Leonardo DiCaprio ja Toni Garrni.Foto: Alamy/AOP
Inimesed
16. aprill 2014, 08:20

Õnnelikult koos: DiCaprio hullas Toni Garrniga rannal

Sügisel sahistati, et Leonardo DiCaprio (39) on kevadel leitud kallima, Victoria’s Secreti pesumodelli Toni Garrni (21) juba hüljanud.

Star Magazine kirjutas, et DiCaprio uus märklaud on Orlando Bloomist lahku läinud supermodell Miranda Kerr.

Brasiillanna Kat Torres (24) – samuti modell – aga väitis kohalikule ajalehele Extra, et hoopis temal on filmitähega romaan, ehkki mees ei soovivat, et ta sellest sõnagi poetab. Näitlejale lähedane allikas küll eitas staari romantilist seotust Torresega – modell tahtnud vaid meediakajastust.

Taevas Leonardo ja Toni pea kohal näib siiski olevat pilvitu. Läinud reedel Bora Bora saarel lõõgastudes ei vaevunud nad õrnu tundeid varjama.

Lõbusasti vees pladistanud paar hoidis käest kinni ning vahetas kuuma suudluse, kui Toni vastu Leonardot nõjatus ja käe ümber näitleja kaela põimis.

Vee ääres peesitades otsustas modell bikiinirinnahoidja seljast heita. Nii laadisid nad akusid enne tormilist nädalavahetust Californias Coachella muusikafestivalil.

Tundub, et vastupidiselt mõne kuu tagustele kõlakatele kogub suhe hoopis tuure. Viimastel kuudel on Leonardo ja Toni, kes jäävad küll harva ühiselt pildile, käinud koos nii kuldgloobuste kui ka Oscarite jagamise järelpeol (punasele vaibale võttis DiCaprio kaasa oma ema), nautinud valentinipäeval romantilist õhtusööki ning puhanud Kariibi saartel, Prantsusmaal ja Mehhikos.