Inimesed

Airi Ojametsa Indialasest abikaasa jätkuvalt töötu: see on tema kui meesterahva ja perepea jaoks keeruline olukord (48)

LISA KOMMENTAAR

Karin9. aprill 2014, 01:04
Mulle tegi ka üks hindu abieluettepaneku, lausa peale käis.
Peaksin päris hull olema, kui nõus oleksin. Indiast ära tahab ju, Euroopasse hea elu peale.
Olen kindel, et teda Eestis töötegemine ei huvitaks, oleks ka tulnud mulle kaela peale.
Seaman8. aprill 2014, 12:14
No ikka juurte juurde tagasi, indiasse piraadipüüdjaid ahistama või raha välja pressima. Guruks võib ka hakata.
keegi8. aprill 2014, 07:02
ei julge sellist ruberoidi endale tööle võtta.,kui keelt ei oska ja eks lollikest eesti naist ikka kasutavad sellised ära.
7. aprill 2014, 21:22
* Baba Ramdev.........................."
----
Heheheee. Baba Ramdev on ju huijariguru.
Ramdev "töötas" samal motiivil kui Osho ehk siis teise nimega Bhagwan Shree Rajneesh.
Ramdevil oli Shveitsi pangas vale nime all miljoneid eurosid, mille paljastas Wikileaks. Lisaks Ramdevi süüdistatakse Indias maksudest kõrvale hoidmises ja korruptsioonis. Tavaline bisnessguru, keda on India täis, ja kes peidavad oma rahad Dubaisse või Shveitsi. Kui Indias läheb kuumaks, kaovad nad välismaale.
Ja SELLISTE "gurude" joogat tahab hindupoisu meile õpetada?
Halooo!
nu nu7. aprill 2014, 16:27
Kuhu kasti see Viplala naine Airi siis kuulub ka ? Indias ju kastisüsteem....
7. aprill 2014, 09:18
"Indias saab "sobiva raha" eest igasugu pabereid osta, korra paned ennast kuhugile "õppeasutusse" kirja , siis väike "ümbrik" ja "voila" , keemiainsener sündiski ! "
...........
Jah, nii ta kipub olema. Seal käib kõik raha eest, altkäemaks nagu öeldakse, on mitte moes vaid lausa kohustuslik. Fantaasia on neil piiritu. Tahaks teada, kes need joogaõpetajad tal olid, mitu tundi see poisu õppis nende õpetajate juures, et saada ise joogaõpetajaks. Või tuleb pärast jälle välja, et harjutused on "inspiratsiooni" mõjul kokku klopsitud ning tegelikult õpilaste tervisele lausa kahjulikud.
Mis keemiainsener ?7. aprill 2014, 00:33
Indias saab "sobiva raha" eest igasugu pabereid osta, korra paned ennast kuhugile "õppeasutusse" kirja , siis väike "ümbrik" ja "voila" , keemiainsener sündiski !
kuulujutt?7. aprill 2014, 00:04
kus suitsu, seal tuld, räägitakse. delfi naistekas käivad juba jutud, et hindu pidi netis naisi moosima, et olla kodus igav istuda. mnjaa, vaene naine on varsti kolme lapse üksikema :( miks saab naine lapse küll mehega, kes ei suuda ennastki üleval pidada, naine peab siis tisside ja tussuga töötama :( piinlik.
dolbajoob7. aprill 2014, 00:04
Kui keemik siis peaministriks.
6. aprill 2014, 23:41
Vaatasin CV-keskusest - Tallinna vesi otsib praegult keemikut. Ülesandeks reoveeproovide analüüs ja labori korrashoidmine. Palka polnud ära toodud.
eesti6. aprill 2014, 20:22
naine ei oska muidu, kui ikka viriseb. vipul läheb niiviisi veel jooma.
eesti6. aprill 2014, 20:22
naine ei oska muidu, kui ikka viriseb. vipul läheb niiviisi veel jooma.
Eluke6. aprill 2014, 11:45
Tahtsin veel igaks juhuks lisada, et mulle meeldivad väga Eesti mehed. Õnneks on mind elu kokku viinud väga toredate Eesti meestega! Minu oma suguvõsa mehed on äärmiselt vahvad! Ja elu on mind kokku viinud ka väga meeldivate välismaa meestega! Nagu ütlesin, inimene on inimene, olenevalt nahavärvist või rahvusest, kaabkaid leidub kõikjal aga õnneks toredate inimeste ülekaal on suurem :) Elu on lühike ja tuleb ikka talitada oma südamehääle järgi ja olla ka julge, et siis vastavaid samme ka astuda! Elagu armastus!
