Inimesed

Ajaleht: mehed ähvardavad elatisrahast pääsemiseks isegi naist tappa (95)

LISA KOMMENTAAR

Kiku26. märts 2014, 16:07
Üks ütlemata halb päev, kui olin sunnitud sama Maarikaga suhlema: kahjuks oli üks inime vist tasuta õigusabi korras ta enda esindajaks märkinud. Kahtlustan, et sama isik ka selle Postimehe loos. Kui nimekaim, siis palun vabandus.
http://www.postimees.ee/2475345/riigiprokuratuur-kontrollib-majanduspolitsei-kaitumist-estonian-airi...
H25. märts 2014, 13:34
Nagu ikka kuld kristall ja alimendid! Need on maailma loodud ja peab nedega tahtmatult leppima.Pele kõige on maailma vanimad elukutsed läbi aegade ämmaemand ja hauakaevaja nii,et minu tobe soovitus vaadake noored tüdrukud oma vanust ja valige omale normaalne titemeister,kevad käes avage silmad,elu on meie endi käes.Siis ei kõnni keegi poksi plaastris ega murtud kaelalülidega Pole meist keegi jumalana sündinud ega kuradina maha maetud!Avage silmad ja ülejäänud tuleb kõik iseenesest!
laias laastus25. märts 2014, 13:18
eesti mees on ikka üks memmekas ja funktsioonitu olevus.
On talle pereinimeseks-peaks olemine liigraske väljakutse, ei saa ju piisavalt klubitada-pubitada, peab lapsi kasvatama, siis vinguvad, et pere vaid naistele vajalik, meeste jaoks vabahinge vägistamine ja ahistamine. Muudkui tuudutavad, kui vastik on naine, ei taha meest vabaks lasta ega lahutada.
Kui aga sellise vabaks lahutad, siis jälle ving, naine viskas välja ja ei hoolitse enam toreda vabahinge eest. Ja loll riik eeldab veel, et see mõttetu vabahing on suuteline täiskasvanud inimese kohustusi kanda ning oma laste eest hoolitseda. No täitsa peetis ei mõisteta vabahinge peent hinge.
Ei oska tüübid ennast väljendada. Öelge naisele kohe oma soov, et tööl käia ei taha, lapsi kasvatada ei taha, tahaks ringitillutada ja tahaks, et naine ema eest oleks ning mehe eest hoolitseks ja teda vajadusel väliskurja eest kaitseks. Aa jaa seksi, mida seksiks nimetada ei saa, tahvad ka...soovitavalt siiski võõrastega, sest ärajoodud-tillutatud ihuliige ei jäigastu naljalt 2x sama persooni peale.
Eesti riik on ilmselt aru saanud, et meestest asja pole, seepärast määrati emapalk, et naised sünnitusest ei loobuks vaid põhjusel, et mehe peale kindel olla ei saa. Ei tea, mis järgmiseks ette võetakse? Saadetakse funktsioonitud tüübud jalust ära üksikule saarele või "parematele jahimaadele"?
Igal juhul on praegu olukord, kus välismaalased käivad, kui safaril meie riigis, kus saab isaahve vabas looduses näha.
Riik peaks vastu võtma seaduse, kui vanem ikka ei taha ega jaksa last kasvatada, siis vanemlikud õigused ära.
Praegu on olukord, kui kasvatav vanem rongavanemale nõuet ei esita, siis seaduse ees on isa oma kohustused täitnud ning õigus lapse hoolele vanaduses. Seega on nõuete esitamine lausa kohustuslik lapse tuleviku pärast. Muidu rahalises mõistes need nõuded on suurelt jaolt naljanumber, nagunii ei maksta.
Tuleks asja kiirendada! No et nõue esitatud, aasta pole makstud, siis õigused läinud ja asi unustatud, pole ka mehel enam põhjust naist ähvardada ega alandada.
to kuidas...25. märts 2014, 12:47
to kuidas...25. märts 2014, 12:46
Iga25. märts 2014, 12:23
Naine peaks ikka enne pisutki mõtlema kui pere luua. Mõned mehed lihtsalt ei sobi isadeks. Niisma olla palun väga aga lapsevanemaks ei iial.
