Inimesed

Lisette Kampus: "Tulge kapist välja, nii on mõnusam, ägedam ja kergem elada!" (197)

LISA KOMMENTAAR

Miks21. juuni 2018, 16:44
peaksid kõrvalised inimesed teadma, kas mulle meeldivad mehed või naised? Mis sul Kampus viga on?
Illi21. juuni 2018, 17:08
Mind ei koti,kellega keegi magab,sest usun tõsiselt,et armastatakse eelkõige INIMEST.Kuid miks peab teemast miitingut tegema.Hakkame siis heterotel vahet tegema ka,näiteks lemmikpoosi põhjal jne...Ja nii provokatiivset amelemist nagu toimub geibaaride läheduses,ei näe naljalt mujal.Ilmselt sellest ka negatiivsus suhtumises.
vene31. märts 2014, 21:53
ajal istusid pederastid vangis. ikka ju midagi viga. normaalne mees ei hakka ju mehi vaatama...
hmmm...31. märts 2014, 13:07
tundub, et uhkusega on öeldud sõnad: ".. Minu jaoks on pere see koht, kus asjadest rääkida. Nii ema ja isa kui ka vend toetasid mind igati ja ma teadsin alati, et pere on minu seljataga..."... aga enda laps v lapsed ei saa iial uhkustada, et tal on toetav ema ja mõistev ISA... kahju, väga kahju... kuhu me niimoodi jõuame, kui perenormiks muutub eme+ema v isa+isa... kes lõpuks lapsi tegema hakkavad??? naine naisega ja mees mehega ju lapsi ei saa???? LOODUS EI OLE SEDA NIIMOODI ETTE NÄINUD!!!!!!!
Maia31. märts 2014, 07:11
Mis tähendab kapist välja?! Mis kapp -hakka inimeseks, Lisette. Küll ON TÜÜTU aina lugeda neid omasoo-iharaid. Mis kasu on neist inimestest meie tulevikku silmas pidades. Miks pean mina/meie ja minu /meie lapsed hakkama neid kunagi vanaduses kasima ja ülal pidama. Omasooiharatele tuleks panna peale lastetusmaks, sest nende geneetiline kraam raisatakse ära vaid himudele. Mis kasu on neist rahva tulevikule ja püsimajäämisele. Leian, et on lausa piinlik, kuritegelik, kaotada pea ja jätta oma elu postamendile tõstetud suguihale.
vanatüdruk30. märts 2014, 23:07
naistele meeldivad naised ja meestele mehed. kapist välja tulla on äge...
mina olen aga üldse vanatüdruk. ma ei paku kellegile huvi. mulle muidu meeldivad mehed küll, aga keegi mind ei taha. kas ma peaks ka seda kuskil kuulutama. või võtma loosungi: vanatüdrukud, kapist välja. ärge tunde kurbust ja muret ja häbi selle üle, et olete üksikud.
tahaks ka et oleks mõnusam ja ägedam ja kergem elada.
to "Sõber"29. märts 2014, 09:30
Palusin oma heal tuttaval, Eesti ühel tunnustatuimal psühholoogil anda hinnang siin palju kirjutanud Harri Kingole.... Kõigepealt suured tänud hr.Kingo kommentaaridele ,kus ta asjatundlikult ja faktidele toetudes selgitab omasooiharate tõelist olemust ja nende poolt valitud orjentatsiooni traagikat.
Loomulikult ei jäänud tulemata ka nende puuetega hälvikute vastureaktsioon.
Aga sellest võib ka aru saada ,nad on alati onud agressiivsed ja vaenulikud nende suhtes ,kes julgevad teisiti arvata! Alles mõned aastad tagasi nõudsid needsamad noorsotsid koos kellegi omasooiharast juristiga ,meie tookordse haridusministri vallandamist ,nüüd on aga sotsid pukis ja seega bravuuritsetakse ka üha kõvema häälega.
Arvan ,et tagasilöök saab neile olema riigikogu valimistel,kus nad taas opositsiooni langevad ja ka nende ,väljaantud vekslid tühistatakse.
nuuh29. märts 2014, 09:16
siin on palju sellest räägitud, et see propagandamasin on võtnud sellised tuurid, et mina tunnen ennast heterona täiesti tõsiselt kahjustatuna! mul ei ole teie vastu midagi, kodanikud omasooiharad, aga ärge diskrimineerige mind, kui ma teie põhimõtetega nõus ei ole!! see stiil, "kui sa ei ole meiega nõus siis oled vaenlane" on agressiivne ja ei näita mitte mingil moel teie tolerantsi. nohja muidugi see valitsuse tõmblemine, seaduse läbipressimiseks, ei ole muud kui brysseli ja lõpeks ka washingtoni kannikate lakkumine. ammerika otsustas mustade käest "andeks" paluda ja meie peame nüüd oma keeles keelama sõna, mis on aegu olnud musta inimese nimetamiseks kasutusel. ameerika ei suutnud homoseksuaalide avaliku korra rikkumist ohjeldada ja nüüd on see "vabadusvõitlus" jõudnud siia, tahame olla nii "euroopa" kui see euroopa ise veel ei ole. inglismaal on see kõik läbi käidud, aga suhtumine ei ole muutunud. pean silmas seda, et avalikult keegi seal neid ei tümita, aga neljasilmavestluses on heterote suhtumine samasugune, kui siin kommentaariumis kõige räigemad vastuseisud. ja nii ongi, et homovastased on seal kappi surutud, "olen vastu, aga väljendada avalikult ei saa". samasugust suhtumist nägin filipiinidel, kus seda mr gay tralli korraldatakse, ladyboyd kolavad avalikult ringi, aga heteroperekondade kõvahäälsed kommentaarid ja naer saadavad neid pidevalt. nii et ei ole see nii, et kui ma ei aksepteeri homopõhimõtteid, siis ma diskrimineerin teid, vastupidi, teie diskrimineerite mind, kui ma pean omi seisukohti varjama. no ma Ei saa mitte midagi teha, kui see, et mind puudutab intiimses plaanis mees, on mulle vastik! kas ma pean nüüd siis kappi minema ja hakkama kuulutama, et see on cool!?
ja selle lapsendamise teema hakkis lugupeet Harri Kingo juba läbi ja ma olen temaga enam kui nõus!
nils29. märts 2014, 09:05
Ja ma ei ole pederast ja kappi ei poe !
peeter l29. märts 2014, 09:03
Mul polegi nii suurt kappi,kuhu pugeda !!
kõrvaltvaataja29. märts 2014, 08:23
Kõige haigemad on need, kes iga geipropaganda paljastaja tembeldavad "kapihomoks" – ju siis pole neil midagi öelda. Kingo kriitika on järelikult NII õige ja valus, et neil pole muud öelda kui "ise oled loll". Ma pole Kingo austaja, ta ajab vahel jama, aga siin on ta väga täpselt ja KAINELT, ilma mingite kompleksideta, ilma emotsionaalse suhteta, ülereageerimisteta välja toonud väga objektiivse info. Muidugi on seda valus lugeda – tõde on valus – , sellepärast peab kasutama demagoogia esimest ja kõige primitiivsemat võtet: SILDISTAMINE. Kritiseeritav kleebib kriitikule sildi külge. Sellega ta tegelikult kinnitab kriitika õigsust.
kõrvaltvaataja29. märts 2014, 08:14
Kõige hullem on see, et isegi need, kes veel tunnetavad selle seksipropaganda jubedust, on ise selle ohvriks langenud: nad nimetavad ennast kuulekalt juba HETERODEKS, seega identifitseerivad ka ennast seksuaalsuhte järgi!!! See on jube! Ärge minge õnge! Pole olemas mingeid heterosid, ega heteroabielu – on normaalsed inimesed ja normaalne abielu ja hälvikud ja hälvik-kooselu. Muide, hälvik ei ole solvav nimetus, see on lihtsalt normaalsest kõrvalekalduv, ja 2 % ju ON kõrvalekalle.
Pange tähele selle aktivisti sõnavara: "tulge kapist välja" – umbes nagu oleksime kõik salalillad, ainult ei julge seda tunnistada. Ja siis on elu MÕNUSAM, ÄGEDAM, KERGEM ELADA! Ei mingit vastutust, ei mingit tööd, ei mingit vaimsust, ainult üks pidu ja pralle. Ja perekond oli tal "seljataga" – mõtelge, mida see tegelikult tähendab.
Sõber29. märts 2014, 00:57
Palusin oma heal tuttaval, Eesti ühel tunnustatuimal psühholoogil anda hinnang siin palju kirjutanud Harri Kingole. Ta luges ainult mõned läbi ja ütles, et pole enam vaja enam edasi lugedagi. Tegu on täiesti selgelt oma enese sisetundeid alla suruva, ilmselt mingi lapseeas läbi elatud trauma või ahistamise tõttu tekkinud kompleksidega isiku alateadvuses ehk siis Eesti keelde tõlgituna - kapihomoga. Hea Harri, kuula psühholoogi nõuannet. Pöördu tema või mõne teise spetsialisti poole oma puude raviks ja kuula ka Lisettet, sest see aitaks samuti: Tule kapist välja! Hakkab kergem!
Väga väga haige inimene28. märts 2014, 21:46
Oma haigusest saab inimene aimu, kui terveneb, alles siis mõistab kui haige ta tegelikult oli. Soovime siis nendele lesbidele ja gaidele tervenemist. Ehk juhtub siis kui oma õudsest deemonist korraks vabaneb. Imesid ikka juhtub ja jääme lootma, et mõni "väljatulija" siis oma meeleparandusest ka räägib abalikult, et kui haige ta oli. Tunen isiklikult 2 naist, endist lesbit, kes mõistusele tulid. Neil algas kõik selle inimkoletislike showde esitaja madonna vaatamisest.
Selle vababemise kohta on tehtud TV 7 ka film, kus endine lesbi oma haigusest ning tervenemisest julgelt tunnistab. Preagu pereinimene ja lapse ema.
Mitu Eesti28. märts 2014, 18:57
tuntud HÄRRASMEEST -Kas kakanaatoripuurija saab olla HÄRRA, my ass....
juku28. märts 2014, 15:08
kui on valiku võimalus,siis kindlasti panen per....e.tuhat korda lahedam ja mahedam.
...28. märts 2014, 14:14
Seksuaalsus ja seksiteemad on väga isiklikud ja delikaatsed asjad ning neid avalikkuse ees valjuhäälselt skandeerida on häbiasi, nagu ropendamine, liputamine, enesepaljastamine jne. Abielu saab olla ainult mehe ja naise vahel. Geipaarid olid ja on, aga abielust ei saa nende puhul küll rääkida. Tulge mõistusele. Mis pagana erikohtlemist nad tahavad? Arusaamatu.
EH28. märts 2014, 12:30
trukkeritele traadiga piiratud ala
punane raamat28. märts 2014, 12:04
varsti kantakse valge heteromees punasesse raamatusse, kui jöuga mahasurutud ja kannatav (seega ka välja suretamisele määratud) nähtus. töölt saab kinga pigem valge, sest must kisab oma öiguste eest, soositud on pigem samasoolist ihalev, kuna see kisab rohkem jne... ka sellise tulevikuga ikka saaks nöustuda...
-128. märts 2014, 10:28
Ah ei ole nõus! Siis ärge minge põõresse, kui nad tahavad elada koos.
+0 -1
Sina oled nõus!? Tore, naudi, jah õe või tütre õnnetu elu.
pall28. märts 2014, 10:20
Lugesin siin paari kommentaari ja pidevalt võrreldakse alkohoolikuid homodega. Minu arust pole neil midagi sarnast. Ise ma olen alkohoolik ja elan normaalset elu, kui välja arvata 3 päeval nädalas peale kella 18.00 olen nii öelda vine all. Kapis ka ei ole. Joon nädalas cirka kasti õlut ja tunnen kohe vajadust selle järgi. Alkohoolikuks hakkasin töötades Saksamaal. Ma küll ei näinud seal või, kus iganes, et keegi oleks homoks hakkanud. Ma ei usu seda homoks hakkamise asja. Kui ikka mehele meeldib mees, siis ikka meeldib. Seda ei saa vägisi peale sundida. Ma ei kujuta ette, et ma lähen lihtsalt homobaari ja hakkan suhu võtma, et homoks hakata jne. Sa ei lähe ju sööma konservi räim tomatis vabatahtlikult. Keegi peab sind sundima selleks või teine võimalus on, et see meeldib sulle ja sa sööd seda vabatahtlikult. Mingi enneolematu viha on ka inimestel homode vastu. Ei vihata ainult võimsaid homosid nagu George Michael, Fredy Mercury jne. Põhjus on arusaamatu..miks on olemas ühed homod, kes on siinse jutu järgi kõige jubedamad inimesed maailmas ja teised, kes on mõnusad homod. Mulle ei ole nad midagi halba teinud ja nende olemasolu minust homoseksuaali küll ei tee.
