Inimesed

Klassikatäht 2014 Katariina Maria Kits: täiesti uskumatu, et ma võitsin (19)

LISA KOMMENTAAR

moor14. aprill 2014, 19:40
Väga tore saade!
Kuigi mulle endale meeldis kõige rohkem Taavi, olin ikka kurb, kui keegi pidi lahkuma.
Kõik olid fantastilised andekad säravad noored inimesed, kelle vaatamine tõi kamaluga helgust hinge.
Soovin tegijatele kõike ilusat ja kena saabuvat kevadet!!
Vaataja-kuulaja14. aprill 2014, 18:03
Saade on tõesti suurepärane. Kuid saadet juhtima peaks vist ikka muusikas kompetentsem inimene, kes ise on selle alaga tegelenud.
to 15:3414. aprill 2014, 16:23
Mart Sander. Kompetentsem, vaimukam, arukam.
to Klassikafänn14. aprill 2014, 15:34
ei ole sel Markol viga midagi, naljad on viisakad ja soliidne igati ja sobiv. ei kujutaks kedagi teist ette sinna:)
Huvitav14. aprill 2014, 13:55
kas viiuliga on ka võimalik kitse imiteerida?
televaataja14. aprill 2014, 13:35
Närveerisin kohutavalt, sest tihti on vaatajate hinnang olnud vale, kuid seekord ikka hääletasid ka vaatajad õiglaselt.Zibo on noorekene, kuigi ka tema oleks võinud võita.Katariina Maria oli ka minu lemmik.Katariina Maria ja Henri olid minu lemmikud, kuigi kõik olid seal väga toredad.
to 9.4514. aprill 2014, 13:00
Ja seda muidugi, et klaveril on klahvid, aga need õpilased, kes viiulisse sisse ei saa oma kuulmise pärast, klaveris ikka mängivad ja tublit tööd tehes täitsa tasemel, nii on meie koolis ja loomulikult ei alahinda ma puhkpille, ka seal on kõrva vaja ja otse tänavalt ei võeta meil kedagi sisse vaid kõigil on muusikalised katsed.Need, kes selles saates osalesid, olid muidugi kõik väga tublid ja tasemel, aga minule isiklikult sümpatiseeris viiul ja võidu ta ka sai!
vaataja - lugeja14. aprill 2014, 12:19
Kummaline oli see laulutüdruk - ainuke, eneseimetleja,kes ei leidnud mingeid sõnu teiste andekate finalistide kohta midagi kaunist öelda. Ütles kohe - võidab ju loomulikult tema......egoist ja üle laipade mineja nii noorena juba. Hääl aga ilus ja tüdruk meeldis. Nii ilusaid sõnu konkurentide kohta aga kuulsime teistelt võistlejatelt - lastetuba olemas.
Ants Tutt14. aprill 2014, 11:22
Võrratu saade ! Ja kõik need osalejad olid/on andekad ja nauditavad ja igast väljalangejast oli kahju. Sellegi poolest on neil ees ikkagi suur tulevik. Silma jäi hoopis miski muu. Ma ei mäleta enam kuidas oli eelmisel aastal aga tänavu jäi kohalik istuv ja hindav žürii ilmseselgelt alla konkursantidele. Saan aru, et selliselt muusikat hinnata on raske kui mitte võimatu kuid need üldsõnalised soovitused a `la "oleks võinud olla emotsionaalsemalt, mitmekesisemalt jne" olid enamuses iseenda olemasolu õigustamiseks ning näitamiseks.
naine maalt14. aprill 2014, 11:04
hääletasin Elina poolt
ohoi14. aprill 2014, 10:30
üks ütlemata sümpaatne saade väga toredate ja intelligentsete osalejatega- totaalne vastand superstaari-saatele või vähemalt tolle eelvoorudele.
Akordioni-fännina lootsin, et Henri paneb asja kinni, aga viiulitüdruk oli ka v hea.
Klassikafänn14. aprill 2014, 10:18
