Foto: Erakogu
Saund
8. aprill 2014, 11:37

Brasiilia trummi ja bassi kuningas DJ Marky mängib Sinilinnus

11. aprillil esinebSmainekas Brasiilia DJ ja produtsent Marky Sinilinnus. "Tjuun In" peol sekundeerivad talle kodumaised DJ-d Qba, To-Sha, L.Eazy, Muudu ja Dr. Philgood. Visuaalide eest hoolitseb Denis.

Marky, õige nimega Marco Da Silva, on Brasiila päritolu DJ. 1998. aastal nägi V Recordingsi plaadifirma omanik ja DJ Bryan G Markyt ühes Sao Paolo klubis esinemas ning kutsus Marky Londonisse. Marky kogus kiiresti Inglismaal esinedes kuulsust – ta valiti 1999. aastal Briti kriitikute poolt parimaks uueks DJ-ks ja kutsuti residendiks tollasesse kuulsasse The End klubisse.

Marky on eelkõige hinnatud oma tehniliste oskuste pärast teha plaadimängijatega trikke, ise samal ajal plaate mängides. 2012 valiti Marky Brasiilia number üks DJ-ks (RMC Awards). Lisaks DJ-ametile veab Marky plaadifirmat Innerground Records ning aeg-ajalt ilmub temalt ka enda loomingut.

Marky on ka varasemalt Eesti publiku poolt väga sooja vastuvõtu osaliseks saanud - esmakordselt mängis ta siin plaate 2002. aastal Tallinnas peetud "Circulation" peol.