Foto: Lukas Maeder
Saund
2. aprill 2014, 14:10

Cypress Hilli ja Beat Junkies'i liikmed esinevad Tallinnas

Legendaarsete USA hipihopikampade Cypress Hilli ja Beat Junkies'i liikmed Eric Bobo (Cypress Hill) ja DJ Rhettmatic (Beat Junkies) ehk Cypress Junkies esineb 12. aprillil Tallinnas klubis Privé üritusel "Kriim".

"Cypress Hill on üks olulisemaid hiphopigruppe, mis nn hiphopi kuldajastul laineid lõi ja Beat Junkies on ikkagi punt kõige kõvemaid turntabliste, kes saadavad vinüülimängijatega korda uskumatuid asju," ütleb eesti hiphopi üks tähtsamaid tegeleasi Henry Kõrvits ehk Genka,

"Cypress Junkies't soovitan soojalt ka neile, kes muidu eriti hiphoppi ei kuula, sest Cypress Junkies'i näol on tegemist täiesti teistmoodi kõlava projektiga, kus kõlavad pigem lõbusad funky, jazzi ja isegi aafrika rütmid ja seda sageli improvisatsiooni käigus," lisab Genka.

Multi-plaatinum plaate salvestanud Cypress Hilli liige Eric Bobo on mõjutanud hiphopimuusikat, olles mitmete selle bändi suurimate hittide esitaja ning kaasautor.

Sarnaselt on oma märgi jätnud ka DJ Rhettmatic, olles legendaarse Beat Junkies ning J Dilla ametlik DJ. Samuti on ta koostööd teinud teiste seas nimedega nagu Peanut Butter Wolf, Talib Kweli, Madlib, DJ Premier ja Bishop Lamont. 

Rohkem infot peo kohta SIIN!