Tubli, Marko, et oma keelepruuki oled lihvinud. Kuid arenguruumi galantsuse suunas veel küllaga. Edu sulle sellel teel!
Saate produtsentidele: edaspidi parem tutvustage esitatava muusikapala heliloojat. See oleks kuulajatele-vaatajatele harivam kui esinejate suunas öeldud madalalaubaline "nali".
Saade on tänuväärt ettevõtmine.
arvan14. aprill 2014, 09:51
elinale sai saatuslikuks eneseimetlus
to muusikapedagoog14. aprill 2014, 09:45
Akordionil siiski klahvid ees, puhtust pole vaja oma kõrvaga kuulata. Vanasti kestis lastemuusikakoolides klaveri ja viiuliõpe 7aastat ja puhkpilli ning akordioniõpe 5 aastat, see räägib juba ise enda eest.
_____________________________________________________________
Tore on teada saada, et klaveril pole klahve ning puhkpilli mängides ei ole häälestust vaja kuulata,
Komtuur14. aprill 2014, 09:34
Jälgisin kõiki saateid - kõik osavõtjad väärivad kiitust... Katariina Maria oli algusest peale suur lemmik ja tema võit oli igati teenitud. Viiul on instrument, mida tundliku kõrva ja suurepärase musikaalsusega saavad mängida vähesed - hea tehnika ja tunnetus - see oli Katariina Marial olemas...
Henri on noor kena akordionimängija...
Muusikapedagoogile14. aprill 2014, 09:34
Panin kogemata plussi, tahtsin panna miinuse. Just muusikat õppinud inimene peaks teadma, et ükskõik mis pilli väga kõrgel tasemel mängimine on keeruline. Nüannse on tohutult. Muuseas, Henri Zibo ütles ühes varasemas saates, et tal on absoluutne kuulmine, nii et ta kuuleks samamoodi helisid ja suudaks puhtalt mängida ka viiulit. Ja hea küll, puhtust pole vaja kuulata, aga nauditav esitus tuleb just sellest, et muusik oskab ennast kuulata, kiirelt korrigeerida, mõttes siduda tervikuks loo.
Minu arust olid nii Katariina kui Henri võitu väärt.
Muusikapedagoog14. aprill 2014, 09:18
Austan kõiki pille ja kõik nõuavad ühtemoodi palju tööd, et seal t midagi välja võluda, aga viiul on siiski nii musikaalsuse, tehnika kui ka peene kõrvakuulmise näitaja, mida Katariina ju teostas.Akordionil siiski klahvid ees, puhtust pole vaja oma kõrvaga kuulata. Vanasti kestis lastemuusikakoolides klaveri ja viiuliõpe 7aastat ja puhkpilli ning akordioniõpe 5 aastat, see räägib juba ise enda eest.
Publik14. aprill 2014, 09:04
Suurepärane klassikalist muusikat populariseeriv saade ja eranditult võimekad noored arenemisvõimelised muusikud.
to: Muusik / 08:13 Isiklikku keskpärasust ja kibestumist, (mis ilmselt haigest peast tingitud) võiks peeglisse vaatamisega ravida!
Muusik 14. aprill 2014, 08:13
Saade on igati nauditav aga muusika ja andekuse hindamisest, eriti rahva poolt, on see muidugi kaugel. Finalistidest lõi andekusega pika puuga teisi just Henri. Henril polnud aga piisavalt kaubanduslikku välimust ja voolavat juttu. Netšajeval on muidugi välimust aga nii suurt eneseimetlust on teistel jällegi tüütu taluda. Andekust jääb ka napiks. Sellisel tasemel lauljaid on Eestis jalaga segada. Ja siis jäigi üle väike armas preili Katariina, kes oma tagasihoidliku ja meeldiva olekuga võitis televaatajate südamed. Ja mulle sobib. Palju õnne!