Inimesed

Pussy Riot Tallinnas: Venemaal on käimas okupatsioon! (10)

LISA KOMMENTAAR

agendid30. märts 2014, 07:17
huvitav kas nad ei saanud venemaa vanglast välja kokkuleppega, et kuulate maad ehk ega nad pole Putini reziimi värvatud vaatlejad. Ma ei saa aru mis nad teevad siin. See mis nad räägivad pole mingi uudis. Vanglad ehk vangla mäss on need kohad kus võib venekeelne elanikkond üles tõusta ja siis on Putinil väga hea öelda, et kaitseme VENE inimest. P-Rioti liikmed lihtsalt vaatavad üle vanglad, kus on see mäss kõige parem korraldada. Narva elenikkond ei olegi täna kõige mõjutatum. Aga vangid, need võib väga väikse traha eest üles osta. NAgu näeme, on Putini puhul kõik võimalik, miks mitte ka see stsenaarium!?
to: asdfghjk29. märts 2014, 20:09
Jah, see on õige tähelepanek - venelased ongi masohhistide kari. Nad on sita eluga harjunud. Kõik, mis neile õnneks on vaja, on mingi Putin, Stalin või Brezhnev, keda jumaldada, kes neil oma sütitavate kõnedega ajusid kepiks.
Prohvet Maltswet:28. märts 2014, 21:05
jõudu teile tüdrukud.Olete õigel teel, ärge pange tähele eesti kohalikke tatipritsijaid, putin on värdjas ja ta peab saama oma palga!
Prohvet Maltswet:28. märts 2014, 21:02
...igati tublid tüdrukud, jätkake samas vaimus, olete õigel teel. Ärge pange tähele siinseid kohalikke tatipritsijaid, Kindlasti oot
asdfghjk28. märts 2014, 15:49
Venemaal pitsitatakse isegi meie venelasi. Sõpradelt kuulsin. Vahet ei ole, et sama keelt räägivad ja samad juured, ei ole nad midagi omad. Altkäemaksu nõutakse igal sammul ja lubatakse vastasel juhul lõuksi anda või midagi jubedamat korraldada. Ma ei saa aru kui pimestatud peab olema, et uskuda ainult ühtesid allikaid ja ignoreerida isegi vahetuid juhtumeid, mis suure kella külge pannakse. Tundub, et idiotism ei ole ravitav ja ajalooline mälu on vilets. Või on vene rahvas masohhistide kari ja ei oskagi elada ilma Ivan Julmade, Brežnevite, Hruštšovide, Stalinite ja Putinite raudsete rusikateta oma kurgus? Absurditeater. Kus see väärikus on kui kanakarjana kaagutatakse mantrasid, mis on täis valet ja vihkamist? Kes arvab, et Venemaa ongi nii õilis ja hea, siis palun, enne kui te ei ole seal nõus elama (seda saab tõestada AINULT tegudega), pange oma mulk kinni!
to lihtsalt lugeja28. märts 2014, 13:53
Miks sa arvd et Aljohhina rääkis tõtt. Kui oleks natuke huvi ja vene keeles saaks aru võiks vaadata näiteks Rambleris, seal erinevad väljaanded, ja erinevad seisukohad nii Putinist kui ka Venemaast ja Ukrainast ja muust toimuvast maailmas. Pussi Riot räägib seda mida nende tööandja tellib.
lihtsalt lugeja28. märts 2014, 12:11
Au err-le ja tüdrukutele julguse eest. Esinevat tüdrukut ei olnud aega kaua kuulata, aga mida kuulasin, oli väga hea. Ta oli nagu messias ja esmakordselt kuulsin, et Venemaa inimene räägib juttu, mida toetan kahe käega. Mingu neil hästi:)
On arusaadav, miks see Eestis elav vene tädi räuskas. Sest esmakordselt nägi ka siin venekeelset tõde.
kulla siirikene!28. märts 2014, 08:30
Arene vähe ja võta sõna alles siis, kui oled tagamaadega tuttav.
Pussy Rioti liige Tolokonnikova ke..is kaamerate ees , olles ise rase. Käis massiorgia.
Ta on kogu aeg näoga kaamera poole (mõni hetk ka palja p..ga)
Terve internett videoid täis ja sina, lollike polegi kursis....
siiri28. märts 2014, 08:10
Kas sa peletis oled neid ke.....d,et niimoodi kommenteerid.igaüks võitleb sõnaõiguse eest nii kuidas talle meeldib.mitte kellelgi pole õigust niimoodi inimesi solvata.kuidas selline kommentaar avaldatakse.julged solvata aga ainult nimetult.kui oled mees siis ei vääri sa mehe nime,kui naine siis samad sõnad.
vaataja28. märts 2014, 07:19
Indrek.kes sul kaskis selle tüdrukuga teha interviu,ma olen suu saate vaataja ,oled suurepärane saatejuht ,aga see oli küll eesti labasuse tipp.Kahju,kuhu me langeme oma poliitikaga,see saade oleks pidanud olemata .Kas tõeati meil pole enam eneseuhkust,