Inimesed

Brandon Baysi esinemist saab kuulata Raadio 2 saates "Hallo, Kosmos!" pühapäeval, 6. aprillil algusega kell 14.00.

Brandon Bays: tervenemise allikas on iga inimene ise oma sügavaimas olemuses (20)

LISA KOMMENTAAR

31. märts 2014, 17:52
Sellise soovituse järgi peaks Vigala Sass juba ammu vähist terve olema.
võib-olla31. märts 2014, 17:30
arst paneb vähi diagnoosi aga on hoopis mingi muu tõbi....
31. märts 2014, 14:39
kahjuks on se nii, / 14:18, 31. märts 2014
Mul üks tuttav "ravis" ennast mõttejõul ja keeldus opist, juba kolm aastat pole tal enam mingeid muresid.
------------------
??
??
??
??
kahjuks on se nii,31. märts 2014, 14:18
Mul üks tuttav "ravis" ennast mõttejõul ja keeldus opist, juba kolm aastat pole tal enam mingeid muresid.
to 11:3331. märts 2014, 12:34
Lõpeta rumaluste rääkimine. Järelikult eriti negatiivselt mõeldakse kõige pühamas maailmajaos, süües taimetoitu ning mediteerides ja tehes usuriitusi?
http://i1.wp.com/www.chinasmack.com/wp-content/uploads/2010/10/india-photos-63.jpg?resize=560%2C372
http://i1.wp.com/www.chinasmack.com/wp-content/uploads/2010/10/india-photos-68.jpg?resize=560%2C370
To minu arust ka31. märts 2014, 11:33
Kõik see rahateenimis negatiivne jutt, mis te suudate sellest artiklist välja lugeda on mitte vajalik. Mõttejõul on väga suur jõud su elu ja tervise üle. Iga inimene saab oma mõtte jõudu treenida, samamoodi nagu lihaseid. See vajab aastate pikkust harjutamist ja süvenemist. Kasvajaid ning muid haigusi on mõttejõul võimalik kõige tõhusamal viisil ravida. Ongi kaks viisi kuidas kasvaja tekib. Happeline toitumine ja negatiivsed mõtted( stress, depressioon).
Jan31. märts 2014, 11:02
Postimees ei luba kommenteerida "Miks Eesti naine ei sünnita?", siis postitan siia teemasse:
Kas raha sünnitab lapsi?
Miks kõik rahast räägivad-karjuvad.
Laps ei ole raha, kui ta muutuks rahaks-asjaks-esemeks, ei ole tal enam mõtet ... elus inimene ei ole asi.
Surnud ühiskond ei vaja elusaid inimesi ... nad ei sünnigi ... raha ei sünnita Elu.
Kuna raha on vaid vahend ja Meie keskendume ... oma tarkuses ... vaid rahale-tootmisele, siis tulemus on vähem Elu ... tervist, armastust, inimest ...
Miks peavad lapsed tulema ja tundma ennast rahana-ebaolulisena vaid statistika-numbrina-asjana ... seda käesolev ühiskond teeb Inimesega - inimesest masina-roboti-tarbija.
Seega Tuleb luua ühiskond, kus raha ei ole kõige olulisem ... vaid inimene ise ...
Ei suuda iial31. märts 2014, 09:57
aru saada inimestest kes teiste asju ei tagasta...
Levtiina Lohv31. märts 2014, 09:31
Hea tervise tagab paraku ainult uriiniteraapia. Vaadake Savisaart- vanuse kohta krapsakas härra !
DD31. märts 2014, 09:27
asi võis ka nii olla, et oligi kasvaja, näitamas, analüüse tegemas käis mitmete arstide juures, opi aga tegi mingis kallis erakliinikus, sealt niisama lihtsalt mingeid andmeid välja ei leki. no ja kui rahaga oli probleeme (pani oma viimased säästud opi alla nt või mida iganes), siis tekkiski daamikese peas oivaline idee. MUIDE, usun siiralt, et oma mõtetega, samuti võimalikult tervislikku toitu süües ja palju värskes õhus viibides on võimalik oma tervist turgutada, isegi märkimisväärselt parandada (kui ollakse tõesti järjekindel), kuid kasvajaid, vähki ja muid raskeid haigusi sellega nüüd küll ei paranda. noh, uskugu igaüks, mida tahab, aga väga alatu on new agest ja mujalt kokkumiksitud jaburdusi tõe põhja serveerida ja sellega kerget raha lollide käest teenida.
mina ka / 17:15, 30. märts 201430. märts 2014, 20:15
Nagu vanasõna ütleb: hommikusöök söö ise, lõuna jaga sõbraga ning õhtusöök anna vaenlasele.
