Eesti uudised

TV3: kooseluseaduse eelnõu läks riigikokku (13)

LISA KOMMENTAAR

riigikogujad,18. aprill 2014, 20:18
to kui juba 18. aprill 2014, 19:41
meil on ikka väga palju sõnniku - st neid, kes elavad koos aga ei ole abielus, ja nende lapsed järelikult on pabulad
musketärisugustele18. aprill 2014, 12:58
Olen hetero ja arvan, et kõigil on õigus elada, kes ei tee teistele halba. Tark inimene mõtleb ise, mis hea või halb, mitte ei ela nõukaaja seaduste järgi, või mõne muu muinasjuturaamatu (piibel) järgi. Kahjuks on targad alati vähemuses.
Liialt tolerantne see Eesti ühiskond18. aprill 2014, 12:37
Aitab juba neist veidrustest. Omasoo ihaldajad said Riigikokku ja nüüd Reformierakond teeb NENDE SOOVI TEOKS. Ärgake EESTI RAHVAS.
raadiokuulaja18. aprill 2014, 10:16
kuulasin eile reporteri saadet Vikerraadios,kus väitlesid valdo randpere ja Siim Kiisler.Väga õieti rääkis Randpere kooselu seadustamise vajalikkusest1Targal mehel tark jutt1Kes soovib,võib järelkuulata saadet.soovitan soojalt!
ms18. aprill 2014, 09:05
Kõik, kes seadustavad või toetavad, usuvad, himudes rüvedusse, mees-mehega, naine-naisega on oma meelsust ja ihu ise häbistanud. Nad on Jumala tõe vahetanud vale vastu ning austanud saatanat.
Kas tõesti on riigikogus inimesi, kes ei ole kursis kõige elementaarsema filosoofiga, millest pealegi räägivad ka kõik usundid.
KIIGIKOGULASED PALUN ÄRGE TEGELEGE PSEUDO SAATANLIKU TOLERANTSUSEGA
a.18. aprill 2014, 08:52
Ma ei saa aru, mis vahet on abielu ja kooselu registreerimisel. Tõsiselt kohe, mul ei jõua kohale. No näiteks, kui on tavaline paar, mees ja naine, elavad koos (vabaabielu). Lähevad registreerima kooselu. Kas see siis ei ole sama mis abielu?
Samasoolistele see on veel mingi hea uudis, aga täiesti kasutu seadus, minu meelest. Sama hästi võib seaduslikult lubada igasugu käimise ja võrrelda seda abieluga. Absurdne.
Ähh!18. aprill 2014, 08:13
Päevalehest lugesin "Euroopat Ida- Ukrainas kardetakse- kõik muudetakse geideks ja inimesed jäävad töötuks". Näib, et homo- promo kujuneb suurimale Euroopa riigile saatuslikuks julgeolekuriskiks.
sõnatu18. aprill 2014, 07:58
Kas tõesti meie riigis enam midagi muud arutada ei ole, kui lollustega tegeleda. Normaalsetel paaridel on võimalus abielluda ja ebanormaalsetel paaridel on võimalus notari juures oma lepingud sõlmida.
Seadustage parem raske puudega ja vanade ning dementsete inimeste hooldamine riigi poolt,
pole võimalik, et haige pensionär peab hooldama perekonnaseaduse alusel oma ülivana ema või noor inimene peab jätma oma isikliku ja tööelu, et 24/7 hooldada oma invaliidist last.
mahvalda18. aprill 2014, 07:50
loomulikult ei kesta see kekkamine enam kaua ja lõpp tuleb sealt kus algas - Bloody Moon
loomulikult ei vali keegi enam ei oravaid ega sotse ja rohkem hääli saab loomulikult teadagi kes kuid rahvas kahjuks ei mõista, et RE ja KE on ühe püksipaari kaks säärt ja nii teebki kesk näo et ei suuda kokku leppida ja jälle on tüüri juures vanad , kuid siiski on ka kõvasti teisiti mõtlejaid ja ainest kismaks jätkub kuni järgmise korrani
aga siis käib juba lajatus - ja seal kus on ametlikult satanistid lubatud ehmatab allesjäänud rahvas nii ära et hakkab usklikuks, niigi on seal maagiaga vingerdatud , looduse seadus on selline, et igavesti ei vingerda karistuse eest ära - iga järgmine pauk on tugevam
kui juba18. aprill 2014, 06:03
sõnnik kerkib pinnale,siis on lõpp lähedal,Lääne ühiskonna lõpp,Euroopa rahvastik ju väheneb ja vananeb ja selle mandri võtavad üle hoopis muud rahvad,rahvad kel on tugevad peretraditsioonid ja kus sünnibpalju lapsi.
Huvitav...18. aprill 2014, 01:15
...Maruste ytleb, et see seadus ei ole ainult geide kohta.Kas nyyd lubatakse edaspidi ametlikult mitmenaisepidamist?Teiste st.heterode jaoks on ju abieluseadus,perekonnaseadus jne.,lisaks k6ikv6imalikud notariaalsed lepingud.