Inimesed

Montoni peadisainer on Baltimaade moevõistluse nominentide seas (6)

LISA KOMMENTAAR

kaska31. märts 2014, 17:02
Uskumatu on ikka meie inimeste" teadlikkus". Nad teavad kõike ja oskavad kõiges sõna võtta! Mis puutub "brändi nägu" siis on seal nii palju muud, millest see sõltub kui, et disainerist. Lisaks ei ole pildivalik tihti just sellelt sündmuselt, millest kirjutatakse ja sellest ajaperioodist!
Ootame30. märts 2014, 07:37
ikka tibude lugemise ära. Keegi ei eitagi, et inimene on hästi armas ja siiras, aga siin hinnatakse loomingut ning kui loo pealkiri teatab, et on Eesti vanima moefirma ühe brändi peadisainer siis ju oodatakse sähvatust ka Montoni loomingus. muidu jääb nadi maik man. Igal juhul edu tegemistes ja loodaks väga, et mõni Eesti disainer looks Eesti masstootmise tõelise hiti.
Koolikaaslane30. märts 2014, 01:19
Moeteadlane, ära targuta! Ilmselt oled üpris kitsa silmaringiga, kui selle üles seatud patsiga seostub vaid Julia Tõmośenko.
Piretile aga palju, palju, palju edu. Ta on hästi armas ja siirad inimene ning tema looming on niivõrd sisukas ja kaunis.
mina 29. märts 2014, 23:24
Baltika kontserni majandustulemused29. märts 2014, 20:36
seda edu ei kinnita.
Baltikal oleks aeg kõigi kollektsioonide peadisainerite töötasu thea sõltuvaks nende kollektsiooni läbimüügist.
Arusaamatu, et viletsa läbimüügiga tööstusdisaini mudeleid tegev isik nn moevõistlusel äkki nii edukas on ja et tal põhitöö kõrval selleks veel aega jääb.
moeteadlane29. märts 2014, 15:35
....no ei tea. noor tüdruk aga meenutab muldvana Julija Tõmošenko't.?
kui rõivaste disainimisest aega üle peaks jääma siis tuleks ennast kah veits disainima. :-)