Foto: Ekraanitõmmis
Saund
4. aprill 2014, 13:52

KUULA JA VAATA: Marten Kuninga lugu "Te quiero" mängitakse hispaania raadios (6)

Marten Kuninga hispaaniakeelset lugu mängitakse hispaania raadioprogrammis Hemisferio Boreal.

Sensuaalne "Te quiero" pärineb Marteni sügisel ilmuvalt uuelt plaadilt "Praktiline mees" ja peale hispaaniakeelsete sõnade on loo juures tähelepanuäratav selle erootiline video, mis valmis koostöös Johanna Ulfsaki ja Rain Tolgiga.

Raadio esindaja Alberto Baeyens sõnas, et neil on ääretult hea meel mängida nii andeka eesti muusiku laulu, mis on pealegi veel nende enda keeles.

"Omavahel oleme toimetuses "Te quierot" võrrelnud Serge Gainsbourgi ja Jane Birkini looga "Je t’aime... moi non plus", leidis Baeyens.

Marten Kuninga ning mitmed teised eesti artistid avastasid hispaanlased äsjalõppenud Tallinn Music Weeki showcase-festivalilt.

Kuninga kohta kirjutas nimetatud raadiokanal oma blogis, et kui erinevad talendishow’d mujal maailmas toodavad üksnes kommertslikke staarihakatisi, siis "Eesti otsib superstaari" kunagise osalejana on Marten valinud märksa iseseisvama ja eksperimenteerivama tee.

"Laulja tugevamaid küljed seisnevad tema mitmekülgses häälekasutuses, mis võtab edukalt välja registrid alates madalahäälsest sosinast kuni kõige keerulisemate kõrgete nootideni, ja omapärases stiilis, mis varieerub 60ndate prantsuse popist tänapäevase jazzini."