Mõni tsiteerib piiblit hoogsalt. Tule taevas appi ütleks ansip selle peale. Piibel on minu arust psühholoogia õpik, mis on täis tipitud ilukirjandust, mis tekitab ajupesu ja tekitab kihku ülemuste ees lömitada.
liska28. märts 2014, 10:14
...tuleb aeg,kus ma pean"kapist" välja tulema..,et mulle meeldivad mehed!IRW
naine kellele meeldib mees28. märts 2014, 09:03
Kuidas see pole perversne kui naised või mehed omavahel seksivad!? ON JU PERVERSNE! Naisele ja mehele on looduse poolt antud kehaosad, et nad saaksid omavahel seksida. Mulle miskipärast tundub, et kui noorele ja kogenematule inimesele seda homopropagandat aina tehakse, võibki ta mõnelörriläinud suhte korral vastassooga hakata mõtlema, et äkki ongi ta gei ....
ÄRPS28. märts 2014, 08:52
Unustasin öelda, et olen vana MEES
Ärps28. märts 2014, 08:49
ja üleüldse on võrratu tunda lähedust mehel emasega . kas see pole õnn
Ärps28. märts 2014, 08:46
Aga mulle meeldib olla koos naisterahvaga ....
ÄRPS28. märts 2014, 08:43
Hirmus haige isend kahju
endal piinlik ei ole või?28. märts 2014, 08:37
jätis, moraalitu rõvedik
EI pe dekonnale28. märts 2014, 08:30
pe depropaganda rahastajad tuleb paljastada, samuti need mahitajad ja sellest kasu teenijad
Kuulsite rehvikondlased28. märts 2014, 08:06
Riho28. märts 2014, 07:12
Hirmus on vaadata kuidas inimkond sihikindlalt oma hukule vastu läheb.
ah sa nuga28. märts 2014, 05:58
Kingo tõmbleb jälle nagu oleks ise mustikasse saanud. Kellel on alkašidega tegemist olnud, saab aru, millest neil selline ägedus, ükskõik millise teema all.
kas te28. märts 2014, 04:03
peded arvate tõesti,et teid hakatakse sallima,seda ei juhtu mitte kunagi, ka mitte käsu korras,lihtsalt paljas mõte sellest,millest teie ,,seksuaalelu''koosneb paneb jälestust tundma.
Tädi28. märts 2014, 03:47
-228. märts 2014, 00:48
Homede teemaga ajati kaasneb lastesaamise jutt, st. nende paaritumine naisega laste sigitamise eesmärgiga (ega te omati loodate armastust)
Siit küsimus- kes teist homovihkajatst nii väga tahavad oma tütreid, õdesi naha homomehega? Kas nende õnnetu elu teeb teid õnnelikuks? Päris ausalt.
+0 -2
Ah ei ole nõus! Siis ärge minge põõresse, kui nad tahavad elada koos.
E27. märts 2014, 23:59
Kas tõesti täiskasvanud pereisadel, -emadel ei ole muud teha kui netti debateerima tulla teemal mille kohta veel ebatõeseid fakte pilluvad? Võin öelda et suudaksin kogu seda jama siin ilusti argumenteerida, lihtsalt tunnen, et ei ole vaja siin kommentaariumis vaidlusesse sattuda. Järgmisel generatsioonil on õnneks antud teemast täiesti ükskõik
irw27. märts 2014, 22:37
* Propagandakampaaniate alguses kasutage posteritel lesbisid, mitte geisid. Publik on nii vastuvõtlikum. Mehi tajutakse rohkem ähvardusena.
27. märts 2014, 22:31
Kas järgmisena tulevad teised hälbega tegelased kapist välja nagu zoofiilid,nekrofiilid,dendrofiilid ja lõpuks ka pedofiilid?????
abielu27. märts 2014, 22:11
ja laste saamine on inimõigus, kahjuks eestis pole inimõigustest mõtet rääkida - neid siin lihtsalt ei ole !
Lizette Lizette27. märts 2014, 22:03
Ma ükskord HOIATASIN sind , et ära roni koolidese ,
veel väljakujunemata laste ajusid mõjutama ,
nüüd on minu lapsed suured , MINE........
Klassikaline tekst 27. märts 2014, 21:51
1) Homoseksuaalide liikumise sõprade ja liitlaste puhul:
* Julgustage võimalikult suurt arvu geisid ja lesbisid kõigist sotsiaalsetest gruppidest ja elualadelt, eriti tuntud isikuid, „kapist välja tulema“. See muudab homoseksuaalsuse avaliku põlu alla panemise ebakindlaks.
* Rõhuge rohkem mittediskrimineerimisele, inimõigustele ja võrdsusele. Ärge püüdke homoseksuaalset käitumist või eluviisi kaitsta. Hoidke diskussioon abstraktsena, ühiskonna ja filosoofiliste teooriate kõrgetes pilvedes.
* Kasutage AIDSi epideemiat homoseksuaalidele tsiviilõiguste nõudmiseks ja tõstatage diskrimineerimisküsimus.
* Kasutage meediat. Korraldage meedias kampaaniaid samaaegselt – enne on isegi parem – poliitiliste aktsioonidega.
* Suhted mittehomoseksuaalsete organisatsioonidega, kes tahavad homoseksuaalidele moraalset tuge avaldada.
* Kujutage homoseksuaale alati headena.
2) Homoseksuaalsuse ägedate vastaste puhul:
* Demoniseerige homoseksuaalide vastaseid. Kujutage neid nii kurjadena kui võimalik, nii et üldsus tunneks end nende seltskonnas ebamugavalt ja väldiks neid. Riputage neile külge Klu Klux Klani, natside, rassistide, antisemiitide või tasakaalutute friikide sildid.
* Kasutage näiteks „klassivõitluse tehnikat“ demoniseerimaks homoseksuaalide vastaseid, homoseksuaale aga kujutage ohvritena. Teisisõnu, edastage avalikke sõnumeid, mis teatavad näiteks Lõunaosariikide jutlustajate sütitavatest kõnedest, milles homoseksuaalid Põrgusse mõistetakse. Kontrastiks sellisele retoorikale pakkuge pilte korralikest, tavalise väljanägemisega, kuid halvasti koheldud homoseksuaalsetest ohvritest.
* Kujutage konservatiivset ja traditsioonilist Kiriku õpetust kui fossiili, mis ei pea sammu teaduse arenguga, eriti psühholoogia valdkonnas.
3) Kõhkleva keskklassi puhul:
* Homoseksuaale tuleb kujutada olude ohvritena, kes vajavad kaitset. Avalikkus tuleb psühholoogiliselt viia tundeni, et ta peab homoseksuaalidele seda kaitset pakkuma, elamaks omaenda põhimõtete järgi.
* Kujutage homoseksuaale inimestena, kes on sellisteks sündinud ja ei saa muutuda, isegi kui nad seda tahaksid. See lõhestab inimesed psühholoogiliselt ja nad ei tea, kuidas homoseksuaalidega käituda: kui see ei ole nende süü, kuidas saab neid siis süüdistada?
* Ärge näidake TV-reklaamides uhkusega mehelikke naisi, drags-queene jne. Näidake hoopis kõige tavalisema välimusega inimesi: noori, keskealisi naisi, vanemaid lapsevanemaid, ja homoseksuaalide sõpru.
* Rohkem kui avalikud enese-jaatused, peaksid just homoseksuaalide paraadid taotlema avalikkusega suhtlemist. Need peaksid olema marsid, mitte paraadid. Ärge suruge homoseksuaalsust avalikkusele peale. Aidake avalikkusel pigem homoseksuaale mõista.
* Vältige avalikkuse šokeerimist homoseksuaalide käitumise enneaegse näitamisega.
* Nõrgestage vett segades religioosset vastuseisu homoseksuaalsusele. Jagage ja valitsege. Mängige liberaalsed ja mõõdukad kirikud konservatiivsete vastu välja.
* Jääge oma sõnumi juurde: rääkige neutraalsel toonil kõikjal ja kogu aeg ainult homoseksuaalsusest, kuni publik on tüdinud. Tüdinuna ei panda enam tähele. Nad on muutunud selle küsimuse suhtes paksunahaliseks ja tuimaks. Võitke kurnamise teel.
* Kasutage kuulsaid inimesi homoseksuaalse eluviisi kiitmiseks. Nad ei pea ise olema homoseksuaalid – kõik, mida neilt oodatakse, on homoseksuaalsusele oma kuulsuse pitseri vajutamine.
* Propagandakampaaniate alguses kasutage posteritel lesbisid, mitte geisid. Publik on nii vastuvõtlikum. Mehi tajutakse rohkem ähvardusena.
* Kujutage suuri ajaloolisi isikuid homoseksuaalidena. Surnud ei taha kahjutasu oma reputatsiooni rikkumise eest.
27. märts 2014, 21:50
Harri Kingo siiski ei ole arst, et võtaks sõna ka selles osas, kas homoseksuaalsus on kaasasündinud või mitte. Seda veel uuritakse ja kindla vastust ei ole olemas nagu ei ole olemas vastust, mis reguleerib tüdrukute ja poiste tasakaalu.
27. märts 2014, 21:38
Olev27. märts 2014, 21:21
Kuulsin turul räägitavat,et see kampus on tegelikult mees- ei oska kohe seisukohta võtta
27. märts 2014, 21:10
Ah et miks ei saa homopaarid lapsi!? äkki siis mõtleks mõni lesbinaine ikkagi põhjalikult järele mis vastassoos nii vastikut on, et isegi soo jätkamiseks ei suuda nad mehega ühte voodisse heita!
Harri Kingo27. märts 2014, 21:08
Lugeja / 15:34, 27. märts 2014
"Hr. Kingo on ikka kuidagi väga kinni selles teemas, või pole lihtsalt muud väljundit. Kõige paremini saab aru enda kompleksidest ikka selle järgi, mis mid käima tõmbab. Nende pikkade kirjade taustal, saan aru, et inimene ei anna endale midagi andeks. Võib olla on see mingi varjatud kompleks, mida endalegi tunnistada ei taha. Soovitan igal juhul psühholoogi poole pöörduda."
--------
Mul pole mingeid komplekse seoses teemaga. Olen hetero. Kuid olen tööalaselt - juristina - professionaalsel tasandil kokku puutunud igasuguste seksuaalpervertidega. Ka inimestega, kes on nende ohvrid olnud.
.
Kui sa loeksid mõttega mu kirjutatut, siis selle kõige eesmärk oli püüd mõista homosid. Sest on vääramatu tõde: kui on mõistetud, siis ei saa enam hukka mõista. Küll aga saab abi pakkuda. Just nende mõistmisele olid ka mu siinsed sõnavõtud suunatud. Et kaoks äärmuslikud suhtumised neisse - kas siis nende ülistamine või nende mõnitamine.
.
Olen ka psühholoogidega kokku elus puutunud. Juhtus sedapidi, et kuigi mina läksin psühhologi käest abi saama, olin pärast meie kohtumist mina see, kes aitas psühholoogil lahendada tema isikliku elu kaost. Meie kohtumised kujunesid tema raviseanssideks.
.
Järgmine kord kui kirjutad, püüa ka oma mõtteid teema kohta väljendada. Sa pole suurem asi telepaat, et kommentaariumis kelegi analüüsimisega tegeleda. Oleks huvitav su arusaamu teema kohta lugeda.
JoppEduardo27. märts 2014, 21:05
Maire27. märts 2014, 20:51
No mis on abielu mõte, täisväärtuslik pere koos sinna kuuluvate lastega, Kuidas te lesbid lapsin saate
27. märts 2014, 20:16
kuulge peded,minge pange lambaid-ärge rüvetage seda,mis on püha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
___
A mis on püha - ka registreerimata kooselud, kus mehed üleöö jätavad naisi koos lapsega maha, arvukad armukesed koos titedega, või hoopis naisi ja lapsi peksavad väliselt eeskujulikud pereisad? Neid meid tõesti on küllaga.
27. märts 2014, 20:12
kas ma loomaga võin panna -.vahet ju pole .kas mees -mehele ,või mees loomale.
