Selfie, millest kõik alguse sai.Foto: Instagram/lucy_clode
Inimesed
7. aprill 2014, 13:49

James Franco ja 17-aastase tüdruku sõnumivahetus avalikustatud – näitleja sai korvi! (1)

35-aastane naistemagnetist näitleja James Franco hakkas Instagramis külge lööma 17-aastasele neiule. Mehel polnud aimugi, et tegemist on alaealisega, kes isegi temasuguse staari pika ninaga jätab.

Šotimaalt pärit blond tütarlaps Lucy Clode külastas New Yorgis ema ja postitas Instagrami Broadway teatri ees tehtud selfie, kus kaadrisse sattus ka Franco, kes parasjagu autogramme jagas, kirjutab Daily Dot.

Franco märkas ilusat tüdrukut ja palus tal end Instagramis ära märkida, pärast mida suhtlemine pihta hakkaski. Algul suhtles näitleja neiuga pildi all kommentaariumis ja seejärel hakkasid nad juba SMS-e vahetama.

Lucy ei tahtnud alguses uskuda, et James Franco temaga sõnumeid vahetab ja palus tal tõestuseks kirjutada paberile enda nime ja näitlejal koos selle sedeliga pilti teha.

Kui tema telefoni tuli SMS, kus Franco tüdruku soovi järgi end pildistanud oli, polnud enam kahtlustki, et maailmakuulus staar talle isiklikult sõnumeid saadab.

Sõnumivahetusest võib välja lugeda, et Franco huvi neiu vastu on puhtfüüsiline, sest ta oli valmis isegi hotellitoa broneerima. Lucy oli küll staariga kohtumisest huvitatud, kuid lubas New Yorki naasta, kui ta on täisealiseks saanud.

Tütarlaps oli staariga suhtlemisest õhinas ja lubas kodus Šotimaal sellest ka oma sõpradele rääkida. Franco aga manitses neiut, et ta seda ei teeks. Siiski säras neiu sotsiaameedias: "James Francole korvi andmine on ilmselt ta elu üks raskemaid otsuseid".

Franco tunnistas, et selline juhtum tõesti toimus ja vabandas avalikult. Samuti säutsus ta Twitteris, et lapsevanemad oma teismelised tütred temast eemale hoiaks.

Vaata staari ja neiu suhtlust SIIT!