Eluke6. aprill 2014, 11:35
"sest siinsed mehed juba teevad tööd ja suudavad peret ülal pidada, juhul kui muidugi naine pole eriline raiskaja." Kahjuks statistika näitab vastupidist.... üle 50% eestlaste abieludest lahutab. Ja siis hakkab kemplemine alimentide osas.
Ja tõesti nagu keegi ennist siin kommenteeris - meil eestlastel endil on raske tööd leida, olgugi et kasvõi kõrgharidus ja keel(ed) suus, kuid ikkagi on meil suht suur töötuse %.
Aga jah, oma kogemustest võin öelda, et indialaste seas leidub vääääga harituid, töökaid ja ääärmiselt meeldivaid inimesi kui ka tolguseid aga eks nii on iga rahvuse juures - inimene on ju inimene - olgu must, pruun, valge, kollane - nigeerlane, indialane, eestlane või hiinlane.
Ja kui armastus küsiks rahvust, rahakotti, nahavärvi - siis oleks ju teine lugu, kuid süda talitab omasoodu. Ja olgugi et ma ei tea Vipulist mitte kui midagi arvan, et ta on tore inimene. Ma üleüldse eeldan et enamus inimesed on toredad ja head - k.a kurjad ja väiklased kommentaatorid (kes teab mis põhjusel nad oma sappi välja elavad). Igaljuhul edu Vipulile ja Airile ning nende perele!
Püüame oma eluga hakkama saada, see on ju niiiiii lühikene! Edu ja armastust meile kõigile! Ja et olgem sõbralikumad, nõnda on meil kõigil ka kergem elada - keskkond on meeldivam ja rõõmsam :)
Nikhil5. aprill 2014, 23:18
Methlabor ei tasuks ära, keemiainsener võiks midagi muud hakata tegema. Loogu keemiainsenerina mõni igaühele taskukohane testriba, millega saaks mõõta ümbritseva õhu- ja kiiritussaastet. Võtad taskust välja, eemaldad kilest ja varsti näed, kui palju on hapnikut, kas on radooni (Eestis väga levinud mürkfaas), igasugused keemilised saaasted. Keemiainseneril peaks olema lihtne, võtku patent ja müügu neid ribasid. Meil on saastet kuhjaga.
ohh issakene5. aprill 2014, 21:41
praegu vist .........naiste hooaeg
5. aprill 2014, 20:54
Noormees on ju alles 29 aastane. Meil on neid joogastuudioid terve ilm täis. Millist joogastiili ta siis konkreetselt annab? Jääb mulje, nagu teeks ta mingit ühepajatoitu kõigist stiiilidest, kus ta vähegi "inspiratsiooni" on kogunud. Sellistes kohtades käivad ainult need, kes pole kursis mida üks või teine sügavuti tähendab.
Lõiguke tema reklaamist:
----------------
" Olen kogunud oma inspiratsiooni, kogemused ja teadmised erinevatelt Jooga koolkondadelt, nende õpetajatelt ja meetoditest, nagu näiteks:
* The Krishnamacharya
* B K S Iyengar Jooga
* Hatha Jooga
* Ashtanga Jooga
* Klassikaline Patanjali Jooga
* Bihar`i Jooga Kool
* Kriya Jooga
* Sivananda Jooga
* Kundalini Jooga
* Art of Living (Elamise Kunst)
* Nath Sampraday
* Baba Ramdev.........................."
Proff5. aprill 2014, 18:57
Hindudel on selline keeruline kastisüsteem inimeste sotsiaalse kuuluvuse põlistamiseks. Näiteks osa hindusid peab endale alandavaks restorani köögis köögitööd teha.. Brahmaani klassi kuuluvad hindud saavadki ainult usku kuulutada, hinduismide tõdesid õpetada ja selliseid asju ...
Autorile, toimetajale5. aprill 2014, 17:32
indialane on rahvus ja kirjutatakse väikse algustähega.
Mina...5. aprill 2014, 11:44
Mul on kahju, et eestlased on nii kitsarinnalised, et hindavad inimesi ainult nende rassi järgi. Tegelikult olete te siin sappi pritsinud inimese kohta, kellest te midagi ei tea ja keda te ei tunne. Pole ka ime, et Eesti naised endale välismaiseid mehi otsivad, kui Eesti mehed sellised sapised lontud on. Eesti mees peaks kõigepealt peeglisse vaatama ja veenduma, et ta üldse mehe nime väärib ja siis teisi kommenteerima hakkama.