Tegelikult pole vahet ka siis, kui mees paneb naise kakaaukku, sama hais
to Lugeja / 19:5527. märts 2014, 20:10
Vaata ette et sinuga loodus vingerpussi ei mängi ja sina oma sõnu ei pea sööma. Tegelikult oleks paras sulle - head isu
Maty-le27. märts 2014, 20:08
Ka sa ise ka saad aru, millistest pühast peredest räägid nende faktide taustal:
Aastas 5 000 abielusi ja 3 000 lahutusi
2012. aasta seisuga 31 690 üksikvanema leibkonda ja 93% üksikvanematest on naised
lk27. märts 2014, 20:04
kas ma loomaga võin panna -.vahet ju pole .kas mees -mehele ,või mees loomale.
to Lugeja27. märts 2014, 19:55
Minu arust vajavad psühholoogi abi need kes siin pedesi toetavad.Ka sina kuna tundud olevat üks neist.Vastik vastik vastik.Mine kappi tagasi ja ära enam välja tule.
to Lugeja27. märts 2014, 19:55
Minu arust vajavad psühholoogi abi need kes siin pedesi toetavad.Ka sina kuna tundud olevat üks neist.Vastik vastik vastik.Mine kappi tagasi ja ära enam välja tule.
to Lugeja27. märts 2014, 19:55
Minu arust vajavad psühholoogi abi need kes siin pedesi toetavad.Ka sina kuna tundud olevat üks neist.Vastik vastik vastik.Mine kappi tagasi ja ära enam välja tule.
to Lugeja27. märts 2014, 19:55
Minu arust vajavad psühholoogi abi need kes siin pedesi toetavad.Ka sina kuna tundud olevat üks neist.Vastik vastik vastik.Mine kappi tagasi ja ära enam välja tule.
to Lugeja27. märts 2014, 19:55
Minu arust vajavad psühholoogi abi need kes siin pedesi toetavad.Ka sina kuna tundud olevat üks neist.Vastik vastik vastik.Mine kappi tagasi ja ära enam välja tule.
UH?27. märts 2014, 19:52
Hei, kõik vallatud Sultsid.
Pange nahkpüksid jalga ja karake kapist välja.
Oh kaerajaan , oh kaerajaan...
onuvellu27. märts 2014, 19:47
kuulge peded,minge pange lambaid-ärge rüvetage seda,mis on püha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
karla27. märts 2014, 19:40
Minule ei meeldi, kui mulle midagi vägisi peale surutakse. Vahet pole, kas see on homondus, usklikuks hakkamine või mingi toidu eelistamine / vältimine. Ja kui lehest lehte näeb pidevalt homoteemat, siis see ärritab! Ma tahan lugeda Õhtulehte, Eesti Päevalehte ja teisi väljaandeid aga ei taha pidevalt otsa komistada artiklitele, kus inimesi püütakse mõjutada ühes või teises suunas. Teate, see peletab eemale. Ühest küljest tahaks nagu teada, mis maailmas on päeva jooksul juhtunud. Kuid teisest küljest natuke pelgan lugeda. Ühed artiklid kirjutavad, kuidas Peipsi-taguse suurriigi hulluks läinud president tahab Maakera õhku lasta, teised artiklid üritavad selgeks teha, et kui hea ja rikastav on proovida erinevaid kooselu vorme, mida vanasti perverssusteks peeti. Mu naine on mulle juba ammu öelnud, et mis ma loen neid lehti, kui nad mul ainult masendust tekitavad? Tal on ilmselt õigus. Tuleb vist tõesti piirduda ainult õhtuste uudistega telekast aga Putinist ja homodest las loevad teised. Paksema nahaga inimesed.
isa27. märts 2014, 19:22
peded istugu kapis lukutaga.Ärgu tulgu välja inimõigusi taga ajama
Maty27. märts 2014, 19:01
Abielu ja perekond - need kaks asja pole samasooiharate jaoks. Pere -isa, ema laps/lapsed. Midagi peab ikka pühaks ka jääma
Ants27. märts 2014, 18:55
Ma ei saa .aru. Miks geid homod tahavad meilt heterodelt võtta ära sõna abielu, perekond ja meie lapsed. Tehku omavahel lapsi. Nad ei saa.See ei ole meie mure. Nende käitumine nüüd on Putinlik.- Hitlerlik jne. Elage rahus ja teadmistega-te ise ei paljune ja olete väljasurev põlvkond.
e27. märts 2014, 18:38
Aga mida ütleksite selle peale, et peredes kus on kaks ema on uuringute jargi 0% koduvägivalda?
sellel27. märts 2014, 18:34
lisettel ja grete lõbul nii ühtemoodi silmad. eiteamiks?
Tõnule27. märts 2014, 18:34
Tegelikult perekonna rüvetamine on ka abieluvälised suhted, sohilastest rääkimata. Kuidas sinu perega ja sinuga isiklikult?
Tõnu27. märts 2014, 18:20
Väga suur vahe on sellel kas on perekond või kooselu ja neid polegi võimalik võrrelda. Geidel ja homodel on kooselu ja seda ei tohi võrdsustada perekonnaga. Nende võrdsustamine on perekonna kõlbelise käitumise jäme rüvetamine. Geid ja homod kahjuks seda ei suudagi mõista.
27. märts 2014, 18:06
Homede teemaga ajati kaasneb lastesaamise jutt, st. nende paaritumine naisega laste sigitamise eesmärgiga (ega te omati loodate armastust)
Siit küsimus- kes teist homovihkajatst nii väga tahavad oma tütreid, õdesi naha homomehega? Kas nende õnnetu elu teeb teid õnnelikuks? Päris ausalt.
27. märts 2014, 17:57
"Abielu on aga mehe ja naise liit eesmärgiga saada ja kasvatada lapsi."
Nüüd küll ütlesid. Mis ajast laste saamiseks on vaja abielluda? Kas tahad õelda, et naine on lastesaamise masin? Kui nii mõelda, ju paljud mehed nii arvavad, miks muidu on nii palju üksikemasi ja meestel lapsed üle mitu küla kprraga.
27. märts 2014, 17:49
"Enne kui räägid perekonnast, tee se mõiste omale selgeks. Igasugu ajukääbikud ei ole perekond."
Paneb mõtlema küll, miks Eestis kardetakse abielluda (st luua perekonda), kas tõesti ... hmm .. ajukääbikud ... hmm
-127. märts 2014, 17:47
"Perekond on : ema , isa ja laps/lapsed."
Kuldsed sõnad, eriti sellise fakti taustal: Eestis on 2012. aasta seisuga 31 690 üksikvanema leibkonda ja 93% üksikvanematest on naised.
+1 -1
Loodad oma miinusega nullitada fakti, et Eestis perekond juba ammu ei ole - ema, isa ja laps?
27. märts 2014, 17:41
See kesksoost olend nõuab oma õigusi, ainult et abieluvõimest on loodus ta ilma jätnud, ajades tal segi sugu- ja seedeelundid. Milline loodus- või riigiseadus keelab tal pereelu elamast.? Muidugi iseküsimus, mida ta pere-elu all mõtleb. Mina näiteks kooselu, vastastikust hoolt ja abistamist, ühist leivakappi. Abielu on aga mehe ja naise liit eesmärgiga saada ja kasvatada lapsi.Ei ole või?
Muideks, kui loodus on homod ilma jätnud laste saamise instinktist, kuidas siis ikkagi on emainstinktiga ? See on ju laste kasvatamisel vägagi oluline looduse and ja selle väärastumisel ei tohiks lapsendamine kõne allagi tulla. Mõnusalt, ägedalt ja kergelt riidlevad homod heterodega, nõudes neilt homode jaoks elus mänguasjade sünnitamist.
Marks27. märts 2014, 17:17
Enne kui räägid perekonnast, tee se mõiste omale selgeks. Igasugu ajukääbikud ei ole perekond. Kas tõesti normaalsed inimesed on kõik piiritaga, et juba ajuhälvikuid kutsutakse koos perekonda looma, oh õudust, millised need järeltulijad peaks välja nägema ja kuidas neid koolitada. Ise naad ju ei suuda, isegi endale haritust juurde õppida.
siret27. märts 2014, 17:14
ma olen ikka loll mis loll.olen 30 aastat abielus ühe mehega ja lapsi saanud.
KAS27. märts 2014, 16:57
Kevad ei ole Teile südamesse läinud,et nii-nii kurjad olete? Minul on küll suva sellest,kui sügaval kapis mõni veel kükitab,või on just-just kapiust avamas.Elus on nii palju huvitavamaid asju,kui teiste salaelus tuhnimine. Tegelikult ei peaks need "kapielanikud" ennast nii eksponeerima,sest siis mina tavainimene tunnen ,et mind ahistatakse nende poolt.See,et neil mõnel nii palju andeid on antud-ongi vist selle omasooiharuses süüdi. Ehk muidu ei märgata neid ja nende andeid-selleks peab veel ja veel omanäolisem olema.Kuid kahjuks ei tule mulle seda inimest nähes kohe ta anded meelde,vaid see,et ta on gei,või lesbi...kurb,kuid tõsi.
Kodanik27. märts 2014, 16:55
Ohooo, kas Kampus ja muud sellised saavad lapsi pungumise teel? Küll loodus, siis reguleerib ise, kas rohkem isaseid või emaseid.
Olles naljast kaugel, kas peab lehvitama lipukesi ja kisakoore korraldama, et ma olen selline ja andke kõik kulpi. Naljakas on ja oleks aeg rahus elama hakata, mitte nõmedustega tegelema. Omas seltskonnas laske käia. Jätke meid rahule!
TongiHot27. märts 2014, 16:51
Jah. Vaata Lisettekene. Õudne, õudne on siin Eestis elada. Tegelikult võiks kõik kappidest välja tulla, valguda väljakutele, kevadaasadele ja vanalinna. Oleks hoopis mõnusam, ägedam ja kergem olla. Sadomasopaarikesed ägiseksid kinosaalis või pargipeidikutes, lippaksid piitsa plaksudes niikaugele kui kett ulatub. Liputajaonu võiks rahumeeli sõbralikke möödujaid üllatada. Korralik pereisa ja maksumaksja peab saama end lõdvestada! Iidses vanalinnas võiks mõne võlvi all peituda kakafetišistide hubane kohvikuke. Mitte suur vaid selline paras kuniks kitsa silmaringi ja arusaamisega debiilne eestlane harjub, kui erinevaid kuid väga tublisid ikka olemas on. Ühtlasi tuleks üle vaadata, kes meil siin keelustas üldse seksi loomadega!? Paljudes-paljudes maailma riikides täiesti enesestmõistetava olmetava. Kes ja miks?!
Niiet Kampsunineiu. Töö ootab laial rindel. Taome esimesed pääsukesed lennuvalmis ja seejärel uute, erinevate ning rikastavate kogemuste kallale!
Et saaksime olla uhked Eesti üle!!!
to kallis27. märts 2014, 16:18
Otse vastupidi,siin Eestis on veel kainelt mõtlevaid 21 sajandi inimesi.
27. märts 2014, 16:12
Jah, kolige kõik Rootsi!
kallis27. märts 2014, 15:58
Lisette - loe palun neid kommentaare ja mõtle kas ikkagi soovitad veel kellelgi 'kapist välja tulla' ? Igatahes jõudu sulle siin keskaegses kolkas inimõiguste eest võitlemises ! Soe soovitus sulle, koli riiki kus elatakse 21. sajandis, mitte pimedas keskajas nagu siin. Siin läheb veel kaua kuni inimesed aru saavad mis tegelikult toimub.
27. märts 2014, 15:55
Nii palju hoolib meie rahvast siis president, mul on häbi tema pärast.
http://www.decivitate.ee/?news_id=1685
NEKROFIIL.. :P27. märts 2014, 15:53
KUTSUN KA NEKROFIILE JA ZOOFIILE KAPIST VÄLJA TULEMA!!!.. MILLE POOLEST SIIS NEMAD HALVEMAD ON!!!.. NEKROFIIL VÕTAB PITTU MINNES OMA KAASA (MUUMIA) SELJAKOTIGA KAASA.. ZOOFIILIDEL VEEL KERGEM - VÕIB IGAST TÄNAVANURGAL TOIMUVAST KOERAPULMAST OSA SAADA.. NII ET KAPIST VÕLJA KÕIK!!!
heh27. märts 2014, 15:50
Parem oleks, kui te kappi jääksite, homod. Siis on heterotel kergem. Te ei oska ju rahulikult elada, kogu aeg lärmate, sunnite oma vaateid peale, teete jubedsid paraade...
27. märts 2014, 15:38
homod ja homoaktivistid27. märts 2014, 15:37
Homod ja homoaktivistid - neid tuleb siiski eraldi vaadata, sama kui tavainimest ja poliitikut. Lisette on tuntud homoaktivist, kes ei aja homode enamuse poolt soovitud asja, vaid teeb ühe ärisuuna rahadega tellitud poliitikat. Eelkõige homod ise peaksid oma aktivistidel näpud sahtli vahele panema.
