Alla Pugatšova Tallinnas 2010. aastal.Foto: MEELIS TOMSON
Inimesed
17. aprill 2014, 19:05

Pugatšova stilist: Allal on 20aastase tüdruku jalad ja ei mingit tselluliiti! (16)

Vene laulja Alla Pugatšova (65) isikliku stilisti Ališeri sõnul on laulustaaril väga hea figuur, millest paljud võivad vaid unistada.

Ališer rääkis Komsomolskaja Pravdale antud intervjuus, et Alla Borissovnal on väga ilusad käed ja jalad, kuid hoolimata sellest läks tal tükkaega enne kui ta suutis laulustaari veenda, et ta loobuks avaratest riietest ja näitaks oma kehavõlusid.

„Pugatšoval on tegelikult 20aastase tüdruku jalad! Alla Borrisovna üllatab hoolitsetud kehaga, tal on väga ilus nahk ja ei mingit tselluliiti. Minu ülesanne oligi kõike seda näidata ja rõhutada. Ta tuli mulle vastu ja tulemusi ei tulnud kaua oodata!" on stilist oma tööga rahul.

Ališeri sõnul on Pugatšovaga koos töötamine puhas rõõm. „Temaga suhtlemine on väga lihtne, ma loon eskiise, toon talle näidata ja ongi kõik – ta paneb minu tööd selga. Vahepeal, muidugi, kui ta leiab, et mõnel kostüümil on midagi puudu, teeb ta teatuid ettepanekuid. Suvi pole mägede taga ning me tegeleme värske garderoobi loomisega," selgitas Ališer.

Tuletame meelde, et Alla Pugatšova võttis 2012. aasta lõpus ligi 25 kilogramma alla ning on suutnud oma saledat figuuri hoida.