Inimesed

Nutimajas tellib külmik poest mune ja aknad juhivad küttesüsteemi (7)

LISA KOMMENTAAR

Piip11. aprill 2014, 15:51
Sellised majad on ehk head vaestele kuningatele, MITTE INIMESTELE !
landlord11. aprill 2014, 12:43
Tegelikult on sellise "täisnutimaja" idee üsna kahtlase praktilise väärtusega. Aknad juhivad küttesüsteemi? - Vabandust, aga termostaadid on juba ammu leiutatud ja imeodavad, kindlasti kordades odavamad kui mingid imeaknad. "Samamoodi on hea, kui kohv on köögis valmis, kui sa hommikul ülevalt magamistoast alla tuled." - Kust maja teab, millal ma hommikul alla tulen? Kõik ei ela kellast kellani rutiini järgi. Mõni ei tahagi sellise rutiini järgi elada. Ja mis idee see veel on, et "külmik peale üheksat õhtul enam ust ei avaks"? Vähemalt mina isiklikult ei ole nõus sellist külmikut ostma! Nii, mis veel... "Ning oleks ju tore, kui ahi teeks õhtusöögi valmis ajaks, kui sa koju jõuad" - ah et kohe ahi ise teeb? Ma ei ole nõus ainult külmutatud poolfabrikaatidest toituma ja isegi siin tekib küsimus, milline kodumasin selle külmutatud asja külmikust ahju tõstab? :D
Valvekaamerate vaatamine üle võrgu on praktilise väärtusega (kuigi magamistuppa loomulikult ei ole mõistlik kaamerat panna), samuti küttesüsteemi kaugjuhtimine, aga muus mõttes on see nutimaja idee lihtsalt üks haip, selline moodne ulmeromaan.
antinuti11. aprill 2014, 10:28
Las nutimaja elab oma elu, milleks sinna inimesed? terve kvartal nutimaju, vaikne, linnuke laulab, ei mingit saastet, energiakulu minimaalne, good ,nii jatkakegi.......
maja11. aprill 2014, 09:49
Igatahes on palju kasulikum ise poes käia, kuna nutimaja ei tea tellides, kas talle müüakse suured või väiksed munad. Ning veel vähem teab, kas karbis olevad munad on terved või katkised.
Ise liigutada ei viitsi,11. aprill 2014, 09:47
siis hädaldavad liigse rasvumise pärast. Hakaku juba kohe rasvumise nutikaid leiutama. Kel pea ei jaga, jagavad käed, jalad. Istud kodus persse laiaks, et siis raha eest trenni minna. Aju on tõesti keeruline. Eriti neil, kel seda polegi.
ranno 11. aprill 2014, 09:37
ranno11. aprill 2014, 09:35
minge juba persse oma jajgpalliga