Eestis on terve hulk inimesi ilma tööta - nii mehi kui naisi, kes oskavad eesti keelt. Paljud isegi kõrgelt haritud. Mõelge nüüd, kui keeruline on leida tööd võõramaalasel, kes ei oska eesti keelt. Mina ütleks, et Vipul oli tubli, et üldse julges võõrasse keelekeskkonda elama tulla. Kui ta nüüd pisut aega keelt õpiks, küll leiaks siis tööd ka.
Ja mis puutub Airisse, siis tema on tubli Eesti naine, kes on suutnud alati ennast ära toita. Ja see kui lõtv on kellegi püksikumm ei ole küll kellegi teise öelda. Vaadake enne enda kumme, kui teiste omasid kommenteerima hakkate.
Airi, loodan, et Su mees leiab peagi tööd ja teie elu läheb lihtsamaks.
To: to: mis siis ikka? 00:13 05.04.2014 / 06:23, 5. apr 20145. aprill 2014, 09:22
Kõik indialased ei ole hindud. Seal on ka kristlasi, moslemeid jne. Oleksid pidanud peale kolmandat talve ikka kooli edasi jääma.
........................................
Suurem % India rahvastikust ongi hindud. Kui Airi abiellus hindude kombel ja paneb ka hindude kombel oma lapsele nime (astroloogide nõuande järgi), siis tema abikaasa on hindu. Hindude peres naine ümmardab meest, austab ja jumaldab teda terve elu. See on mehe sünnipärane ja traditsiooniline õigus. Mitte vastupidi. Seetõtt Airele meeldib ka hindude naiste kombel kodus lesida. Kuidas nende pere sissetulek saab olema, on raske ette ennustada. Oma rahvuslikud traditsioonid ei kao nii kiiresti geenidest, olgu meil nii vaba ühiskond kui tahes..
Jorss5. aprill 2014, 08:09
Tegelikult mina tahaks ka, et mõni naine mind ülal pidama hakkaks... ehk Airi saab piisavalt rikkaks ja annab mulle ka niisama 2000 euri kuu... saaksin kah seksi osta ja narkot panna nagu õige mees.
Jermagambet5. aprill 2014, 07:21
Tõmmaku elevandimaale minema-kellele neid väikseid murjameid siin vaja on kui tööd ei leia.
to: mis siis ikka? 00:13 05.04.20145. aprill 2014, 06:23
Kõik indialased ei ole hindud. Seal on ka kristlasi, moslemeid jne. Oleksid pidanud peale kolmandat talve ikka kooli edasi jääma.
mis siis ikka?5. aprill 2014, 00:13
see "indialane" on õigekeeles hindu!!!!!! Anonüümne Õhtuleht ei julge enam meeletult haritud ja napi mõistusega kirjutaja(te) nime(sid) avaldada.
Vaene Vipul ei tea isegi,mis SEE KEEMIAINSENER tegema peaks ja mida see imeline tähtede kombinatsioon tähendab. Aga, vipuli siiatoonud naine teab, et keemiainsener on keemiaga tehtud insener ja insener on juba KÕVA SÕNA. Vipul ei saa kindlasti keemiast suurt sotti, näikse üsna sügavalt metsast tulnuna ja " peast lihtne". Jubedaim vaade oli täna kaupluses ajakirja Kroonika esikaanele....... midagi okseleajamavat ...... KUI KAUGELE ÜKS NAINE VÕIB MINNA ????? See Airi , kelle laule ma väga meelsasti kuulasin, on nüüd PEAST LIHTNE. Ja vastik. Ja labane. Ja põlastusväärne. Ja veelgi enamat. Oma laste ...???? Keemikhindu ei too raha koju, siis SEE EESTI naine näitab avalikkusele kaitsetu loote asukohta....kõht on müüdud .... JÄLK. Järgmisel kaaneL näita kohta, kust see hindu seeme SISESTAS. Sa, Airi, oled põlastusväärne.
Häbi peaks teil köigil olema4. aprill 2014, 23:45
ärge parastage, indialased on väga töökad aga Eestis pole ju tööd eestlaselegi mis siis rääkida "välismaalasest" aga niimoodi parastada ei ole ilus. Soovin teile kommijad edu näiteks Soomes tööd otsides!