Mis mediteerimisse puutub, siis mina nendesse tänapäeval hulgaliselt ja igaühe poolt uisapäisa väljamõeldud mediteerimisvõtetesse ei usu. Nad on pigem isegi kahjulikud, kuna võivad jätta "ukse" lahti igasugustele astraalolevustele. Pole siis ime, kui loed kuskiltki internetist kellegi uhkeldavat arvamust, et mediteerimise ajal juhatab teda mingi "kõrge vaim" ja et vannitoas nagist pidevalt mahakukkuv hari on selle "suure vaimu" märguanne võtta temaga ühendust. Paljude selliste väljamõeldud mediteerimisvõtete kasutajate tulemuseks ongi kiiksu saamine.
?30. märts 2014, 19:56
kas eesti maksuamet ja politsei ka sellistele (meil gastroleerivatele ime-tädidele-onudele) ullikestelt raha-pommijatele küsimusi esitleb? sama küsimus ka nende eesti-poolsete "koolituse korraldajate" kohta? (ma ei imestaks, kui maksuameti-tädid ja politsei-onud ka ise sellisel koolitusel osalevad:)
mina ka30. märts 2014, 17:15
Mina ravin ennast ka ise, aga teisi õpetada ma küll ei oska. Ikka tuleb iseennast tunda / tundma õppida...
Alustada võiks lihtsatest asjadest, mitte, et ei söö rohkem kui sisse mahub, vaid ei söö rohkem, kui vaja ... Hinge parandamisega" on ilmselt sama lugu. Paljud peavad selleks kasutama mingisugust võõrast õpetust (mediteerimist), et iseennast mõistma hakata. Saab ka lihtsamalt (mida peabki igaüks enda puhul ise katsetama), aga kes toime ei tule, võivad ju maksta ränka raha võõraste õpetuste õppimise eest ... Rääkimata, et ilma usuta ei tule midagi.
PS! BB õpetuse kohta saate viiteid ka
http://www.thejourney.com/
bb imeäri:)30. märts 2014, 16:22
kui äri käib, siis saab igasugu nimesid ja piltisid kokku joonistada
/ 14:24, 30. märts 2014 -le30. märts 2014, 15:35
Need arstide nimed on tal "Rännakus" kirjas,juhtusin 4 aastat tagasi lugema.AGA MUUS OSAS NÕUSTUN SINUGA. JAH,KA IMESID ON ELU AEG JUHTUNUD. JA NAD KINNITAVAD REEGLIT,ET 99.000 EI SAA vähist jagu,aga Ü K S saab...
30. märts 2014, 14:24
Põhimõtteliselt nõustun BB-ga, kuid ainult teatud osas. Esiteks sooviksin ma teada saada tema arstide nimesid, kes teadsid tema haigusest, kliinikuid, kus ta oli ravil, röntgenpilte oma kasvajast jt. ning alles siis muutub tema jutt mulle usutavaks. Imelisi tervenemisi on alati olnud, iseasi mis on selle tervenemise põhjuseks. Kui nüüd seesama tädi tahab öelda, et oma mõttejõuga parandame kõik oma haigused ära, siis ta jätab jälle mainimata, et kõik ei oma tugevat mõttejõudu. Tädi ise ole varem uinamuinnaga tegelenud, kuid vaatamata sellele haigeks jäänud. Kuid kui nüüd meie new-eidzlased hakkavad ennast mõttejõuga vähki tervendama, siis ma võin ette kujutada, mis sellest välja tuleb. Isegi suur jumalamees Sai Baba ei saanud oma haigusest jagu, vaid igast ilmakaarest käisid tervendajad tema juures. Kuhu see tema positiivne mõttejõud siis kadus? Haiguse põhjuseks oli järelikult tema negatiivne mõtlemine ja emotsioonid? Haloo, tulge mõistusele.
minu arust ka30. märts 2014, 12:54
mammil oli vaja, nagu ta ütles, oma rahalist seisu kindlustada. hakkake nüüd jah ise oma kasvajaid ravima kuniks maha kärvate. aga selle aferistiga peaks tegelema politsei. ehtne petis, kes tendab palju kõrgemalt kui meie pisike liishaavel.
uhhuu30. märts 2014, 12:47
Uskumatu, kuidas kustunud pilguga tädikesed loksuvad ühe "tervendaja" ürituselt teisele, ilma et neis miski paraneks või areneks. Korraks elavnetakse, pomisetakse üktesisele tähtsalt noogutades "ojaa, see on nii õige" ja kõik läheb vanaviisi edasi.
B.Bays on läbinisti wufloo. Alates tema väljamõeldud kasvajast, lõpetades siit ja sealt kokku klopsitud logiseva "õpetusega". Aga näe, esineda oskab ja mida veel vaja selleks et enese finantstervist parandada?
:)30. märts 2014, 12:21
miskipärast on bb tüüpi spetsialistid spetsialiseerinud oma imetegudega teisi õpetama just kodust kaugel ja suure raha eest
mhh30. märts 2014, 11:33
ausalt öelda ei meeldi mulle mitte põrmugi see Õhtulehe uus kujundus
artikkel iseenesest on asjalik