Lugeja27. märts 2014, 15:34
Hr. Kingo on ikka kuidagi väga kinni selles teemas, või pole lihtsalt muud väljundit. Kõige paremini saab aru enda kompleksidest ikka selle järgi, mis mid käima tõmbab. Nende pikkade kirjade taustal, saan aru, et inimene ei anna endale midagi andeks. Võib olla on see mingi varjatud kompleks, mida endalegi tunnistada ei taha. Soovitan igal juhul psühholoogi poole pöörduda.
keskealinhe naine27. märts 2014, 15:22
Kuigi mind tõmbavad endast poole nooremad mehed, ei pea ma õigeks mõnd sellist taga ajama hakata, sest olen olnud kaua aastaid abielus oma kalli vanamehega, meil on kolm toredat last, suurest armumisst ja kirest pole küll palju alles, kuid on jäänud austus teineteise vastu, on jäänud mälestused ajast, mil lapsi kasvatasime... tahan õelda, et kõik ei põhine vaid seksuaalsusel ja päris oma lapsed on ikka hoopis midagi muud kui lapsendatud lapsed. Nende viimaste jaoks peab olema ikka väga suure südamega inimene, mitte vaid seksuaalsusele orienteeritu!
Oeh27. märts 2014, 15:18
Miks omasooiharad ei tohiks saada abielluda? Sellepärast, et see on Eesti Vabariigi põhiseadusega vastuolus. Nii lihtne see asi ongi. Normaalsed inimesed hoiavad oma hälbed enda teada, mitte ei kuuluta sellest avalikult igal võimalikul moel.
Harri Kingo27. märts 2014, 15:10
Minu täna siin öeldut pole vaja mõista homode vastasusena. Jah, ma olen homoelu vastu, nagu ma olen igasuguste haiguste, hälvete, pahede ja puuete vastu. Kuid minu jaoks tähendab see seda, et need inimesed, kellel mingi seline puue on, vajavad enamat tähelepanu, hoolt, abi, mõistmist, toetamist. Homode mõistmine kui soodumuse pinnalt väljaarenenud jääv puue võimaldab mul neid mõista, ja jätta hukka mõistmata.
.
Kuid nagu alkohooliku, narkari või hasartmänguri mõistmine ei tähenda tema puude ja sõltuvuse õigustamist ja soodustamist, nii ka minu homode mõistmine ei tähenda neile rohelise tule näitamist ja nende õigustamist. Teatavas mõttes on nad normaalsele seksuaalsusele jäävalt kadunud inimesed, ka näiteks alkohoolik, narkar ja mängur ollakse elu lõpunii ja seda puuet ei ületata. Kuid on võimalik peatada selle puude levik ja laastav mõju.
.
Väga võimalik, et homol peatada oma läbikäimine samasoolistega on üldse võimatu. Mõnda küürakat parandab tõesti vaid haud. Kuid me peaksime tegema, mida me saame teha - lõpetama igasuguse homopropaganda ja selle õigustamise ja selele meedias mitte ruumi andma. Me ei propageeri joomarlust, narkomaaniat, hasartmängurlust jms. laastavat. Ärgem siis propageerigem ka homoelu. Sest nii satuvad homodeks need, kes seda teed poleks ilma sellise "moodsa elust arusaamisega" läinud.
Rix sõnum uuesti, ei oskakski ise paremini öelda 27. märts 2014, 14:54
Kas teate,ma tulen ka nüüd kapist välja!
Ma olen Hetero ja mulle meeldivad naised.
Ma tunnen et MIND juba diskrimineeritakse ja surutakse alla,kuna pean igapäev seda lugema,kui mõnus on olla lesbi vs gey.
Kurat kas aitama ei hakka juba sellest jamast.
Nühi ennast kas või põlema aga ära reklaami ja suru inimestele oma haiglast orjentatsiooni peale !
PS. Tundub et neil kodanikel on vaimsed puudused, oled homo siis ole ! aga mis paneb sellest kõval häälel rääkima, et sa oled homo, kas muidu ei ole sa tervik, kui sa sellest kõval häälel ei räägi ?
Harri Kingo27. märts 2014, 14:53
Kas homosuhete normaalsuseks kuulutamine võiks ühiskonda kahjustada?
.
Vastus on jah - valdav enamus ühiskonnast asetatakse neile orgaaniliselt vastuvõetamatutesse suheteskeemi ja nad peavad neis skeemides elama, olema, suhestuma, kui raske see neile ka poleks. Ja neid inimesi on 98% homode 2% vastu. Selline pööre teadvuses oleks meile ettearvamatute tagajärgedega...
.
Vaadeldes homoseksuaalsust pakutud võimaliku lähenemise läbi - õpitud puudelisusena - oleks homoseksualsete suhete normaalsuseks kuulutamine sama, mis sundida kogu ühiskonda poliitkorrektselt aktsepteerima ja õigeks ning heaks kiitma alkohoolikute, narkarite, hasartmängurite, buliimikute, anorektikute ja muude sõltuvushaigete elustandardeid - lausa ise elama nende standardite kohaselt, sest terved ei saa kusagile teisele planeedile ju kolida....
.
Ma tõesti ei näe, kuidas maailm sellest õnnelikumaks saab. Küll näen, kui ebaloomulik ja raske oleks sellises purustatud suhete ja loodust ennast eiravate mallidega maailmas minu "vanamoodne" elu.
Harri Kingo27. märts 2014, 14:52
Me mängime oma inimsuhete alustaladega. Ja asetame poliitkorrektselt valdava enamuse ühiskonnast neile täiseti ebasobivatesse inimsuhete standarditesse. Need standardid aga pole meile paraku kokkuleppelised, ümbertehtavad, kehtestatavad - nende algupõra peitub looduses eneses, kus valitseb kahesoolisus, mis on ka inimsuhete ja elu jätkumise alus. See on väga ohtlik mäng ja siin ei saa olla poliitkorrektseid kokkuleppeid.
.
Kes mind ei usu - otsige üles lähim homo ja leppige temaga kokku suhtlemine tema standardite alusel - püüdke olla poliitiliselt korrektne ja kui ta teid teatavatest kohtadest katsuma hakkab, katsuge teie teda ka - aktsepteerige teda selles tegevuses ja käituge tema arusaamade kohaselt. Saate te sellega toime? Kui teie ei saa, miks te arvate, et terve ühiskond saab?
Harri Kingo27. märts 2014, 14:51
Kui on üleskutse, et "Homod kapist välja!", siis esmaselt tuleks mõelda, miks nad üldse on sinna kappi pugenud. See pole vaid nõuka aja seadused, mis neid sinna ajas. Põhjus on selge - ühiskond tervikuna ei võta neid inimesi omaks ega ei oska nendega koos elada.
.
Mõistan - 2% väljakujunenud veendunud homoseksuaalidel meie seast on raske elada ülejäänud 98% inimeste suhetenormistiku kohaselt. Mõistan, kui ebaõiglane see nende suhtes on... Kuid ma arvan, et 50 korda ebaõiglasem on, kui 98% inimesi peavad elama 2% suhetenormistiku alusel. Eriti, kui selle 2% suhetenormistik on vaadeldav mitte poliitkorektselt normaalsusena, vaid nende elu kestel omandatud puudena.
.
Kuidas me saame õnnelikumateks, kui me hakkame kõik elama puudeliste suhtestandardite alusel? Ehk parem püüaks neid puudelisi aidata? Abistamine algab arusaamisest, mõistmisest - sest kes on mõistnud, see ei saa enam hukka mõista. Ja vaid mõistnu saab abistada, kui ta on tõesti mõistnu.
.
Mu mõtted siin ongi suunatud enamale mõistmisele, ja mitte hukkamõistmisele... Võimalus käsitleda homoseksuaalsust kui õpitud puuet on vähemasti minu jaoks olnud selgitav, kuidas neid "kolmandast soost" inimesi mõista ja neisse suhtuda.
.
Tean, me ei oska veel homoseksuaale ühiskonnana mõista, et neid aidata. Me ju ei oska ju ei mõista ega ammugi aidata silmnähtavaid hälbelisi meie seast - narkareid, joomareid, hasartmängureid...
.
Homod tunnetavad seda mõistmatust ja reageerivad sellele omal viisil. Sest ka nemad ei käsitle endid selliste puudelistena, nagu siin välja pakkusin... Kuid see on tavaline - alkohoolik ise on viimane, kes oma alkoholismi kui puuet näeb, mõistab ja maailmale ja endale puudena tunnistab. Alkohooliku jaoks on tema alkoholism normaalsus. See aga ei tähenda, et me peaksime nende elustandardeid õigeteks pidama ja aktsepteerima. See on küll väär suund, tee ja vastav on ka selle väära suuna ja tee tulemus meile endile... kui me selle valime.
n27. märts 2014, 14:45
To rõve: Piiblit on kõvasti moonutatud, see ei ole 100% tõene!!! Soovitus: Ela nii nagu tunned ja ise õigeks pead, mitte ära ela teise elu, kes on midagi kuhugi kirja pannud! Pole olemas õiget ega valet, kõik lihtsalt ON!
abiellumine27. märts 2014, 14:43
on inimõigus, samuti ka laste saamine, kahjuks seda Eestis ei teata, nagu ei teata ka palju muid asju. Traagiline...
Volli27. märts 2014, 14:30
Kui olin ma pisike poisipõnn siis arvasin, et kapis elab koll. Hea, et ma niimoodi arvasin ja kappi ei läinud.
tõesti27. märts 2014, 14:26
on näha millises sajandis eestlased elavad...ei soovitaks küll kellelgi kapist välja kolida, pigem kolida mõnda arenenud riiki, kus kehtib selline asi nagu inimõigus ja ei lokka korruptsioon ja seadusetus. Siis saab ehk rääkida kergemast, lõbusamast ja mis peaasi - elamisväärsest elust. Mõelge ka oma laste peale ! Just laste pärast on põhjust mõelda millises riigis neid kasvatada, kas sellises kus selleasemel et tegeleda globaalsete küsimustega (nagu arenenud riikides) ja töötada seadustiku väljaarendamise ja täiustamisega tegeldakse selliste küsimustega nagu kas lubada omasoolistel abielluda või mitte ja seadusi vaadeldakse ainult sellest aspektist et kas need pole vastuolus valitseva kliki huvidega, Kas soovite elada mahajäänud ja inimõigusteta ühiskonnas, olgugi et n.ö. 'kapist väljas'....?
lesbo27. märts 2014, 14:19
no kui sulle see nii meeldib Lisette, siis võid ise vabalt sisse lennata, keel ees!
Kulla Lisette!27. märts 2014, 14:19
Inimesed suudvad ise otsustada kas olla kapis või mitte! Ela oma elu!
-.-27. märts 2014, 13:59
Miks peaks kedagi kottima, et kas keegi on gei v6i ei? Sellel pole vahet keda Sa armastad ja k6ik maad peaks lubama abielluda sellega inimesega kellega tema tahab. Geid ja lesbit peavad ka saama selle 6iguse, et abielluda. Ja miks osad inimesed vihkavad neid? See on nende oma valik! K6lbab see sulle v6i ei
anon27. märts 2014, 13:32
Oled sa gei või hetero, see pole asi mida sa kõigile kuulutama pead. No anna siis oma pereliikmetele teada, kedagi ei huvita.
jomby27. märts 2014, 13:31
Inimesed ärge kuulake väärastunud mõtteviisiga inimese juttu!
ahhh27. märts 2014, 13:23
Olge ja elage nisiama, kui mees ja naine saavad koos elatud ilma abiellumata, siis mis teil viga on, et niisama ei saa teineteisega oldud.
vanaema27. märts 2014, 13:23
Mul on küll jumala kama, kellega sa elad,kes sulle meeldivad ja see kapist välja tulemise jutt näitab seda, et oled ilma jäänud tähelepanust. Minu eakas elus on palju tutvusi ja ka sõpru , kelle teine pool on samasooline. Erinevus sinust on lihtsalt see,et need kellele nad peavad vajalikuks sellest rääkida, valivad nad ilma meediata. Tuliseid vaidlusi oleme pidanud laste adopteerimise üle ja põhimõtteliselt oleme jõudnud järeldusele, lapsed on väikesed inimesed a nendel on õigus valida n.ö. traditsioonilise pere või ebatraditsioonilise vahel, nii et väiksemaid kui 10 aastaseid ei oleks õige adopteerida.
anna27. märts 2014, 13:22
Olen üllatunud, et kommentaare lugedes avastasin kui vaenulikud inimesed tegelikult on. Ja mitte ainult geide vastu vaid üldse üksteise vastu. Selline küsimus siis kommentaatoritele, et kas lastekodus olevale lapsele oleks siis parem pigem üldse ilma vanemateta kasvada? Ma ei.mõista teid..
anna27. märts 2014, 13:22
Olen üllatunud, et kommentaare lugedes avastasin kui vaenulikud inimesed tegelikult on. Ja mitte ainult geide vastu vaid üldse üksteise vastu. Selline küsimus siis kommentaatoritele, et kas lastekodus olevale lapsele oleks siis parem pigem üldse ilma vanemateta kasvada? Ma ei.mõista teid..
anna27. märts 2014, 13:22
Olen üllatunud, et kommentaare lugedes avastasin kui vaenulikud inimesed tegelikult on. Ja mitte ainult geide vastu vaid üldse üksteise vastu. Selline küsimus siis kommentaatoritele, et kas lastekodus olevale lapsele oleks siis parem pigem üldse ilma vanemateta kasvada? Ma ei.mõista teid..
anna27. märts 2014, 13:22
Olen üllatunud, et kommentaare lugedes avastasin kui vaenulikud inimesed tegelikult on. Ja mitte ainult geide vastu vaid üldse üksteise vastu. Selline küsimus siis kommentaatoritele, et kas lastekodus olevale lapsele oleks siis parem pigem üldse ilma vanemateta kasvada? Ma ei.mõista teid..