Ja vastustus lapse eest jääb sageli just naiste òlule , paraku.
mumm25. märts 2014, 12:16
Kui ei ole näha pangas isalt ülekannet laste toetuseks, siis on esimene ohumärk, et tegemist on väga sügava manipuleerimisega ja naine on ise võimetu üksi seda lahendama. Ema ilma rahata ja abi ei ole võimalik saada ka riigilt, sest riik on selles valdkonnas väga nõrk.
kuidas suhe25. märts 2014, 11:45
nii ruttu nässu läheb et laps on veel paari aastane sest mees on võetud ainult lapse tegemiseks ja suhe laguneb peamiselt selle tõttu et naine ei taha seksida enam igatseb vaheldust
25. märts 2014, 11:35
On naisi igasuguseid....üks naine oli suhtes, magas kõik ööd oma mehega, päeval käis keppis noort jorssi,mis tagajärg oli ? Sai sellelt jorsilt lapse, ma ei tea kuidas omale mehele seda seletas, aga jah , oma mees kasvatabki nüüd seda võõra jorsi last , päris jube tunne võib olla elada koos oma mehe ja patuviljaga..... Patuvili on selle jorsi täpne koopia.... Vot see naine on ehtne L ... ! Võru eit...
Lõpuks ometi...25. märts 2014, 11:05
...on inimeste silmad avanenud. Ja tõepoolest on see artikkel nii meeletult ühepoolne. Millal võetakse liistule need naised, kes vaimselt lapse isa terroriseerivad? Nõuavad elatisraha ja plus kõike muud veel pealegi, ise isegi suutmata oma haige lapsega koju haiguslehele jääda, rääkimata muudest elementaarsetest asjadest, nt puhaste ja tervete riiete võimaldamine lapsele. Miks ei pööra keegi sellele tähelepanu?
Naine (vastan)25. märts 2014, 09:57
Elatisraha summa per kuu on ca 192 EUR. See "rikas perekond" teeb kõike, et mitte maksta. Ega ei ole vaja, minu sissetulek on tunduvalt kõrgem. Eelnimetatud raha järgi vajadust ei ole. Asi on põhimõttes. Mees last ei taha, kasvatada ei taha, ametlikult loobuda ei taha, aga ka rahaliselt toetada ei taha, lapse nime kasutab ära. Jääb igal pool võlgu, arvab, et rikas isa plekib kõik kinni ja kui ta seda ei tee, siis järsku tuleb meelde, et tal kusagil laps on... ja ainult tahab näidata ema ja isa ees, et endine naine minu näol on teda ära kasutanud ja "pressib raha" välja. Vabandage väga, aga oleks raha, mida "välja pressida". Naeruväärne... Eks laps ise otsustab tulevikus, kas tahab sellist isa "paberite" järgi, või mitte. Mina sünnitasin lapse enda jaoks! Aga mis sa ikka teed inimestega, kes arvavad ennast olema pururikkad ja et kõik suhtlevad nendega ainult raha pärast. Lausa kahju teist!
...25. märts 2014, 09:46
Elus on ka teine pool: naised, kes lapsi isadest eemal hoiavad. Ja seda ametiasutuste mahitusel, kes peaks tagama seaduslikke isade ja laste kokkusaamisi.
TO "to: Naine / 21:25" / 00:05, 25. märts 201425. märts 2014, 09:02
Ratsa rikkaks saada? Kas asi ongi ainult rahas? "Naine" kommentaator kirjutas, et elatist enne ei nõudnud, seni kuni mees kasutas lapse nime ära. Kas abielus naine peab aborti tegema? Sa oled väga kummaline inimene, aga eks igaüks kommenteerib oma vaatenurgast.
