Foto on illustratiivne.Foto: ARNO SAAR
Müstika
25. märts 2014, 12:27

14-aastane tüdruk tegi politseinikule parkimistrahvi (31)

Texase osariigis Baytowni jaoskonnas töötav politseinik Tommy King leidis oma kojamehe vahelt 14-aastase tüdruku käsitsi kirjutatud parkimistrahvi, kus too nõudis valesti parkimise eest 10 dollarit.

Politseinik Tommy King parkis politseiauto parkimiskeelualasse, mis oli mõeldud tuletõrjeautode läbisõiduks. Kui ta patrullimast naases, ootas teda tüdruku kirjutatud parkimistrahv, vahendas Huffington Post.

"Ma tulin oma autole järele ja nägin oma tuuleklaasil paberitükki," selgitas King. "Ma võtsin selle kätte, lugesin ja hakkasin naerma."

Politseiauto kojamehe vahel oli vihikust välja rebitud paberile käsitsi kirjutatud trahvikviitung, mille autoriks oli kohalik 14-aastane tüdruk. Trahvikviitungi peal oli kirjas, et 10 dollari suurune trahv tuleb tasuda poodi, mille kõrval politseinik valesti parkis.

Kingile läks südamesse, et tüdruk trahviraha enda kätte maksta ei käskinud, vaid mõtles teistele. Trahvi maksmise asemel kinkis politseinik tüdrukule 40 dollari väärtuses mänguasjapoe kinkekaardi.