Juku27. märts 2014, 13:16
Ei ole heteroinimesed ,vaid hoopis normaalsed ja väärarenguga inimesed.Miks tohib homo kutsuda normaalseid inimesi heteroteks?Mind taoline asi solvab.Abielu on mehe ja naise liit ja rohkem varjante ei ole.Kes tahab magada omasoolisega,koeraga ,kassiga ,lehmaga või kitsega ,andku minna.Väärarenguid esineb ka loomariigis ja see pole ravitav.Miks pederast peaks olema suuremate õigustega kui kitse...ja?
asd27. märts 2014, 13:07
Aga nad topivad ju oma nina teiste asjadesse. Sellepärast ma neid ei salli. Elagu oma elu ja keegi ei ütle midagi. aga ei, neile on tähelepanu vaja ja teistele õpetada mismoodi õige on. Niipea kui nad seda (jälle) teevad, tahaks et nad poleks kunagi sündinud.
27. märts 2014, 13:05
"Perekond on : ema , isa ja laps/lapsed."
Kuldsed sõnad, eriti sellise fakti taustal: Eestis on 2012. aasta seisuga 31 690 üksikvanema leibkonda ja 93% üksikvanematest on naised.
Mari27. märts 2014, 13:05
Mina ei saa sellest aru, et igakord kui antud teemat lahatakse, siis tuleb mingi kamp inimesi, kes räägib, et piibel ütleb, et see on patt ja Jumal on ikka kokku loonud mehe ja naise. Eesti on riik, kus on pea et kõige rohkem ateiste, kuid kui jutt läheb homoseksuaalsusele, siis on järsku trobikond inimesi usklikud. No tõesti ? Olete muidu kursis kõik nende pattudega, mida inimene ei tohi korda saata ? Peate neist kõigist kinni ilustI?
Olen naine ja elan koos mehega. Nii, et ei ole üks geidest, kes tuleb siin nende kooselu sellel põhjusel pooldama. Lihtsalt mina leian, et me kõik elame, vaid korra ning peame seda nautima. Ärge nüüd langege äärmustesse ja hakake rääkima, et mõni naudib äkki verepilastamist ja tapmist, et see peaks siis ka lubatud olema.
Ei ole ka minu tutvusringkonnas ühtki geid, kes oleks kapist välja tulnud. Samas mina olen kahe käega poolt nende abielule ja lapsendamisele. Mille pärast peaksid olema kaks samast soost inimest halvemad lapsevanemad, kui inimesed, kes on näiteks alkohoolikud? Kas nad tõesti pole neist etemad? Muidugi on. Oluline on, et last väärtustataks, armastataks ning antakse talle kõik vajalik elus toime tulekuks. Jah, kindlasti nüüd paljud ütlevad, et neid hakatakse koolis kiusama. Tõesti, võib-olla hakataksegi. Meil ka koolis kiusati inimesi, kes polnud sama rikkad, ei käinud sama moodsalt riides. Kiusatakse nii või naa ning sellest peab üle olema. Ühel hetkel kui neid peresid on juba rohkem tekkinud, siis selline asi kaob. Ei saa mina sellest aru, miks mõningatel on hull viha geide vastu? Jumala eest, te ei pea ju nendega kokku puutuma, ega koos elama. Aga laske neil rahus olla ning nautigu enda elu.
Naine 4927. märts 2014, 12:49
Perekond on : ema , isa ja laps/lapsed. Kes on omasooiharejate "perekonnas" ema, kes isa? Ja kuidas nad lapse saavad ( ei mõtle siin lapsendamist) ?
mis asi krt27. märts 2014, 12:37
"Eestlastest on minu arvates 50% kapis, muulastest ligi 70%," arvab geiaktivist Ago Press.
pedevihkajale27. märts 2014, 12:33
Kes meid hoaib sinusuguste joodikute ja alaarenenude eest? Te parasiidid elate teiste kulul ja veel vingute
lisette üritusest27. märts 2014, 12:29
Oodata Lisettelt siin mingeid ausaid vastuseid pole küll mõtet, tüdruk on tark ja osav homoteemat oma huvides ära kasutama, ja kui keegi mingist teemast ennast nii hästi elatab, siis ta oma rahasoont ju ise kinni vajutama ei kiirusta :)
Igati nõus Harri Kingoga, kõik vajalik on tal siinsetes kommentaarides jälle välja toodud, targemad inimesed saavad aru küll, milline kuritegelik asi on homopropaganda, aga millegipärast ei julgeta protestida kategoorilisemalt. Ka Eestis võiks ikka teha mõned väga jõulised ja selgesõnalised protestimarsid, me peaksime aruka väikeriigina avalikult välja ütlema, mida me oma riigis EI LUBA, ja homopropaganda peaks olema üks täiesti keelatud asi, siinkohal kasvõi Putin appi, kui muidu ei julge :)
27. märts 2014, 12:29
"Perekond ja see mõiste on ajalooliselt välja kujunenud."
Naljatilk. millest sa räägid? Perekonna mõiste meie ajal on ainult 8-täheline sõna. Aastas 5 888 abielusi ja 3 142 lahutusi. Ajutine sama voodi jagamine ja tasuta seks ei ole perekond.
raivo27. märts 2014, 12:28
abielu,eriti kristlik on mehe ja naise vahel!koos võite niisama elada ,keegi ei keela.
Alar27. märts 2014, 12:28
Omasooihar - on alles sõna väljamõeldud! Keegi ei ütle ju heterode kohta, et nad on vastasooiharad! Meil kapist väljatulemisel on ikka suur vahe teiste normaalsete riikidega, kus seda mõistetakse, meil Eestis kipub paraku minema tagakiusamiseks!
Jaa27. märts 2014, 12:23
Nu aga koduloomad? Tahan öelda, et kedagi ei huvita, milleks kogu aeg ennast reklaamida. Samas võib-võiks solmida igasuguseid majanduslikke liitusid. Aga abielluda ei saa, sest see on mehe ja naise vahel. Oled lesbi, ole edasi. Mingi tähelepanu puudus või?
27. märts 2014, 12:20
"miks rääkida neist haigetest inimestest nii palju, neid on koduse kasvatusega ära sandistatud..."
Vaat, lõpuks ometi üks räägib tõtt - heterost vanemad kodus teevad rõvedaid asju, laps vaatab pealt ja õpib,irw
27. märts 2014, 12:20
Perekond ja see mõiste on ajalooliselt välja kujunenud. Ei saa selle juurde kunstlikult midagi siduda. Perekonna kohta on kehtivad seadused olemas ja sinna ei saa midagi muud juurde pookida.
Arusaamatu on, miks tahetakse homovärki perekonnaks nimetada?
Tehke oma tembud, tehke omale sobiv seadus ja ärge tulge propagandaga tänavale paraade pidama - keegi ju ei tülitaks teid sel juhul kuidagi..
to Hetero, ema neljale27. märts 2014, 12:19
Ei hakka iial mõistma inimest, kes igale poole topib sõna "eestlased".
On see mingi haigus, massohismi vorm, sest arvatavasti oled sa ka ise eestlane.
Või kui sa ei ole, siis levitad rahvusvahelist vaenu.
to kapist väljas27. märts 2014, 12:18
Muidu, kas sinu tsiteeritud Piiblis on midagi kirjutatud inimeste hukkamõistmisest ja vihkamisest kaasasündinud kõrvalkallete põhjal?
vene_mats27. märts 2014, 12:13
----"miks on Eestis nii vähe neid inimesi, kes julgevad kapist välja tulla"---- Äkki on põhjus selles, et valdav enamus Eestimaal elavaid inimesi on heterod? Pole sellele mõttele tulnud?
vene_mats27. märts 2014, 12:13
----"miks on Eestis nii vähe neid inimesi, kes julgevad kapist välja tulla"---- Äkki on põhjus selles, et valdav enamus Eestimaal elavaid inimesi on heterod? Pole sellele mõttele tulnud?
to kapist väljas / 11:4727. märts 2014, 12:09
Ja kui sul on läinud õnneks, arvad et ka teistel samuti? Huvitav, kas su lapsed on sama piiratud. Võibolla nendel oma vanematega ei ole läinud "õnneks", hoopis vastupidi.
Ja kuidas sa nimetad heterod, kelle laps on homo- kas nad ise on normaalsed või mitte? Tundub, et ainuke normalse sel maamunal oled ainult sina.
P.s. Vatikani pedofiilid ju peaks olema normaalsed- siiski sinu iidolid.
pimedusega löödud27. märts 2014, 12:08
???27. märts 2014, 12:02
miks rääkida neist haigetest inimestest nii palju, neid on koduse kasvatusega ära sandistatud...
Lugeja27. märts 2014, 11:59
Inimkonnale ei too kindlat jätkusuutlikust mitte miski. Samas ei saa aga väita, et ülerahvastatud inimkonnal on ainus võimalus ja eesmärk, järglasi juurde toota. Võib olla on maailmal meile varuks hoopis teised perspektiivid, kui me täna näha oskame. Paraku raamist välja mõtlejaid lihtsalt ei ole. Kõik on kinni oma plämas. Üks väidab medistsiinilisi fakte, millest ei pruugi ta teada suurt midagi, kuid loobuda oma seisukohast ka ei suuda. Inimese ego on suurimaks arengu takistuseks. Must/valge maailm on kergem võimalus ja ei sea ohtu inimese väljakujunenud maailmapilti. Lugedes kommentaare saab üsna selgeks kirjutajate vaimne tase, mille kohta ei taha just otseselt midagi halvasti öelda ja mis on ka tegelikult üsna ootuspärane. Võimet aru saada, lihtsalt kõigile ei anta.
Linda, vanur maalt27. märts 2014, 11:58
See anekdoot kinnitab geiprobleemi olemasolu ja selle teema ohtlikkust tervele inimesele.
Kohtunik:
"Ma ei saa sellest aru. te näete välja kui õnnelik abielupaar, kuid tahate siiski lahutada. Miks?"
Mees:
"Sellepärast, härra kohtunik, et meil pole mitte midagi ühist. Mulle meeldivad nimelt naised, aga minu naisele hoopis mehed."
Maamees27. märts 2014, 11:50
No mu perast pandke või lõpnu tsika või topke kapsatampmisnui sinnä kotusesse aga jätke tuu propakanda. Juba nigut nõuka ajal, siis ülisteti Leninit ja parteid, nüüd omma pede nu kõige õigempä inemese. Varsti küsütas poodin kah, et pede olet? Olõih, nu siis massat 15% lisamassu.
kapist väljas27. märts 2014, 11:47
olen olnud 27 aastat abielus oma mehega ja kui algul oli palju erimeelsusi ,siis nüüd tunnen kuidas elu on meid lihvinud aina lähedasemaks ja kuidas me oleme üle saanud igasugustest raskustest,oleme koos õppinud tundma Jumalat ,mis meid on teineteisele lähendanud,oleme üleskasvatanud lapsed,õnneks ei ole neist keegi ei homo ega lesbi,tean ka kindlalt et Jumal ei kiida heaks selliseid leebelt öeldud "kõrvalekaldeid",tean ka piibli järgi kes ja mis on selliste "kõrvalekallete" taga ja loodan et sellised kõrvalekaldunud kapist väljatulnud ei saa kauaks enam teisi ahvatleda rõveduste ja tegeliku inimloomuvastasusega tegelda,et kas nad saavad sellest Jumala abiga üle või neil puudub koht maa peal elamiseks,mida näitavad ka eelnevad ajaloosündmused nagu näiteks Soodoma ja Gomorra linnade hävitamine kus peale Loti pere kõik tegelesid rõvedate seksuaalsuhetega .need linnad on praeguseks Surnumere all,sama toimub ka Harmagedoonis selliste inimestega,kes oma patusust ei kahetse,vaid õhutavad ka teisi niiviisi tegema/piibel 1.Moosese raamat 19.ptk.1kuni29 salmid,vastasel juhul peavad tõesti normaalsetes seksuaalsuhetes olevad inimesed ära"kappi" minema või teiste sõnadega nad hävitatakse ebanormaalsusi harrastavate inimeste poolt kui neid aina aga juurde tekib ja nad isegi lastele ei halasta kuna nende füüsiline jõud käib neist üle
Madis27. märts 2014, 11:41
Ma arvan, et homorastide jaoks on laps sama nagu on beibede jaoks need mini koerad-selline moe asi,Paris Hilton võttis omale need koerad ja kohe pidid kõik maa ja linna beibed need omale muretsema. Selleks, et saaks ema/isa instinkt olla peab ikka hetero olema!