Taivo25. märts 2014, 08:55
Mulle täitsa piisas pealkirja lugemisest et hari täitsa punaseks ajada kuidas järjekordselt vaadatakse asja ainult ühe nurga alt. Mul endal hetkel samuti lahutus teemaks ja lapse ema on omalt poolt asja nii inetuks ajanud ja ainult raha peal väljas, mitte ei mõtle lapse heaolu peale ma olen nõus ka last üksi kasvatama aga selle asemel nõuab ema hoopis ainuhooldus õigust ja et isa kohe alimenete maksma hakkaks. Ja siis sai emale välja pakutud et laps oleks nädal ema juures ja nädal isa juures algul punniti ikka hirmsat moodi vastu aga minu õnneks vist hakkab ikka asi sinna poole liikuma ma loodan
mari25. märts 2014, 08:47
olen vaga uhke oma laste ule.olen lesk ja uksiema
pole ma kuskil saanud halvustada,et kasvatan last uksinda
mul on kova iseloom ja toovoime
lapse isalt ma senti pole noudnud,palunud,kusinud
lapse isa lapse vastu huvi ei tunne....onneks ,
laps teab oma isa nime ja sunnipaeva ja temast halvasti ma lapsele ei raagi
lapsel olen ma isa ja ema,vanaisa ja vanaema eest
olen 1 lapse uksinda suureks kasvatanud,kasvab teine ka ,molemad on targad lapsed
AGA ,kui isa peaks valja ilmuma 20 aasta parast,sest ta on tudisev Eesti Vabariigi pensonar,kes toetust vajab,vat siis vist hakkab sitt keema...
sest selleks ajaks olen ma ise heaolu riigi pensionar ja poeg vb heas kompaniis tool,vot sealt saab ju kusida.Aga kulla isa,kus olid sa siis kui lapsel polnud toiduraha voi talvesaapaid.
mari25. märts 2014, 08:33
Seega-ikka mitu korda testida meest, kellega kokku elama hakkad ja lapse saad. Ja arvestada, et suudad üksi üles kasvatada. Ja need mehed, kes tunnevad ennast ära kasutatuna ja räägivad sellest, kuidas naised neid raha pärast ära kasutavad-nende jaoks on bordellid, kondoome tuleb kasutada või nukke. Pole vaja üldse päris naistega tegemist teha, siis pole lapsi tulemas. Sest praegu tuleb välja nii, et koor riisutakse pealt ära ja edasi ei ole enam huvitav. Naised aga ärgu kartku-ikka joonelt politseisse, kui ähvardatakse. Ja muidugi juriidiline külg peab korras olema, et kelle oma laps ikkagi on. Kahju muidugi, kui asjad nii on ja sooviks ikkagi mingit psühhiaatri kommentaari.
ants22. märts 2015, 16:05
kui sa väidad et pole vaja pärisnaistega tegemist teha , siis soovitad bordelle, mu küsimus mis naised seal pesitsevad , kas mängunaised? robotid? marsitulnukad emased?
oo25. märts 2014, 08:01
Mees ju lubas armastada, tööd otsida, lõpetada täielikult suhted eelmise perega, ehitada teile kahele ilusa elu, Peabki lubama, aga loll on see naine, kes lubaduste taga ei näe tegelikku harimatut, arenematut, vastutustundetut, töövõimetut , ühest voodist teise kolivat, pidutsejat, alkoholilembelist mehikest.
SINU VALIK, NAINE. KIIRUSTADES SAAD KÜLL MEHIKESE VOODISSE, KUID MITTE ABIKAASAT.
ABIKAASA ON VÄÄRTUS!
NAINE, OLE KA ISE VÄÄRTUS!
varsa aru25. märts 2014, 07:48
Minu meelest on see neile tibidele paras. Enne võiks ikka mõelda, kellel jalad laiali aetakse!!!
naine25. märts 2014, 07:47
Mulle tundub et pooled mehed kes siin kommenteerivad mõtlevad ainult kepi peale,et kui naine keppi ei anna siis koos ka ei ela..Hallo kas tõesti suhtes on kõige esimesel kohal kepp??Kuhu jäävad tunded ,puudutused ja muu selline.Olge romantilisemad ja arvestage naiste vajadustega ka küll siis keppi ka antakse.Õnneks endal kõik supper hästi sest meie teame mis meile mõlemale hea on kooseluks.Ja selle artikli peale niipalju et jah kurbusega peab tunnistama et on ka palju naisi kes on ise süüdi selles mis mehed nendega teevad.Aga on ka mehi kes oskavad olla nii jäledad et sooviks et nad siia ilma poleks sündinud,Vägivald tekitab vägivalda,,
konsa25. märts 2014, 07:19
Ajaleht: mehed ähvardavad elatisrahast pääsemiseks isegi naist tappa
...............
et 100% mehi ähvardavad elatisrahast pääsemiseks naise tappa
..
tegemist selgelt SOOLISEVAENU õhutamisega.
konsa25. märts 2014, 07:18
Ajaleht: mehed ähvardavad elatisrahast pääsemiseks isegi naist tappa
...............
et 100% mehi ähvardavad elatisrahast pääsemiseks naise tappa
..
tegemist selgelt SOOLISE VAENU õhutamisega.
