Foto: AOP
Inimesed
22. aprill 2014, 07:45

Dan Radcliffe tõi kallima avalikkuse ette

Näitleja Daniel Radcliffe’i (24) armuelu on viimasel ajal varjutanud saladuseloor. Läinud nädalal näitas ta end New Yorgis avalikkusele uue väljavalitu, näitlejatar Erin Darke’iga (28). Paar käis käsikäes Briti toidupoes Myers of Keswick ja nautis pargimurul istudes ilusat ilma. Näitlejad tutvusid kahe aasta eest biitkirjanikest rääkiva filmi "Tapa oma kullakesed" võtetel. Erini pressiesindaja kinnitas Daily Mailile, et noored ongi umbes kaks aastat kohtamas käinud.

Huvitaval kombel teatas Radcliffe alles 2012. aasta oktoobris, et tema ja produktsiooniassistendi Rosie Cokeri kaks aastat väldanud suhe on läbi. Kas Daniel heitis Erinile silma juba siis, kui Rosie veel tema Manhattani korteris elas? Igatahes kirjutas ajakiri Life & Style, et noormees on kostitanud kolleeg Erinit romantiliste Londoni reisidega, ent naine olnud muserdatud, kui Daniel nende lühikesele kurameerimisele ühtäkki lõpu tegi. Kui nad ka vahepeal lahku läksid, siis näib, et mitte kauaks.

Mullu jaanuaris nähti neid suudlemas Sundance’i filmifestivalil. Augustis jäi Erin fotole Londonis Noel Cowardi teatri ees, kus ta pärast Danieli etendust noormehega samasse autosse hüppas.