27. märts 2014, 11:38
Muu ei aita,las istuvad omasugustega koos-pedokate ja väkkaritega!
*
Ja sina muud kui teed uusi homosi juurte,irw
27. märts 2014, 11:34
"Milleks veel see traditsioonilise abielu mõiste lörtsimine?"
See on juba ammu ära lõtsitud, veel nädala alguses oli artikel lihtsalt kooselu seadustamisest. Ja lõrtsinud on just mehed, kes sõrmust kardavad nagu kuradit (loe kardavad vastutust, ei saa lihtsalt üleöö ära jalutada nagu nendel on kombeks)
Madis27. märts 2014, 11:31
Homorastia-kriminaalkorras karistatavaks!! Muu ei aita,las istuvad omasugustega koos-pedokate ja väkkaritega!
nirk27. märts 2014, 11:30
Aga abielu pole heteroinimeste privileeg!
Keegi ei keela gaydel ja lesbidel abielluda.
Lisette võib ka abielluda, maailm on mehi täis.
Läbi aastasadade on homoseksuaalsid abiellunud, lapsi saanud jne.
27. märts 2014, 11:28
1. Milles laps süüdi on, et teda kästakse kahe issiga elada, eriti kui adopteeritud?
___
Ja milles laps on süüdi, kui kästaskse elada ainut emaga? Milles laps on süüdi, kui vanemad on lihtsalt rumalad? Ja milles laps on süüdi, kui ta on homoks sündinud? Ega ta kapsamaal leitud või tulnukate toodud, kaks heterod on süüdi. Kes teab, võibolla ka sina, ainult sa seda veel ei tea
G27. märts 2014, 11:26
Oksmaa ütles, et mitmed kuulsad härrasmehed/pederastid on teda keppinud?! Milline kõva tegija ikka! Siin tulebki välja see, et ükski hull ei saa aru, et tal katus sõidab, ükski joodik (terve Eesti peaaegu) ei tunnista, et ta joodik on ....
to rõve 27. märts 2014, 11:20
Mida piibel ütleb anaalseksi, hooramise (ka meeste puhul) ja po-o kohta?
G27. märts 2014, 11:20
Küll oli hea elada tsensuuri ajal! Nüüd tehakse igal pool igasugust pedede reklaami söögi alla ja söögi peale!
kaktus27. märts 2014, 11:11
uskumatu silmakirjalikkus meie riigiisade poolt see nõme rikastamise teema. Ei tea kelle nad veel on võimelised maha müüma? Kus on siis loogika jäänud? Inimkond vananeb, lapsi oleks vaja jne. ning siis kohe selle otsa pedede abielu ja lapsendamine seaduslikuks? Kes siis iibega tegeleb? Eluheidikud, joodikud ja narkomaanid hakkavad neid lastega varustama või? Huvitav mida Taavi ja Luisa vanaduses teeks, kui kallis tütar kellegi teise tütrega neile lapselapseks narkrist aidsihaige tite toovad? Kas ikka tasub mingi raha eest oma põhimõtted maha müüa? Ei tasu loota et minuga nii ei lähe!
hanno27. märts 2014, 11:10
Mõtlesin ka arvamust avaldada aga peab ütlema, et enamus on juba öeldud.
1. Milles laps süüdi on, et teda kästakse kahe issiga elada, eriti kui adopteeritud?
2. Mis järgmiseks? Legaliseeriks pedofiilia?
3. Homondus on muidu OK kui nad niimoodi ei lärmaks.
yhetk27. märts 2014, 11:06
Eks perekond, kuhu inimene sündinud on, peab ikka puudega sugulast toetama. Elementaarne ju.
Arvamus27. märts 2014, 11:06
Igal inimesel on õigus südametunnistusvabadusele, see tähendab, et ma ei pea inimloomuse vastast jälkust sallima. Lõpetage inimeste ajude sonkimine ja perverssuste tolereerimine.
MATS27. märts 2014, 11:04
Pederastia pole meil enam karistatav. Kes keelab neil praegugi koos elada, seksida, üksteist aidata ja ühist majapidamist pidada? Ja rahalised suhted ning kohustused saab praegugi notariaalselt reguleerida, näiteks testamentidega. Milleks veel see traditsioonilise abielu mõiste lörtsimine? Milleks neile pidulik registreerimine või kirikus papi õnnistus? See on rohkem nagu kõrge ego ning ülbuse näitaja.
juks27. märts 2014, 10:54
Vägev. Agamiks sa pead seda tervele maailmale kuulutama?
Sass27. märts 2014, 10:54
Paar päeva tagasi oli uudis, et endine piloot mõisteti süüdi lapsporno omamise eest ja saadeti ravile. Miks tema puhul ei aeta seda sama leelot, et ta on ju sellisena sündinud, et mis ta teha saab kui tal on selline seksuaalne orientatsioon?
On ju seletamatagi selge, et homoseksualism, pedofiilia, zoofiilia, nekrofiilia, vägivaldne seks, jne., on ühe ja sama puu erinevad oksad. Tegu on seksuaalhälvetega. Või mis siis on homo ja pedofiili erinevus (jätame välja tõiga, et ühel juhul on partneriks alaealine)? Kui vaadata ainult homo või pedofiili (mitte nende partnerit), siis vahet pole mingit, mõlemad on sündinud sooviga saada ebanormaalset seksuaalset rahuldust.
Kapis27. märts 2014, 10:50
Harri Kingol on täiesti õigus.Homopaaridele ei ole mingit õigustust ja eriti valus teema on see lastekasvatamise puhul.Annaks ikka Jumal armu ,et homopaarid jäeksid kappi ja nad ei häiriks teisi inimesi oma õiguste tagaajamisega.Sest algselt oli ju nii,et Jumal lõi mehe ja naise,mitte mingit kesksugu ja nii peab,see ka jääma.Kui kellegil on tervisega probleeme,tuleb ravida.
kas tõesti27. märts 2014, 10:39
Artikkel pigem õhutab inimesi geideks/lesbideks hakkama..
Ma parem olen hetero edasi
Kapist välja tulnud hetero!27. märts 2014, 10:38
Omasooiharus on psühholoogiline hälve. See on meditsiiniline fakt.
Abielu eesmärk on luua ideaalsed tingimused järeltulija loomiseks siia maailma. Tingimused milles saaks täisväärtuslik uus inimene ühiskonda areneda. Seega inimkonna jätkusuutlikuse kindlustatus.
Omasooiharus kindlasti ei loo inimkonnale täisväärtuslikku jätkusuutlikust!
Lugeja27. märts 2014, 10:35
Midagi nii piiratut ja rumalat on piinlik lugeda, Samas pole midagi imestada, et inimkond alles areneb ja arusaam nö looduse seadustest muutub ajas. Eks me peame need trepiastmed kõik järgemööda läbi kolistama. Kõik, mis on maailmas olemas, on fakt. Seksuaalne orienetatsioon ei ole paraku inimese enda valik, vaid tuleb meie sünniga meile pärandina kaasa. Kõigil on aga õigus elada sellisena nagu ta siia maailma loodud on. Ainus tingimus on lähtuda armastusest ja hoolimisest. Kui mõned võtavad sõna siin loodusseadustest siis ei saa kuidagi väita, et homoseksuaalsus oleks looduses kuidagi võõras nähtus. Inimene on aga parasjagu loll siin maapeal ja elab nagu automaat pesumasin. Töötab, kui nupule vajutatakse ja ega eriti mõttetööga sageli ei tegele. Vaadake elu laiemalt ja selle asemel, et oma saamatust läbi teiste kritiseerida, tehke midagi head nii endale, kui ka teistele. Alustada võiks näiteks ilusast jalutskäigust hea sõbraga, tunda rõõmu ilusast päevast ja sellest, et hing sees:)
Aga27. märts 2014, 10:33
milleks sinna kappi minna, sealt võiks ju kogu aeg väljas olla! Aga homoabielu ei saa iialgi nimetada perekonnaks ei nüüd ega tulevikus, perekond koosneb aegade algusest mehe ja naise liidust pluss lapsed ja nii ka jääb. Inmene võib siin ilmas käänata ja väänata oma tahtmise järgi nii mõndagi, aga ega see ei muuda seda,et ainult klassikaline abieluvorm on ainuõige ja jääb aegade lõpuni!!! Punkt.
i27. märts 2014, 10:29
selge ju, et peded alustavad agressiivset pealetungi, soovivad ju oma kooselu seadustada, kui populistid valitsuses selda isegi lubavad, siis lapsi neile mitte lubada, neist head nahka ei tule, kingol jumala õigus, lastest tulevad väärarenenud hinged.
MK27. märts 2014, 10:28
Elan yhes riigis, kus homoabielud on lubatud. Varsti saab kaks aastat t2is. Ma ei oska midagi selle k6ige peale kosta, sest minu jaoks on normaalne, kui kaks tydrukut v6i kaks poissi k2est kinni hoiavad. See on nii tavaline, et keegi ei p88ra sellele t2helepanu ja see ei ole teema. Gei ja lesbiklubidesse olen ka sattunud, sest tutvusingkonnas on geisid ja lesbisid. Klubid, nagu klubid ikka, kuid lantima sinna kunagi ei l2he, sest keegi pole minust huvitatud ja peaks ikka peast p2ris soe olema, kui hakkaks lesbiklubis tydrukutele kylge l88ma.
To Mr Harri Kingo27. märts 2014, 10:28
Väga põhjalikud ja arutlevad kommentaarid. Ainuke vastuväide on vast see, et kui hetkel homojama pidevalt promotakse (eriti nüüd meie nn. Euroopa kultuuriruumis) ja võetakse justkui mingit "ainuõiget tolerantsusindikaatorit", ning siis alko- ja narkoreklaam ei ole nii ilmne ja murettekitav. Ikka on küll, lihtsalt meediumide kasutajad on muutunud kavalamaks ning seda "müüakse" potentsiaalsetele sihtrühmadele teisiti. Ei kutsuta otse jooma - a la Laua viin täna 2 ÜHE hinnaga vaid pigem kui mingit lahedat elustiili, sotsiaalsust jne. Sama ka narkoga - lihtsalt üks uus "wild ja chill kogemus" jne. Ning organid (k.a. valitsus), kes peaks sellise propaganda piiramisega võitlema, istuvad näpp suus ja loevad saadud nutsu, sest see on ikka ju meeletu käibega bisness. Homojama aga legaliseerib de facto inimeste sekskaubanduse, laastab viimasegi moraali nagu muuseas.
Harri Kingo27. märts 2014, 10:27
Oleme loodetavasti nüüd selgeks saanud, et juriidiliselt tahavad homod endile eriõigusi. Oletame, et me anname neile sellise eriõiguse. Oletame. Kuid teada on, et pole õigusi ilma vastavate kohustuste ja vastutuseta. Olles saanud endale eriõigused, millised on homode erikohustused ja erivastustus, mis tasakaalustab nende eriõigusi? Ma pole sellest asja poolest üldse midagi veel kellegi poolt kuulnud.
.
On aga üks variant - nimelt, me tunnistame homod puudelisteks. Mittevõrdseteks. See õigustab neile teatavate eriõiguste andmise, erisoodustuste tegemise. Näiteks: ka invaliidid saavad soodustustega ravimeid, mingeid abivahendeid, riigilt toetusi jms.
.
Kui homodel on puudelised ja neil on oma puudega seoses eriõigused ja erivajadused, siis paratamatult peavad nendega kaasnema ka erikohustused ja erivastutus.
.
Kuid ka eripiirangud. Nende all pean analoogia alusel silmas piiranguid, mis kaasnevad muude eristaatustega - et pime ei saa olla bussijuht, kurt ei saa olla dirigent, jalutu ei saa olla tuletõrjuja, poolearuline ei saa olla õppejõud jne.
.
Kui me räägime homode eriõigustest, rääkigem siis avameelselt ja siiralt ka nende eriõigustega kaasnevast - erikohustustest, erivastutusest, eripiirangutest, mis nende eristaatusest ja eriõigustest tulenevad. Muidu pole see kõik aus, või mis?
.
Kuni me austame siin demokraatiat, peame ootama ära aja, mil 50% + 1 inimest mingit mõtet toetab - siis teeme selle asja ära. Kuid sama saab ka varem teha - selleks peame homod tunnistama erivajadustega inimesteks, kes vajavad eriõigusi, kuid kes vajavad samavõrd ka erikohustusi, erivastustust ja eripiiranguid.