Lii25. märts 2014, 06:53
Marika Pähklemäe jutt on muidugi nagu Kopli trammi vile... Elus eneses ei saa aga nii üks-üheselt väita, et kõik mehed... ja kõik naised jne. Mina soovitaks küll Pähklemäe nimelise juristi poole mitte pöörduda, siis on kindel mats, et jääd kaotajaks, sest see kullaga ülekaalustatud ekspolitseinik ei tee oma kliendi jaoks mitte midagi - peale raha nõudmise. Kohtus ei tee ta suudki lahti. Aga neist lastest, kes on sünnitatud selleks, et oma elu kergemaks muuta teise lapsevanema arvelt, on siiralt kahju. Ja siis ükskord - kui need kassi-koerana kisklevad vanemad jäävad nõrgaks ja väetiks ning nende pension ei võimalda olla vanadekodus, siis peavad needsamad muserdatud lapsed neid ülal pidama??? Tundub kuidagi riiklikul tasemel ülekohtune? Naabermajas oli pere, kes pidas pulmad 24 aastat tagasi vaid tulevase lapse pärast. Seal oli pruudi isa väga kõrgel kohal olev ja sundis noormeest abielluma. Koos oldi isegi 12 aastst ja saadi teinegi laps. Lahku mindi ikka selsamal põhjusel - aga sina... aga mina... aga minu vanemad... Nüüd need lapsevanemad paar aastat tagasi jooksid uuesti kõhtupidi kokku, tegid ränga autoavarii, mille tulemusena on mõlemad töövõimetud ja laste pea kohal ripub üks kopsaks kirves. Vennakesed aga ei mäletagi oma vanematest muud kui nääklemist , kaklemist ja hirmu pimedas toas vagusi olles - peaasi, et ema-isa teineteist päris maha ei lööks. Vennad töökad, teenivad hästi, vanaisalt-vanaemalt päritud suur maja ja selle asemel, et nüüd oma peredele mõelda... oh jah!!! Kohati on lihtsalt INIMENE olla kohutavalt häbi.
rongaisad?25. märts 2014, 02:40
kas kohe on vaja mehi rongaisadeks titulleerida? se "advokaat" võiks asja natukene lähemalt uurida,et miks need mehed selle lapse emaga siis nii käituvad. Ei ole need naised midagi nii süütukesed nagu nad näida püüavad. Nu**ivad mehe ajud nii ära,et anna olla ja siis lähevad kaebama,et mees on nii halb ja ei taha neile raha maksta jne. lapse isal ei ole mitte mingit probleemi oma lapsele anda raha ,kuid mille krdi pärast peab mingit krdi süüdimatut oinast veel ülal pidama. Kui ta endaga ise hakkama ei saa siis las olla laps isaga ning asi korras. krdi ussi sugu on need naised.
ei viitsinud, eelnavaid kommentaare ja artiklitki lõpuni lugeda, 25. märts 2014, 02:37
aga küsiks, et kas paljud mehed ei ole, või ei võiks olla invaliidistunud ??No kui naised lihtsalt, ütleks isegi , et sotsiaalmeedia õhutusel libuks läksid/ või on läinud - ja ise - uhkelt ja vägagi bravuurselt minema kõndisid - kõike eelnevat (k.a. sellest minemisest "invaliidistunud" mehi) sinnapaika jättes. - aga oh häda - peale seda kui n.ö. uutes elukohtades - muidugi, vahest ka vanades, sest mees vahetati lihtsalt välja ja "saadeti oma õnne leidma" - Ühesõnaga, et kui lisaks kepile teistel meestel ka kohustusi hakkas tekkima, siis nad kas kadusid ise nelja tuule poole või lihtsalt saadeti naised pikalt.
olgem ausad - neid ju meelitatigi ainult kepisaamise eesmärgil ja kui see käes - või muutus selle saamine tülikaks - saadeti naised "puu taha".
