Blogid

Maa tuleb täita lastega! (9)

LISA KOMMENTAAR

JÄNKUD29. aprill 2014, 20:28
arvamus29. aprill 2014, 18:00
Loo autoril soovitaks Kairot või Delhit külastada ja rääkida siis maa täitmisest...
On 2 võimalust, kas inimkonna kasv pidurdub või hävib suurem osa korraga mingi looduskatastroofi tulemusel, sest planeet maa kannatus on katkenud.
Laps25. aprill 2014, 09:15
Kas natuke julm ei ole? Kaevad kopaga suure augu, lükkad buldooseriga lapsed sinna sisse ja siis ajad mulla peale. Nõndaviisi lastega ei tehta. Maad ei täideta lastega. Lastel tuleb lubada suureks kasvada.
24. aprill 2014, 20:32
Mart ära aja hülge möla ilma naftata saab vägagi hästi elatud-ja sigitakse ikkagi armastusest vähemalt ma loodan inimeste seas ,need kes seda eiravad neile tõesti naftat vaja ja tikke samuti
Mart24. aprill 2014, 00:17
to kuule "naine"
Ülerahvastatust ei mõõdeta meetritega vaid tarbitavate ressurssidega. Eestlased näiteks vajavad 30 000 barrelit naftat IGA PÄEV. Kui see kogus kasvõi kümmekond protsenti väheneb algab järgmine pankrottide laine. Firmad kukuvad nagu doominokivid, tänavatel algavad rahutused nagu juba paljudes kohtades euroopas. Ilma naftata tänapäeval lapsi ei toida.
kuule "naine"23. aprill 2014, 22:33
mis ülerahvastusest sa jahud, kui kogu planeedi inimesed mahuksid vabalt Austraalia suurusele maa-alale. ehk usud ´´kliima soojenemise´´ müüti ka? pealegi - huumorisoon oleks üks jube hea asi, katsu see endale hankida.
NAINE23. aprill 2014, 22:02
Ave-Maria Blithe, Teie üleskutse on absoluutselt kohatu olukorras, kus maailmas on niigi juba ülisuur ülerahvastatus. Ma ei taha naisena teist naist solvata, kuid seekord pean küll nõustuma meestega, kes ütlevad, et mõned naised ei mõtle peaga vaid hoopis ühe teise kohaga.
vigade parandus23. aprill 2014, 21:15
esimeses paragrahvis ´´Teades naiste üldist imetlust vormiriietes machomeeste kohta ja eesti neidude eelistust väljamaameeste kohta, pakun välja, et nii umbes ütleme kuu pärast täheldame mitmete pisijänkide lisandumist Eesti iibe suurendamisele. ´´ paluks lugeda ´´Teades naiste üldist imetlust vormiriietes machomeeste kohta ja eesti neidude eelistust väljamaameeste kohta, pakun välja, et nii umbes ütleme ÜHEKSA kuu pärast täheldame mitmete pisijänkide lisandumist Eesti iibe suurendamisele´´. Toimetusel läks number 9 kaduma...