UNELMATE TÜDRUK: Mullu Miss Estoniaks kroonitud Kristina Karjalainen võitis USA rokkari südame. Foto: AOP
Inimesed
25. märts 2014, 07:00

USA rokitäht kippus Miss Estoniale armukeseks (10)

Mullu Miss Estoniaks valitud Kristina Karjalainen jäi küll Miss Universumi tiitlist ilma, kuid oleks Moskvas võisteldes saanud teha vägeva partii. Eesti-Soome iludusega kibeles suhteid looma USA rokkbändi Panic! at the Disco liider Brendon Urie.

"Ta tuli peol minuga rääkima ja me veetsime koos aega," rääkis Kristina Iltalehtile. Rokkarile teinud hirmsasti nalja, et piiga teda esmalt ära ei tundnud. Kuid Kristina lummas teda ilmselgelt. "Ta oleks tahtnud minuga enamatki teha ning küsis ka mu telefoninumbrit, kuid ma olin sunnitud talle ütlema, et mul juba on kavaler."

Kristina ja tema ungarlasest peigmehe Richardi teed läksid tänavu jaanuaris lahku, nii et Brendon võiks kosjakaupa uuesti katsetada. Ent kaunil blondiinil oli lööki teistegi staaride seas. "Näiteks Aerosmithi Steven Tyleri seltsis oli iseäranis kihvt pidu panna. Ta avameelitses, kuidas ta kohtunikutöö pärast pabistab, ja kiitis, kui tore on meid, tüdrukuid, arvustada. Oli lahe oma silmaga näha, kuidas ka superstaarid on lõppude lõpuks tavalised inimesed," ütles Kristina, kellele Miss Universumi valimised on senise elu suurim elamus.

Kristina karjäär on tõusuteel: Hiina modelliagentuuri ridadesse pääsenud, sai ta tööd sealses telekanalis meelelahutusuudiste edastajana. "Minu trumbid on Hiinas blondid juuksed ja 181sentimeetrine pikkus," teab Kristina. Modellitööd jagub ka Saksamaal ja Pariisis. Mullu hangitud rinnaimplantaadid pole vähemalt esialgu karjäärile kahju teinud. "Olen oma rindade kohta ainult komplimente kuulnud," kinnitab Kristina. "Nüüd näib mu keha proportsioonikam – eriti sellepärast, et võtsin enne "Miss Universumit" kõvasti alla."