.
Need aspektid on aga veel täiesti ühiskonnas läbi arutamata ja need on olnud täiesti maha vaikitud. Ometi - sellest võiks juttu jätkata - nende eriõigustele vastavatest kohustustest, vastutusest, piirangutest, mis nende eristaatusega paratamatult peavad kaasnema.
Marek27. märts 2014, 10:27
Teil on kergem elada aga normaalsetel on raskem!
Harri Kingo27. märts 2014, 10:26
Loogiline lahendus sellest õiguslikust absurdist on, kui 50% +1 hääl elanikkonnast on selle poolt, et inimesed võivad abielluda omasoolistega. NB! - kõik inimesed, mitte vaid homod. See oleks siis demokraatlik - enamuse tahte kohaselt elamine. Ja selle üldise seaduse raames saaks omasoolistega abielluda nii homod kui heterod. St. kõik inimesed. Siis poleks tõesti tegemist kellelegi eriõiguste andmisega. Me oleksime seaduse ees kõik võrdsed - kõik on õigustatud abielluma kõigiga ja vahet pole. Ootame ära, kuni rahva "teadvus" selle tasemeni jõuab ja võtame siis vastu vastava seaduse - sest see on enamuse tahe.
Harri Kingo27. märts 2014, 10:25
Kui homod ei saa abielluda samasoolisega, siis pole see nende õiguste piiramine. Ka mina - hetero - ei saa abielluda samasoolisega. Me oleme selles mõttes homodega õiguslikult absoluutselt võrdses staatuses. Niisiis, homode soov abielluda samasoolistega pole mitte nende võrdsete õiguste eest võitlemine, vaid endile eriõiguse taotlemine.
.
Teisalt - 2% elanikkonnast (homod) tahab õigust abielluda samasoolisega. 98% elanikkonnast seda õigust endale ei taha. Miks homod võitlevad minu selliste õiguste eest, mida ma ise endale ei taha, millest ma lausa hoidun ja mida ma endale tarvilikuks ei pea? Ma pole neid volitanud seisma minu õiguse eest abielluda mehega. Miks nad siis võitlevad minu õiguse eest, mida mina endale ei taha ja ei soovi?
.
Kui nüüd keegi aru ei saanud öeldu loogikast, siis sama mõte teises sõnastuses: rääkida mingist võrdõiguslikkuse taotlemisest pole homode abiellumise õiguse taotlemise puhul loogiliselt võimalik - nad kas tahavad endile eriõigust või siis on nad asunud esindama mind minu tahte vastaselt, esitades minu nimel seisukohti, millega ma nõus ei ole.
.
Ilmselgelt on absurdne, kui keegi hakkab omatahtsi mind esindama küsimustes, milleks ma pole talle oma esindamise volitust andnud ja milles mul on vastupidine arusaam kui isikul, kes mind omatahtsi esindama trügib. Niisiis, homod ei räägi kogu ühiskonna nimel, sest nad ei saa olla sellised kogu ühiskonna esindajad oma nõudmistega. Nad räägivad vaid iseendi nimel. See peaks selge olema.
.
Homode abiellumise seadustamine on homodele eriõiguste andmise teema, mitte mingi võrdväärsuse teema, nagu seda pidevalt püütakse maailmale seletada. Kui nad tahavad endile sellist eriõigust, siis peaks nagu esmaselt kindlaks tegema, et neil on ka mingi reaalne alus endale mingi eristaatuse saamiseks, mis neile sellise eriõiguse andmise ära põhjendab. Mis on see homode reaalne alus, et tahta endile eriõigusi
Harri Kingo27. märts 2014, 10:23
Olen nõus, et homodele pole meedias reklaami vaja. Me ei reklaami meedias alkoholismi, suitsetamist, hasartmängurlust, buliimiat, anoreksiat, transvertiite, kleptomaaniat, seksisõltuvust, teisi kõikvõimalike hälbeid ja pahesid ning vastavat laastavat eluviisi. Kui neist kirjutatakse, siis valdavalt võtmes, kuidas seda pahet ületada ja sellest vabaneda. Või kui pahe on pöördumatu - kuidas sellega elada. Samamoodi ei peaks me ka homoseksuaalsust reklaamima ega õigustama. Paraku, meedia ei juhindu homode teemades mitte tervest mõistusest ega ühiskonna kui terviku huvist, vaid üksnes artiklite loetavusest - oma rahast seega. See käsitlus siin selle artikli näol on kahjuks näide, kuidas meedia tegutseb ühiskonda laastavalt, mitte ülesehitavalt. Miks laastavalt - sellest kirjutasin juba siinsamas eelpool.
Mõttekoht27. märts 2014, 10:23
Kuhu jää loogika, kui ühelt poolt jutlustavad seksuaalväärastusega kodanikud "rikastavast" erinevusest ja teisalt jälle võrdetest õigustest? Ei saa nii olla, et oled korraga nii kaamel, kui kaelkirjak, see on nii looduse, kui loogika vastane.
Ilgert Nilbert27. märts 2014, 10:19
Aga mina elan koos kapiga!
JUSTIN27. märts 2014, 10:14
Sa võid olla kes tahes, aga MIKS ON ALATI VAJA SELELST MEEDIAS RÄÄKIDA JA SIIS NN. EESVÕITLEJAKS, (Jean d'Arciks) HAKATA?
Harri Kingo27. märts 2014, 10:01
Miks ma homoseksuaalsust puudena käsitlesin?
.
Põhjus on lihtne: homoseksuaalsus ei saa kunagi inimkonna valdavaks seksuaalseks sättumuseks, nagu näiteks alkoholism või narkomaania ei saa kunagi normaalseks elulaadiks ühiskonnas. Või nagu andunud hasartmänija raha tuuldeloopimine ei saa kunagi samaväärseks normaalse inimese majandusliku toimesaamise ja jätkusuutlikkusega. Kui saaks, sureks inimkond lihtsalt välja.
.
Jah, homoseksuaalsus kui bioloogilise soodumuse alusel sotsiaalsetest teguritest tingitud reaalne jääv puue on esinev nii praegu kui ka ettenähtavas tulevikus (nagu on esinevad praegu ja ettenähtavas tulevikus näiteks narkomaania, alkoholism ja muud sõltuvushaigused). See pole aga põhjus seda ülistada.
.
Me ei oska veel inimese soodumust destruktiivsele pahele, pahesse haigestumist ja sellest haigestumisest väljaarenevat puuet ette prognoosida ja ennetada... nagu me oskame näiteks sünnipäraselt nõrga füüsilise tervisega inimese tervist ette prognoosida ja talle ette öelda, milliste reeglite järgi elada ja millest hoiduda. Ehk saabub ka kunagi aeg, kui me oskame soodumusi pahedele ette kindlaks teha ja vastavalt inimest hoida nendesse haigestumast. Seni peame aga elama pahedega kõrvuti, pole parata.
.
Oluline aga - sellised haiged ja puudega isikud vajavad esmaselt mõistmist ja mitte mahatampimist, põlastamist, mõnitamist, diskrimineerimist. Me ju ei diskrimineeri südamehaigeid, kui nad pole osanud oma tervist hoida ja neil on südamega probleeme? Me hoopis aitame neid.
.
Me õpime praegu nii suhtuma alkohoolikutesse ja narkomaanidesse. Sama suhtumine võiks meil saama omaseks ka homoseksuaalide puhul.
To pahane27. märts 2014, 10:00
Loe oma esimene komm ( 08.21 ) uuesti läbi. Mida iganes sa oma teises kommis väidad, et mõtlesid, siis esimeses kommis on selgelt välja öeldud, et meie HOMOD ja HOMOMEELSED käituvad, nagu oleks nad saanud psühhotreeningu Venemaal, kuidas heteroid homousku pöörata ja jõulist propagandat teha. Sinu esimeses kommis ei ole juttu mingitest SEOSTEST, vaid konkreetne vihje Venemaa seotusele meie homodega.
Mis minusse puutub, siis ei, ma ei ole homo. Olen keskealine tavaline inimene. Aga mind on ära tüüdanud see Venemaa maailma hädades süüdistamine, ameeriklaste lolliks, inglaste uimasteks ja peletisteks, sakslaste natsideks, soomlaste lapsetapjateks ja lätlaste idiootideks sõimamine. Ikka ja alati on eestlaste jaoks keegi teine süüdi ja paha. Aeg oleks peeglisse vaadata. Tunnistada endale oma vigu ja kõrvalekaldeid ning ülejäänud maailm rahule jätta.
Kui teema on MEIE hulludest, mõrtsukatest, varastest, joodikutest, narkomaanidest ja homodest, siis pole vaja teisi riike ja rahvaid siia sisse tõmmata.
Harri Kingo27. märts 2014, 09:58
Alkohoolikuid ja narkomaane nende puude pärast ei kiideta ega ei õigustata. Me ei kujutle neid eriliste inimestena ega võitle nende sotsiaalse õiguse eest juua ja manustada narkootikume, alkoholi ja narkootikume valimatult noorte seas levitada, teha sellest lausa oma ideoloogiat.
.
Samasugust omandatud kõrvalekallet - homoseksuaalsust - homod õigustavad ja seavad eeskujuks ning normiks kõigile. Kaasaja kõlbelise aluseta lääne ühiskond kiidab selle puude mõtlematult heaks, isegi võrdväärseks variandiks oma elu ära elada. See lääne nn. poliitkorrektne suhtumine on sama tark kui... õpetada lastele koolis, et alkoholism ja narkomaania on normaalne variant elada täisväärset, loomulikku elu.
.
Otstarbekas on mõista homoseksuaalsust kui soodumuse pinnalt omandatud kõrvalekallet - nagu kaasajas mõistetakse alkoholismi, narkomaaniat, hasartmängurlust, mistahes muud elus omandatud hälvet normaalsusest. Ning vastavalt mõista, et kuigi mõnel on eeldus saada kõrvalekalde ohvriks, pole see õigustus puude normaalsuseks kuulutamiseks.
.
Kui nii mõistame, siis märkame - see puue nõuab sellistele isikutele abi osutamist. Me oleme saanud aru, kui laastav on olla alko-, narko- või hasartmängusõltlane. Vaadelgem samas võtmes ka homoseksuaalsust ja asjad asetuvad omadele kohtadele - me vähemalt oskame selliseid inimesi mõista ja kujundada endas neisse arukama suhtumise kui praegused äärmuslikud - taevani ülistamine... või lausvihkamine.
.
Homod on omandatud, õpitud puudega elavad inimesed, kes pigem vajavad abi kui hukkamõistu. Ka siis, kui neile nende puue meeldib ja nad seda naudivad. Joomar naudib joomist - kuid kas see on õigustus tema joomisele? Kas joomise nautimine ja joomarlus muudab tema eluviisi normaalseks, tema enda võrdseks kainelt elava inimesega?
.
Et homoseksuaalsus on fakt, see pole õigustus homoseksuaalsusele. Nagu alkoholism kui fakt pole õigustus alkoholismile, narkomaania kui fakt pole õigustus narkomaaniale, hasartmängurlus kui fakt pole õigustus hasartmängurlusele, kuritegevus kui fakt pole õigustus kuritegevusele.
Harri Kingo27. märts 2014, 09:55
Homoseksuaalsus pole kaasasündinud. Nagu keegi pole sünnilt alkohoolik, hasartmängur, trsnsvestiit või narkomaan, nii pole keegi pole sünnilt homo. Homoks ei sünnita, homoks saadakse. Homoseksuaalsus on eelsoodumuse baasil sotsiaalsest keskkonnast ja kogemusest omandatud ja õpitud harjumuslikuks ja omaseks saanud käitumine.
.
Oleks rumal mõelda, et antiik-Kreekas ja Roomas elas massiliselt sünnipäraseid, lausa geneetiliselt tingitud homosid. See oli siiski komme, ühiskonnast omandatud seksuaalne suundumus, sotsiaalne tingitus ja kindlasti mitte tollaste inimeste sünnipärane, lausa füsioloogiline paratamatus. Oleks ju rumal seletada, et Kreeka-Rooma maailmas elasid teistsuguse bioloogilise alusega inimesed.
.
Nagu osadel inimestel on sünnipäraselt enam võimalus muutuda alkohooolikuks, nii on osadel inimestel ka sünnipärane eeldus eeldus saada homoseksuaaliks. Kuid see ei tähenda, et selline soodumus peakski tegelikuks saama, et seda eeldust peaks avalikult propageerima, seda inimeses välja arendama, seda väärtustama, selle normaalsuseks kuulutama. Mõnel on sünnipärane eeldus saada dieabeetikuks, südame- või kopsuhaigeks, saada vaegnägijaks või -kuuljaks - kas me peaksime neil inimestel need puuded sellise eelduse pärast välja arendama?
.