Muidugi igasugused sillad lõhuti ju minnes katki - ja eks vaesekestel ei jäägi nüüd enam muud üle kui oma eksidest tulebki nüüd lihtsalt vahendeid valimata "lüpsilehmad" teha - sest kes see ikka tahab keppida naist keda peab veel üleval pidama. tellides või uut sebides on ju poole odavam. veel hullem kui lisaks naisele on võõrad lapsed jne.
vot :p nii, et ennem kui kobisete võiks mõelda miks paljud pered üldse on lahku läinud. ma arvan, et meeste süü ei ole selles kindlasti mitte üle 50%
seda enam , et lapsi tehakse ikka kahekesi - ning kui aus olla , siis "kepitegemise" ja "sisselaskmise" hetkel ei pruugi sa iialgi ette näha mis mõtted su naise peas 10 aasta pärast on ja millised on igaühe majanduslikud võimalused jne. või kas tuleb mõni uus pruunsilm kes idülli lihtsalt ära lõhub ning ... su naisest "kerjuse teeb"
P.S. muidugi ma ei tahtnud sellega öelda, et kõik mehed inglid on - muidugi on meeste hulgas ka igasugu jobusi - aga nii must-valgelt ainult mehi elatusrahade mittemaksmises süüdistada on ka vale.
Mannile25. märts 2014, 00:23
Eks räägi siis lähemalt, kuidas sa meestelt raha välja pressid??? Ära hoia palli endapoolses nurgas;)
Mannile25. märts 2014, 00:22
Eks räägi siis lähemalt, kuidas sa meestelt raha välja pressid??? Ära hoia palli endapoolses nurgas;)
hehh...ile 17,0625. märts 2014, 00:20
Nii kohe ongi või?
Et kullast mees kullast südamega ja naine ajab välja???
Tead mees. meie riigis on mehed ise kullahinna alusel, igat väiksemat jobu hoitakse, kui sitta pilpa peal ja kannatatakse tolle väiksemaid rikkumisi. Kui ikka välja visatakse, siis on juba SUUR jobu.
Kui inimene ei oska käituda pereinimesele vastavalt ja seda kohe krooniliselt, siis heidetakse ta perest välja, et suuremat kahju ei sünniks. Küllap sa isegi viskaks naise välja, kui too joob-petab-laaberdab?
Pole meil siin eestis nii rikkaid mehi, kelle spermat raha pärast jahtida.
No paar tükki on, aga need on võetud ja ülejäänud on ikka suht-koht kesised raha mõistes ja veelgi kesisemad muudes mõistetes, kuid see muu tuleb lahjuks välja hiljem, kui lapsed juba soetatud.
to: Naine / 21:2525. märts 2014, 00:05
Häbi peaks olema! Lootsid ratsa rikkaks saada, kuid jäid hoopis pika ninaga. 3kuud kooselu ja laps, andke kannatust!
