Marten KuningasFoto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
28. märts 2014, 09:43

Marten Kuningas: parim on pilli mängida looduses

"Tallinnas prooviruumis," kostab Marten Kuningas, kui temalt küsida, milline on pillimängimiseks parim koht. "Minu proovikas on Kadriorus. Teine hea koht on kodus Kalamajas. Aga ma arvan, et kõige parem on mängida kusagil looduslähedases kohas. Loodus on kõige inspireerivam, loob kõige mõnusama meeleolu." 

Marten Kuningas astub Tallinn Music Weekil üles reedel Rock Cafés ja laupäeval Viru Keskuses. Väike ärevus on tal oma sõnul juba sees. "Tahaks juba esineda!" ütleb laulja, kellelt sügisel on oodata ka uut plaati "Praktiline mees".

Lemmiklinnaosa: Kadriorg. Seal on ilusad majad ja seal on park.

Lemmikliin ühistranspordis: Trammiliin nr. 2. Huvitavaid inimesi näeb. Tõsi, viimastel aastatel enam ühistranspordiga ei sõida.

Lemmikelukoht Tallinnas: Olen elanud Lasnamäel, kesklinnas ja Kalamajas. Ma kasvasin üles Lasnamäel ning mängisin ja rändasin seal. Igas kohas on meeldinud, iga kohaga on toredad mälestused.

Kõige ilusam vaade: Väga ilusad vaated on, kui minna Toompeale. Seal on kolm või neli vaateplatvormi ja näeb peaaegu et 360 kraadi.

Parim koht, kus muusikat kuulata: Oma kodus.

Lemmikmuuseum: Viimati käisin ma Eesti Ringhäälingumuuseumis Türil, seal hakkas küll väga hea. Seal on raadio ja televisiooni ajalugu Eestis.

Parim piknikukoht: Igal pool hoovides ja roheluses. Ma ei oska öelda, ma pole ise piknikukohti valinud.

Hea odav söögikoht: Ei saa seda soovitada, sest siis hakkavad inimesed tulema. Ega neid odavaid kohti polegi eriti. Ma ühte tean, aga ma ei saa seda öelda. See on juba niigi ülerahvastatud.