KUMB ENNE? Culkin (pildil) soovivat oma kallimaga abielluda veel enne, kui kõlavad Kunise ja Kutcheri pulmakellad. Kuna viimaste registreerimine on juba aprillis, jääb Culkin ilmselt hiljaks.Foto:
Inimesed
1. aprill 2014, 07:00

Macaulay Culkini ja Mila Kunise pulmavõidujooks: kumb abiellub varem?

Samal ajal kui lapseootel Mila Kunis valmistub pulmadeks Ashton Kutcheriga, soovivat tema endine kallim Macaulay Culkin altari ette viia oma südamedaami Jordan Lane Price’i – kes muide meenutab vägagi Milat.

"Üksinda kodus" staar Macaulay Culkin ja näitlejanna Mila Kunis olid koos üheksa aastat, kuni endise lapstähe narkolembus nende vahekorrale 2011. aastal saatuslikuks sai.

Lahkuminekust muserdatud Culkin langes veelgi rohkem uimastite küüsi ja kulutas National Enquireri andmeil meelemürkidele 6000 dollarit kuus.

Allikas rääkis ajakirjale, et endine lapstäht kaalus kiratseva karjääri ja äpardunud armuelu tõttu isegi enesetappu – eriti masendanud teda see, et Kunis hakkas peagi oma ekraanipartneri Ashton Kutcheri käevangus ringi käima.

Nüüd on 33aastane Culkin oma elu taas rööbastele saanud ning paistab palju õnnelikum ja tervem – põhjuseks muidugi uus armastus. Kuigi tema suhe kümme aastat noorema näitlejatari Jordan Lane Price’iga tuli avalikuks alles novembris, soovivat ta kallimaga abielluda veel enne, kui kõlavad Kunise ja Kutcheri pulmakellad.

Culkinil ja Price’il on New Yorgis ühine pesa. Peale näitlemise seob neid ka muusikahuvi: Culkinil on huumoribänd The Pizza Under-ground, mis kaverdab Velvet Undergroundi, muutes kõik laulusõnad pitsateemaliseks, ning samuti laulmisega tegelev neiu saadab teda alati tuuridel.

"Macaulay on veendunud, et Jordan on tema jaoks see õige. Nad on teineteise järele hullud," kinnitas allikas National Enquirerile ja lisas: "On võimalik, et nad kihluvad mõne nädala jooksul ja on suveks juba abielus. Mila mõtleb samuti suvisest pulmast, nii et põnev on näha, kumb neist varem altari ette jõuab."

Culkinil oleks see teine abielu: 18aastaselt võttis ta naiseks näitlejatar Rachel Mineri, kellest lahutas kaks aastat hiljem.

Kui aga uskuda The Suni, registreeritakse veebruaris kihlunud Kunis ja Kutcher juba aprillis (mis siis, et suur pulmapidu on plaanitud suveaega), nii et Culkin on pisut hiljaks jäänud.