. Alles käis Araabia Kevad. Kas nüüd on kevad lõpuks Maarjamaale jõudnud? Aga olgu poliitikaga kuidas on. Eesti neiud, olge patriootlikud! Avage USA õhudessantväele oma südamed ja oma..