Singer Kimberley Walsh arrives for the BRIT Awards, celebrating British pop music, at the O2 Arena in London Singer Kimberley Walsh arrives for the BRIT Awards, celebrating British pop music, at the O2 Arena in London February 19, 2014. REUTERS/Luke MacGregor (BRITAIN - Tags: ENTERTAINMENT) (BRIT-ARRIVALS)Foto: Reuters
Inimesed
11. aprill 2014, 07:30

Cheryl Cole’ist saab Kimberley Walshi lapsehoidja

Lauljatar Kimberley Walsh , kes ootab oma esimest last, rääkis, et tema "X-Factori" kohtunikust sõbranna ja varasem bändikaaslane Cheryl Cole lubas pakkuda talle abi lapsehoidmisel.

"Cheryl ütles, et ta võib kogu aeg last hoida ja paneb oma magamistuppa võrevoodi, et beebi saaks tema juurde ööseks jääda," rääkis endine tüdrukutebändi Girls Aloud liige Walsh ajakirjale Closer. "Temast saab mu beebile jumaldav tädi," on tulevane ema kindel. Ta lisas, et "X-Factori" kohtunikelauda naastes saab Cheryl lapsega tegelemist harjutada ka saateprodutsendi Simon Cowelli pisipoja Ericu peal. Walsh kinnitab, et pärast lapse sündi ta mõnda aega ei laula, vaid tahab nautida lapsega iga ühist hetke. Samuti ei palka ta lapsehoidjat: "Ma ei taha võõrast inimest ­enda majja. Meil on suurepärane perering ja sõbrad, kes saavad aidata."