Gerli Padar ja Martin Parmas. Foto: Erakogu
Inimesed
4. aprill 2014, 07:00

Gerli Padar ja Martin Parmas saavad lapse: "Oleme väga õnnelikud!" (12)

"See on väga planeeritud laps," kinnitab Gerli Padar, et tema ja Martin Parmase perre sünnib suve lõpul laps. "Ma olen õnnelik – väga kihvt on!"

Martin Parmas, Gerli elukaaslane, ütleb sama, mis Gerli: "Oleme õnnelikud!"

Gerli sõnul rõõmustab emme beebiootus ka tema üheksa-aastast tütart Amanda Rebecat, kellest saab nüüd suur õde.

Lapse sünd Gerli lavategemistesse loodetavasti pausi ei tekita: "Mul on aprilli teises pooles viimane Vanemuise teatri "Detektiiv Lotte" etendus ja jätkan sügisel."

Mis abiellumisse puutub, siis lausub Martin: "Abiellume, kui on õige aeg! Aga minu mehesõna, et me abiellume!"

Hiljuti käisid Gerli (34) ja Martin (29) puhkusel Mehhikos Cancunis. Seal avastas paar teineteist uue nurga alt.

"Reisil ei pidanud ma mitte midagi tegema – ei teadma, kus mu kohver on, kust väravast lend väljub. Martin ütles: rahu, mina tean!" kinnitas Gerli, et usaldaks ka elu tähtsaima päeva – pulmapäeva – organiseerimise ainuüksi Martinile, sest Martin tunneb teda nii hästi.

Ja Gerli teab, et nõnda ongi kõige lihtsam, vastasel juhul jõuaks ta ise oma pabistamisega kümneid kordi keemistemperatuurile tõusta.

Aastal 2011 tunnistas Gerli, et viis aastat tagasi ta veel ei uskunud saatust ja juhust, kuid ühel hetkel tema arvamus muutus.

"Minu ja Martini tutvumise lugu oli küll täielikult juhuste kokkulangemine," ütles Gerli, kes kaheksa aastat tagasi sai saates "Tantsud tähtedega" oma treeneriks Martin Parmase.

"Arvan, et siin oli ikka saatuse käsi mängus, et meid kokku tantsima pandi."

Toona uuriti ka võimaliku perelisa kohta. Gerli naeris ja lausus, et "küll sellest kuuldakse siis, kui see juba tulema hakkab".

Tosin kuud hiljem ütles Gerli, et oma erinevaid tegemisi tihedalt täis elustiilis on talle abiks Martin. "Mu mees on minu mälupulk ja logistik," rääkis Gerli ajakirjas Anne & Stiil.

"Martin saab väga hästi aru, milline on artisti elu, ja koos oldud kuus aastat on piisav aeg harjumiseks. Ilma temata ei saaks ma ilmselt üldse hakkama – erinevalt minust on tal ratsionaalne lähenemine ning me täiendame teineteist hästi."

Samal aastal tuli ka uudis, et Gerli Padar ja Martin Parmas peavad pulmaplaane. Kuulujutud nende kihlusest olid selle uudise ajaks levinud juba ammu.

Nüüd kinnitasid armunud ka ise, et on tõepoolest kihlatud.

Tanel Padar: ma peaks järele tegema

"Muidugi on rõõm suur, mul on väga hea meel ja see on lahe," kinnitab rokkar Tanel Padar (33), et uudis õe Gerli lapseootusest tundub talle ootamatult äge.

"Gerli on hakanud vaikselt eest ära minema, tal Amanda juba on, nüüd tuleb teine laps – ma peaks nagu järele tegema."

Gerli üheksa-aastane tütar Amanda on Tanelile oma sõnul väga tähtis. "Ma mäletan seda rõõmu, kui ta sündis," lausub ta.

Tanel Padar rääkis Kanal 2 saates "Laula mu laulu", et pere loomist ta ei pelga, kuid tunnistas ka, et ei kujuta sellise elutempo juures seda väga ette.

"Mehed on igavesed lapsed ja tore oleks ju veel ühe lapsega kodus mängida, aga ma ei kujuta ette, mida nii hõivatud isad võivad tunda."