4. aprill 2014, 23:21
kui see mees keeli ei oska, pole tal mingit lootust peake india kuskil tööd saada. samas, - õige eesti maine toidabki tervet karja igasugu maailma lontrusi - ja meie käest isegi ei küsita, mis need esm ja muu sihuke lüps siis veel on ! peab tunnistama, et inimene harjub kõigega, ja sellepärast nüüd putin, ta jäi vallaliseks - TAHABKI EESTIT ENDALE, ET SIIN ON SELLISED NAISED ! SES EESTI SUPERFILMIS, MIDA KÕIK TEAVAD JUBA ÕPETATI, ET NAINE PEAB ÄRA TOIMA MEHE JA 7 LAST, TÄNAPÄEVA NAINE SIIN AGA....
küür4. aprill 2014, 22:08
Mitte ei taha parastada, aga keemikuid on küll nii vähe Eestis viimasel ajal haritud, et keemiat kasvõi nuusutanud mees ei leia tööd? Ega ta ometi keelepuudeline ei ole, nagu vene immigrandid, kes ka kõik suurest armastusest eestlanna vastu, ei millestki muust, Eestimaale asusid ja siin nüüd kirjeldamatuid lingvistilisi kannatusi taluma peavad.
mnjaa4. aprill 2014, 22:03
Ei tea mis tänapäeva naistel viga on-lähevad välismaale- nii kui mõni väljamaa mees ilusaid sõnu ütleb, poevad temaga voodisse.Pärast nutavad krokodillipisaraid kui halvasti läks ja last kätte ei saa ja muud jamad.Tänapäeva naised tundub sünnivad väikese ajumahuga või üldse mingi ajurikkega.Nii rumal ei saa ometi ju olla.
appi4. aprill 2014, 21:58
Mis elad sellise luuseriga siis?? Ega ta ei hakkagi sul tööle.Tegeleb joogaga,mis eestlastele huvi ei paku.Uskumatu et pealtnäha normaalne naine nagu Airi nii lolliks pöördus!
otto4. aprill 2014, 20:43
Armastus on selline kui karu koopast tuleb välja rase rebane.
DD4. aprill 2014, 20:38
Haiged kommijad , no tõesti millegiks rohkemaks teie mõistus vist mõtlema ei anna, sest kõrvu hoiab kummipael pea küljes, ülejäänu on tühjus, mis kolu sees.
ats4. aprill 2014, 20:30
said oma hindu ,ole nüüd õnnelik .kui sul mõistust pole.
põliseestlasele4. aprill 2014, 20:27
Ei noh, valget nahka naised kindlasti ei häbene. Naised ei taha lihtsalt kiunuvate, õlut libistavate, lohakate, saamatute, põhjendamatult kõrge enesehinnanguga ja pidevalt halavate ja teisi süüdistavate põliseestlastega lapsi saada sest ükski normaalne naine ei taha sinusuguseid taastoota.
4. aprill 2014, 20:22
Tassisid siia siis toida ka!
raivo4. aprill 2014, 19:50
ehitusel on pidevalt 3-euro tunnipalgaga abitöölisi vaja.kas ei sobi või?
jurka4. aprill 2014, 19:40
Ta ei 4. aprill 2014, 18:25
tahagi siin töötada.Valmistub laevasõiduks nach Skandinawien näiteks.EU eelaste Eestis läbitud...
Tallinna linna haldusalas üle 400 vabatöökoha4. aprill 2014, 18:07
Juhiks hakaku, iseenestmöistevalt bussi peale.
Lom4. aprill 2014, 14:25
Tallinas on kindlasti pisikesi keemialaboreid kus oskaja inimene on teretulnud.
Tuti4. aprill 2014, 14:23
Kahjuks on hindud teada tuntud "snake sharmer'id", kes ennast tooga ei tapa ja seda nii Indias, USA's ja ka vaikeses Eestis ilmselt. Las valge naine rabab tood ja orgunnib raha, mees mangib too tegemist ja hoiab oma vaimu ja keha vormis joogaga. Elu Euroopa paradiisis :)
nojaaa4. aprill 2014, 14:18
Vaja riigikeelt osata ja mingit tööd ka osata. Kui inimene tahab, leiab töö.
To Linn4. aprill 2014, 13:58
Indialased ei viitsi oma kodumaalgi tänavaid pühkida, liiga palju oleks loota, et veel kusagil Eestis. Eriti veel, kui naine kodus, kes elamise pea kohale ja leiva lauale annab.
Ja-jah4. aprill 2014, 13:54
Nüit jällegit Airi Ojamets? Kas see maharadža nimi on ära kadund?
reen4. aprill 2014, 13:45
miks see jooga siis midagi sisse ei too? tasuta annab tunde või?
prooton4. aprill 2014, 13:36
Äkki Viru Keemia Grupis leidub midag?
Välek4. aprill 2014, 13:29
Jaa,Indialased ei tööta
mohikan4. aprill 2014, 13:24
See Vipul ei hakkagi tööl käima,..