Foto: Marion Pettai
Tele
29. märts 2014, 12:36

"MIS? KUS? MILLAL?": teises eelvoorus mängib televaatajate vastu Tiit Naaritsa võistkond

Täna kell 22 jõuab Kanal 2 ekraanile populaarse tele-mälumängu "Mis? Kus? Millal?" teine eelvoor.

Televaatajate vastu astub mitmekordse Eesti meistri Tiit Naarits võistkond, kuhu kuuluvad lavastaja Roman Baskin, teleajakirjanik Imre Kaas, keskkonnaspetsialist Hugo Tang ning uute liikmetena kolumnist ja tippmälumängur Erkki Bahovski ning ristsõnade koostaja Villu Tamme.

Tiit Naaritsa võistkond võitis "Mis? Kus? Millal?" avahooaja. Parimaks mängijaks tunnistati toona Hugo Tang alias Tank. Saate teisel hooajal saavutas võistkond kolmanda koha.

Sel hooajal on Tiit Naarits teinud ka meeskonnas muudatusi. "Oleme väikestviisi oma võistkonda tuuninud, et veel paremat resultaati saavutada. Et väikesed tagasilöögid, mis minevikus on olnud, jääksid ikka sinna minevikku," kommenteerib Tiit Naarits uute mängijate Erkki Bahovski ja Villu Tamme liitumist tiimiga.

"Mis? Kus? Millal?" on haarav tele-mälumäng, kus stuudiovõistkond mängib televaatajate vastu, kes saadavad saatesse põnevaid mälumänguküsimusi. Kui targad ei leia minutilise ajurünnaku lõpuks õiget vastust, võidab küsimuse saatnud televaataja raha. Jätkuvalt saavad televaatajad saata saatele oma põnevaid küsimusi Kanal 2 kodulehel või aadressil [email protected].

Sel hooajal esitavad 13. sektori küsimuse Eesti ülikoolide rektorid. Selleks laupäevaks on oma küsimuse valmistanud Tartu Ülikooli rektor Volli Kalm.

Eelmisel laupäeval seljatas Jaan Alliku võistkond põnevas "Mis? Kus? Millal?" esimeses eelvoorus televaatajad 6:4. Kas Tiit Naaritsa võistkond teeb oma konkurendi Jaan Alliku tiimist parema tulemuse, selgub juba kell 22.