Inimesed

USA rokitäht kippus Miss Estoniale armukeseks (10)

LISA KOMMENTAAR

Ugh27. juuli 2014, 10:48
BRENDON ON KURADIMA ABIELUS JA TALLE EI MEELDI BLONDID
Kena neiu,26. märts 2014, 07:13
aga need juuksepikendused võiks maha võtta; näevad surnud välja, nagu takud.
jurka25. märts 2014, 20:11
mitte armukeseks vaid tahtis nikku.
ja25. märts 2014, 15:50
mis jutt see siis on, et kavaler juba olemas - kindlasti poleb ta nii rikas, kui nimetatud tegelane...
25. märts 2014, 12:45
Mõtetu teema. Kõik on võlt ja mõistusest on ikka palju puudu. Mida teha sellise naisega-mitte midagi muud, kui maksta arveid,mis läheb kunsti peale.
kes?25. märts 2014, 11:50
ausõna, no who cares? kellegi armukeseks? ei tundnud ära? kavaler olemas ei saanud miss maailma tiitlit. Isver, palun vaadake Ladina-Ameerika kaunitare siis vaadakem meie omi ja saage aru meie põhjamaalased ei lähe peale. Mängib rolli vaid poliitika, Miss Maailma auhinnad on ka seotud enamasti USA'ga ja vaprate ja ilusatega ja suur kogus platikaatoppe! Nähes võitjaid pillivad, miks? mis mõttes? mis see muudab? keda kotib? saage üle. Suur probleem jätnud siis kavaler maha jesus christ!
Tapiir25. märts 2014, 10:41
Tore, et meil on selliseid tublisid ,tarku ja edasipürgivaid inimesi.Tuult sulle tiibadesse.Milline nakatav eeskuju meie noortele, oma iseseisvas elus alles esimesi samme tegevatele inimestele.Mind nagu kindlasti ka paljusid teisi paneb aga hoopis imestama see, et meil on veel üsna suur hulk selliseid noori, kes selle asemel,et seda eeskuju järgida õpivad selgeks mõne reaalseid väärtusi loova elukutse.On ju meie sõltumatu meedia ja ka riik, vaadates kas või presidendi vastuvõttu kus enamus kutsutuist saab oma elatuse riigilt ja reaalsete väärtuste loojaid on ainult käputäis,andnud selge signaali, et reaalsete väärtuste loojad ei ole meil au sees.Vaatamata sellele paljud noored selle asemel,et omandada seltskonnadaami auväärne elukutse õpivad näiteks õmblejaks või veel hullem veterinaariks.Mõelge ise, no kellel on tarvis õmblejaid riideid saab ju poest.Või näiteks veterinaar.Hakkab mingeid lehmi ravima.Kellel neid lehmi tarvis on.Kõik poed on ju piima täis.Siin peaks küll riik sekkuma.Vajadusel tuleks sõna otseses mõttes sellel veterinaaril käest kinni võtta ja mõnes poeketis ringkäik teha,et talle kas või visuaalseltki selgeks teha piima on meil lademetes.Pole meil neid lehmi tarvis veel vähem nende ravijaid.Loodan,et Õhtuleht avaldab edaspidigi selliseid noori innustavaid artikkleid tuntud inimeste edulugudest.
Tänan.
viisviis25. märts 2014, 09:09
Lugesin seda juttu ja nägin tühjust. Ilus naine, kuid täiesti tühja jutuga. Sorry, selline elu võib päris igav olla :)
25. märts 2014, 08:29
Ju tundus siis kõige kättesaadavam.
Oh taevas25. märts 2014, 08:16
Millised probleemid! Ja mina ka ei tunne sellist rockitähte:)