Kaasajal esineb homoseksuaalsus kui avalik, organiseerunud liikumine ja ideoloogia aga üha enam õigustust nõudleva teadliku jõuna, mis võib muuta noore inimese loomulikul teel arenevat seksuaalsust ja muuta homodeks ka need noored, kel pole soodumust ega eeldusi saada homoseksuaalseks. See on taunitav - kui homoseksuaalsust reklaamitakse kui normaalsust, siis on alati neid noori, kes võtavad seda tõsiselt ja lähevad seda "uut normaalsust" katsetama. Kuid homoseksuaalsete suhete katsetamisel juhtub sama, mis alkoholi või narkootikumidega katsetamisel - muututakse homodeks. Sealt "tagasi tulla" hetero maailma ja hetero ellu on võimatu, sest oma minevikku ja seal olnut ei saa olematuks muuta. Nagu alkohoolikust või narkomaanist ei saa enam kunagi puudeta isikut, nii homost ei sa enam kunagi heterot.
Andu27. märts 2014, 09:55
Haiged inimesed,vajavad ikka korraliku ravi.
kolla27. märts 2014, 09:49
ma olen meessoost ja mulle meeldivad naised.tea kas olen äkki lesbi?
aarne27. märts 2014, 09:42
pole midagi ilusamat ,kui vaadata , kuidas 2 gay neegrit võtavad vägisi 1 valget poissi nimega AADU!
keeleliselt27. märts 2014, 09:42
Kui kappi on mõeldud ülekantud tähenduses, kas see ei peaks olema jutumärkides? Muul juhul tuleks aga mööbliga seotud artiklid panna ehk mööblikaupluste või kodukaunistamisega seotud artiklite juurde.
Harri Kingo27. märts 2014, 09:36
Hetero, ema neljale. / 08:53, 27. märts 2014: "Ükski uuring ei tõesta, et samasooliste peredes kasvavad lapsed oleksid õnnetumad."
----
Tutvuge uuringutega, mis on igati põhjalikud ja erapooletud:
http://www.frc.org/get.cfm?i=IS04C02
aadu27. märts 2014, 09:33
no mida paganat,minu silmis jäävad nad eluajaks pervertideks ja samastan neid "kora" kargajaga ning lasteahistajatega ja ärge hakake ajama ,et need on kõik erinevad asjad egas ikka ole küll,kõigil on kõrvalekalle seal kuppli all.ei miskit muud kui kapiuks lukku ja "põlema"
arvamus minult!
selgeltnägija27. märts 2014, 09:24
sina AARNE lõpetad oma elupäevad vanglas
jälle üks järjekordne tõestus, et geide hulgas on suurem protsent nii pedofiile kui sekskriminaale
põhjus on selles, et seksuaalne liialdus nõuab uueks erutumiseks järjest enam teravust
pahane27. märts 2014, 09:10
to: To pahane / 08:36, 27. märts 2014
Ilmselt oled ise homo, et nii tuliselt reageerisid. Aga olgu. Teen siis puust ja punaselt ette.
Venemaa tõin näiteks sellepärast, et minu arvates homopropaganda Eestis ja Putini propaganda Venemaal on ühesuguse käekirjaga. Sisud on küll TÄIESTI ERINEVAD kuid meetodid on ühesugused. Nimelt, "rinnaga murrame teed" põhimõte. Ehk siis väga jõuline inimeste meelsuse mõjutamine. Kusjuures jõumeetodit võib rakendada sõltumata sellest, mida tahad teistele pähe panna. Venemaal Putin paneb vene rahvale omasid arusaamu pähe, Eestis üritavad homod SAMA MEETODIGA oma põhimõtteid levitada.
Asi on selles, et ei pea tegema jõulist propagandat, kui tahad kellelegi oma arusaamu pähe määrida. Ideoloogilist tööd võib teha ka ettevaatlikult, tasapisi. Et inimesed ei saaks aru, et neid mõjutatakse.
Ja veel Putini ja Eesti homode sarnasest mõtteviisist - mõlemad tahavad saavutada kiireid tulemusi. Ehkki sisuliselt on nad mõlemad üksteise vaenlased (Putin ju terroriseerib homosid).
Kui ma tunneksin moslemite elu ja elu USA-s, siis võib-olla oleksin Putini asemel toonud näiteks hoopis neid. Moslemite ühiskonnas ju ka komposteeritakse ajusid vrasest lapsepõlvest peale. Mis aga puutub USA-sse, siis minu meelest nemad seal ka on töödeldud ajudega. Kas heas või halvas mõttes aga minu meelest ajuloputust on tunda. Ei ole USA-s ketsereid ja jonnipunne. Kõik üks suur kamp.
Tahan ka hirmsasti,27. märts 2014, 08:55
Hetero, ema neljale.27. märts 2014, 08:53
Tüüpilised eestlased, teema on ära tüüdanud, aga ometi avate neid teemasid ja kommenteerite ka, Miks ometi?
Kas piibel selle kohta ka midagi ütleb, kui lapsi tehakse enne abiellumist? Minnakse lahku, jäetakse lapsed maha?
Kui vanemad lahutavad ja lapsele jääb ainult 1 vanem, siis see on ok, aga kui tal juhtub olema 2 samast soost armastavat vanemat, siis see ei ole ok?
Ükski uuring ei tõesta, et samasooliste peredes kasvavad lapsed oleksid õnnetumad.
Nõuka ajal ei olnud meil invaliide kah, sest neist lihtsalt ei räägitud, sama asi geidega. Just peabki rääkima ja inimesi harima, et õpitaks enda ümber ka teisi inimesi märkama ja mõistma.
Paraadide korraldamise võiks lõpetada, aga muus osas toetan ma geisid igati.
Harri Kingo27. märts 2014, 08:43
Lõppude lõpuks võib inimene tehnilisest küljest ka kokku elada loomaga või ka oma külmkapiga ja olla seejuures õnnelik, kuid see pole enam normaalne suhe. Homopaari elu on väga suur riskielu, kus tavaliselt ebakõlad tekkinud liidud ka hävitavad. Seeläbi on laste andmine sellisele paarile alati riskeerimine lapse tulevase elu ja mentaalse tervisega. Laps vajab nii isa kui ema armastust ja tahab armastada nii isa ja ema - mõlema sugupoole esindajat - siis kasvab laps selles mõttes terviklikuks isiksuseks, omandades mõlema rollid peres ja elus.
Piltlikult: bioloogiline lapse isa saab täita lapse jaoks isa ja mehe rolli, kuid teine mees ei saa täita areneva lapse jaoks ema ja naise rolli kuidagi. Bioloogiline lapse ema saab täita lapse jaoks ema ja naise rolli, kuid teine naine ei saa täita lapse jaoks isa ja mehe rolli.
Homopaari algselt loodusest sisse programmeeritud disharmoonia on riskiks homodele endile, kuid seda enam nende lastele - ja seda peaks me ka arvestama. Homodega üles kasvanud lapsed ongi märksa problemaatilisemad ja nende elu on märksa raskem kui heteropaaridega üles kasvanud tavalistel lastel.
Harri Kingo27. märts 2014, 08:43
Homopaaride kooselu on mitte miski maine suur õnn nagu seda homode endi poolt näidata üritatakse, vaid on uuringute kohaselt palju enam nii psüühilist kui füüsilist vägivalda sisaldav kui heteropaaride kooselu. Ka ei paista homopaarid silma truudusega, kui neid heteropaaridega võrrelda. Homosid on vähe ja nad kalduvad igat võimalust kasutama. Sellest ka rängad konfliktid nende suhetes. Kui meie ühiskonnas heteroabielu on kriisis, siis veelgi sügavam kriisis on homopaaride elu - see ongi suuresti pikk kriis, mida üritatakse ületada seksi tasandil.
Homopaarina võib elada, kuid see kooselu on märksa raskem, ebapüsivam ja traumaatilisem kooselu kui elada heteropaarina - seda räägivad teadusuuringud. On pikaajalisi ja õnnelikke homopaare, kuid need paarid on erandid, mitte homoelu reegel. Ning sageli, kui ollakse avalikkuse ees sellise paarina, salatakse oma sügavad lahkhelid ja vastuolud lihtsalt olematuteks. Homod pole siin heterotest erinevad, küll on nendel neid vastuolusid ja maha salatavat märgatavalt rohkem. Niisiis, pole põhjust eriti uskuda homode ilujutte ja õnnepilte, mida nad oma kooselust toovad - see on reklaam ja propaganda.
On mõistetav, miks homopaaride elu on raskem - loodus ise pole selliste liitude poolt. Mees ja naine on teineteist täiendav paar - ühe puudused kompenseerib teine paariline oma omadustega ja nad sobivad nagu kaks kätt inimesel - olles küll teineteise peegelpildid on just see peegelpildiks olemine teist poolt kõige paremini täiendav mudel. Kui inimese käed ei oleks peegelpildid, vaid oleks identsed (nagu on homopaar), siis on toimesaamine märgatavalt raskem, kooselu ebaefektiivsem ja kannatusterohkem. Kui seal peres on ka lapsed, siis vastavalt on ka laste elu traumaatilisem.
??27. märts 2014, 08:40
A mis sinna kappi üldse ronid?
To pahane27. märts 2014, 08:36
Kas sa oled lollakas või? Mis Venemaa, mis Venemaa propaganda? Tinti oled joonud? Venemaal on pederastia erinevalt Eestist kriminaliseeritud ning peded kapis kenasti peidus. Kui Eestis võib pede sinu lapsele loengut pidada ja oma setased trusbarid sulle ja su lapsele näkku suruda, siis Venemaal pannakse homopropaganda, eriti lastele ja noortele tehtava homopropaganda eest vangi.
Sa oled nagu Taurusejoodik, kel aju pehme, ikka ja alati süüdistad kõiges Venemaad, olgu siis tegu meie riigi halbade otsustega, rõveda ilma või kõrgete hindadega.
to Lp. Lisette Kampus, 08:1927. märts 2014, 08:33
Ootan minagi vastust Lisette Kampuselt. Kuidas tõlgendab tema oma arusaamist looduse poolt seatud lastekasvatuse meetodite eiramisse. Kuidas saab inimene võtta õiguse astuda vastu loodusseadustele? Sellised vastuhakud pole inimese poolt kunagi õnnestunud. Kuidas suudab seda Lisette Kampus? Seda temalt sooviksingi kuulda. Ka teistelt geidelt. Tõestage ära, et seisate loodusest kõrgemal, ja ma üritan teist aru saada. Kuigi, vaevalt see õnnestub.
mida värki?27. märts 2014, 08:29
... ei saa aru, miks mõnedel on vaja nende kapiustega meedias kolistada. täitsa suva ju, kus kapis või kapi taga sa oled. oma sex sättumusest pasundamine on haiglane. muus osas enam silma ei paista või??
to: AARNE27. märts 2014, 08:19
Mõnel on küll väga väärastunud unistused XD
!!??27. märts 2014, 08:18
Mind pole kapis hoitud,kuid kujutan ette,kui kitsas ja pime seal võib olla......
Ew27. märts 2014, 08:00
Kas Sa,piiga, pole mõelnud, et olid kapis üksi?
kesik27. märts 2014, 07:53
vaadates pilti siis ega mehed pole millestki ilma ka jäänud
Gei27. märts 2014, 07:49
Olen gei aga erinevalt neist (valdavalt siiski edevatest) arvamuse avaldajaist, olen arvamusel, et sellel, kas ma olen gei, hetero või biseksuaal on tähtsust vaid mu partneri(te) jaoks.
Ehk siis minu tööandjal pole seda oluline teada, minu naabril ka mitte. Veel vähem mingil suvalisel isikul.
hm 27. märts 2014, 07:47
kui neid vihkamist täis kommentaare lugeda - siis on tõesti parem kapis olla teil. ainult muidugi, kõige suuremad vihkajad ei ole ise oma orientatsioonis kindlad. mina olen 100% hetero ja mind jätab see teema ükskõikseks - iga ühe enda asi kellega nad magamistoas on.
Mika27. märts 2014, 07:35
Õhtuleht on nagu propagandamasin. Kas on raske uskuda, et eestis ei ole homoseksuaale nii palju.
Rix.27. märts 2014, 07:21
Kas teate,ma tulen ka nüüd kapist välja!
Ma olen Hetero ja mulle meeldivad naised.
Ma tunnen et mind juba diskrimineeritakse ja surutakse alla,kuna pean igapäev seda lugema,kui mõnus on olla lesbi vs gey.
Kurat kas aitama ei hakka juba sellest jamast.
Nühi ennast kas või põlema aga ära reklaami oma orjentatsiooni igale ühele.
Ma olen Arnoldi filmi näinud!27. märts 2014, 07:18
Ise väike ja kondine, aga varustus on võimas! Päris hull, kes need härrad küll olid ja kuda nad vastu pidasid? Päris kadedaks teeb.