Foto: Kanal 2
Tele
30. märts 2014, 12:00

TÄNA "SAJANDI ARMASTUSES": Mahidevran teeb Hürremile kurja ettekuulutuse (7)

Tänaõhtuses "Sajandi armastuses" põrkuvad taas Mahidevrani ja Hürremi teed. Mahidevran ei varja oma kahjurõõmu, et sultan Suleimanil hakkab tekkima uus lemmiknaine printsessi näol ja ütleb Hürremile, et peagi ei mäleta teda enam keegi. Samal ajal otsustab aga printsess Isabella endalt elu võtta ja tekitab jahimajas tulekahju.

Sultan Suleiman on segaduses. Ikka ja jälle leiab ta oma mõteteist Isabella, kes eelmises osas vabaduse eest talle oma keha pakkus. Kas printsess on tõesti nii meeleheitel või on lõpuks temagi süda Suleimanile avatud?

Kui printsess aga jahimajakese põlema paneb, mõistab Suleiman, et olukord on tõsisem kui ta arvata oskas. Isabella paigutatakse ajutiselt Hatice ja Ibrahimi paleesse elama. Tulekahju aga annab sultanile võimaluse printsess surnuks tunnistada ja Isabella kallim prints Friedrich kodumaale tagasi saata.

Hürrem ei saa rahu ööl ega päeval. Ta on kindel, et sultan Suleiman petab teda printsessiga. Hürrem saadab oma teenijanna printsessi hoiatama ja ähvardam, et juhul kui ta ei lahku, ootab teda surm.

Ka Ibrahim naaseb Anatoliast, kus surus edukalt rahutused maha. Kodus võtab teda vastu ebameeldiv üllatus: Hatice on tema lemmikkujud kinni lasknud katta. Kumma sõna jääb peale? Ibrahimi mõjuvõimu suurendab veelgi see, et sultan Suleiman laseb tema aastapalga kahekordistada, mis omakorda tekitab lihtrahvas küsimusi.

Väepealik Malco Choglo otsustab aga oma kallima Armini isaga rääkida, et too annaks oma tütre talle naiseks. See ei ole aga võimalik, sest muslimi ja juuditari abielu ei ole lubatud. Choglo ei kavatsegi nii lihtsalt alla anda.

Romantiline ajalooline suurlavastus "Sajandi armastus" on Kanal 2s pühapäeviti kell 19.35.