2010: Lisa Marie sõnul on tema isapoolses suguvõsas lühem eluiga ja palju haigusi. «Ema pool on aga superheas vormis ja pikaealised. Ma ei teadnud, kummal pool mina olen,» võttis lauljatar nõuks olla nii terve kui võimalik. Foto: afp/scanpix
Inimesed
5. aprill 2014, 08:50

Salenenud Lisa Marie Presley: "Olen samas kaalus, mis teismelisena!" (2)

Elvis Presley ainus tütar Lisa Marie on aastatega katsetanud mitut dieeti – tulemuseta. Nüüd aga näeb 46aastane lauljatar supersale välja. "Kõige parem on süüa puhast mahetoitu," kinnitab ta.

Rokikuninga tütar sööb ajakirja People teatel peamiselt köögivilja, kana, kala, pähkleid ja puuvilja. Joogipoolisest eelistab Lisa Marie mandlipiima ja värskelt pressitud mahla. Üle päeva võtab ta ette 30minutilise jalutuskäigu. Koos kitarristist abikaasa Michael Lock­woodiga, kellega ta parajasti viibib Austraalias kontserditurneel, teeb Lisa Marie jõutrenni.

"Olen samas kaalus mis teismelisena!" teatab kahe täiskasvanud ja kahe väikelapse ema. "Nii hea tunne on, kui riided seljas hästi istuvad." Enda sõnul sööb ta väljas einestades vaid pool portsu – "eriti kui võtan süsivesikuid või teraviljatooteid."

Paar aastat tagasi hakkas Lisa Marie oma tervise pärast muretsema. Tema isa suri 42aastasena. Isapoolses suguvõsas on lühem eluiga ja palju haigusi. "Ema pool on aga superheas vormis ja pikaealised. Ma ei teadnud, kummal pool mina olen," seletas ta People’ile. Nii võttis lauljatar nõuks olla nii terve kui võimalik. Tervise seadis ta esikohale juba 2012. aastal kontserdituurile minnes. Seal on iseäranis kerge ebatervislikult toituda. "Armastan Mehhiko toitu, nii et pean sellega ettevaatlik olema. Võtan korraga ainult ühe kana-taco."

Tuuribussiga ringi sõites on raske ka jalutuskäikudeks aega leida. "Aga kontsert kestab 90 minutit ning ma liigun pidevalt ringi, adrenaliin on laes. See põletab kindlasti kaloreid." Vöökohale mõjub hästi ka viieaastaste kaksikute Harperi ja Finleyga ringilippamine. "Kaksikud on minuga tuuril kaasas ja sebivad aina ringi, nii et nad hoiavad mind liikvel," naerab Lisa Marie.