Foto on illustratiivne. Foto: AFP / Scanpix
Müstika
25. märts 2014, 15:10

4 inimest, kes leidsid koju naastes eest kas tüsedate orgia või midagi veel hullemat! (3)

Kui sa avastad reisilt või komandeeringust naastes, et su koju on sisse murtud ja televiisor minema viidud, pole see nii hull kui leida eest läbi seina sõitnud auto, narkolabor või paksude inimeste seksorgia.

Veebilehekülg Cracked tõi välja nelja inimese juhtumid, keda koju naastes kohutav vaatepilt ootas:

1. Tüsedate inimeste orgia

Ari Teman kasutas oma Manhattani kodu välja rentimiseks veebilehekülge, kus igale potentsiaalsele rentnikule oli antud varasemate üürileandjate poolt hinnang. Kui Teman nägi seal väga heade soovitustega meest nimeda David, ei osanud ta aimatagi, et too tema korteris orgat korraldada plaanib.

David kutsus Twitteri abil kokku 18 tüsedat inimest, kes tema korterist mööbli välja tõstsid, et paremini seksima mahuks. Kui Teman varem koju jõudis, avanes talle vaatepilt, mis teda eluks ajaks kummitama jääb.

2. Metamfetamiini labor

Missouris olev perekond usaldas linnast välja sõites oma maja valvama toreda naabrinaise. Perekond uskus, et kõige hullemal juhul leiavad nad koju tagasi tulles eest pesemata nõud või ära kraabitud DVD. Nad ei osanud ette kujutadagi, et koju naastes ootab neid kodus tseen krimisarjast "Breaking Bad".

Nimelt ei pidanud naabrinaine paljuks lubada oma sõpradel kasutada maja metamfetamiini tootmiseks. Kuigi narkootikumide tootjad sai majast lihtsasti välja peksta, siis kemikaalide ja mürgiste aurude pärast tuli terve esimene korrus ära lammutada ja uuesti välja ehitada.

3. Läbi köögiseina sõitnud auto

Kui Jose ja Tony Poole Kanaari Saartele puhkama sõitsid, andsid nad üksinda koju jäävale pojale käsu mitte korraldada suuri pidusid ega maja maha põletada. Kuigi poeg austas vanemate korraldusi ja hoidis kodu korras, leidsid isa ja ema koju tulles eest läbi värskelt renoveeritud köögi sõitnud auto. Selles polnud muidugi süüdi poeg, vaid järsult kurvi võtnud naabrimees.

4.Täiesti puhtaks varastatud korter

Kujuta ette, et sa naased töölt, riputad oma mantli varna, kuid see kukub põrandale. Miks? Sest isegi nagi on seinalt ära varastatud! Selline asi juhtus reaalselt New Yorgis elava infotehnoloogiga. Kui ta pärast pikka tööpäeva oma korterisse sisse astus, jäi tal mulje, nagu ta poleks seal kunagi elanudki. Korteris polnud alles enam absoluutselt mitte midagi. Minema oli viidud isegi armastatu foto ja kraanikausil vedelev poolik seep. Kui korteris oleks lennanud kärbes, siis poleks sealt leidnud isegi kärbsemusta.

Infotehnoloog ei osanud teha muud, kui kutsuda kohale korravalvurid. Kui politseinikud täiesti tühja korterisse sisenesid, ei osanud nad teha muud, kui naerma hakata, sest nad polnud kunagi varem mitte midagi sellist näinud.

Müsteerium sai lahenduse, kui selgus, et korteriomanik oli tellinud koristajad ja käskinud hävitada kogu oma teises korteris olevad mõttetud asjad, mida ta enam ei tarvitanud. Tekkinud arusaamatuse tõttu hävitasid nad aga kogu infotehnoloogi maise vara.