Paha mees24. märts 2014, 23:25
See mees , kes oma lapsest ei hooli on paras p...vest. Oma endist naist ülalpidama ei pea aga ükski mees. Minu eks terroriseeris mind ja minu poega peaaegu 4 aastat. Sai minu korteri peale lahutust, millega tal polnud mingit seost kuna ostsin selle 4 aastat enne seda kui me tuttavaks saime. Ostsin endale väiksema korteri ja elasin seal. Rügasin ööd ja päevad, et uus korter kinni maksta. Samal ajal maksin kinni kõik pojaga seotud kulud. Trennid, riided, söögid jne. lapsele taskuraha ja absoluutselt kõik vajaliku. Nädalavahetustel, vaheaegadel saime lapsega koos olla. reisisime vaheaegadel mööda Eestit ja välismaal. Kõik oli ok.Meil oli algselt kokkulepe, et käitume nagu täiskasvanud inimesed ja lapse huvidest lähtuvalt. Elasime lähestikku ja viisin poja autoga igal hommikul kooli.Noh saime hakkama. poja oli üha rohkem minu juures, kuna eksil oli vaja õhtuti sõpradega pummeldada . Lõpuks oli nii, et tibi võttis oma ema minu korterisse elama ja siis läks jamaks. Summad mida nõuti läksid järjest suuremaks ja lapsega polnud enam midagi sellel rahal pistmist. See naine polnud kunagi tööl käinud ja nõudis, et ma ka tema elamise kinni maksaks. Mul sai mõõt täis. Laps oli minu juures, naine ei teinud mingeid kulutusi ja lisaks nõudis, et ma hakkaks alimente maksma. Ei maksnud ja pärast seda kulus mitu aastat , et oma nimi puhtaks pesta, terror oli jube. Tänaseks on nii, et laps on metlikult minu juures ja andsin sisse nõude , et naine maksaks raha poja kasvatamiseks. Kohus andis pärast piiki vaidlusi õiguse mulle. Jube
mina24. märts 2014, 21:58
väga õige lause, et üksteist ei väärtustata aga mees on ikkagi M kuna ta ei maksa ! samas on mõni naine sellinne uss ja kui lahku minnakse siis on ta uss kuubis, siis kellel oleks huvi üldse sellisele midagi maksta ?
MADIS24. märts 2014, 21:33
Mida te lasete igast jobudel omale keerata ................ mõlemad pooled idikad
Peep24. märts 2014, 21:31
Räägite,et mehed ei oska rasestumisvastaseid vahendeid(kondoome) kasutada...........ma tean ühte prouat kes torkis kondoomidesse auke,et rasedaks jääda,kuna tema väidete kohaselt tema bioloogiline kell tiksus üha kõvemini! Mehega ta püsisuhtes ei olnud vaid mees käis tema juures vajadusi rahuldamas. Ühel ilusal päeval teatas proua mehele,et me saame nüüd lapse ja nii ongi,kuigi mees polnud seda last tahtnud ega planeerinud. PS! mees ostis ise kondoome. Peale lapse sündi lällas prouake kõikidele oma tutvusringkkonnale kuidas ta lapse sai
trepp,24. märts 2014, 21:27
Eesti ühiskond on nii alla käinud. Meeskoletised tulevad lollide emade kodust, tühised naised samuti.
Alaväärseid inimsei on kõik kohad täis , mõned "mehed", enamasti teiste poolt tõrjutud, naudivad teiste alandamist ja mõnitamist. Sellistega löövad kampa julmad naised, kes naudivad seda, et "mehe" eelmine pere kannataks. Lurjus +lurjus, kes selline on. Täistõbras.
Pururumalad naised usuvad haledate meeste hala, et kui kole halb oli tema esimene naine. Samuti ka mehed lähevad nahaalide konksu.
Naine24. märts 2014, 21:25
Igal lool on kaks poolt. On nii mehi, kes ei suuda olla mehed, on ka naisi, kes meelega sünnitavad, et ainult last pähe määrida ja raha välja pressida. Minu lugu on järgmine: olin enda arvates õnnelikus abielus. Oli soov saada last. Tegemine oli üsna lihtne. Kui mehele ütlesin, et olen beebiootel, oli õnnest lakke hüppamas, kuid järgmisel päeval kõik muutus. Järsku oli ma l...s, laps ei ole tema oma jne... peksmiseni välja. Ja politsei lõpetas menetluse, sest endise abikaasa isa kõne otse lahendas kõik ära. Tegemist ühe eesti tuntud ärimehe pojaga. Isa poputab poega, poja tööd ei tee, näilikult tehti kusagil juhiks, aga tegelikult tööd ei tee, käib pidudel jne. Olin kandnud roosasid prille ja kui olin kolm kuud beebiootel, siis hakkasin nägema reaalseid asju... Siis sain aru, et tuleb lahutus ja kasvatan last üksi. Lahutust ei antud... et umbes oodake ja ei saa, lapseootel ja selleni välja, et minu käitumine ei ole adekvaatne. Kolm aastat olin paberite järgi abielus, kuid elasime koos ainult 3 kuud. Õnneks minul oli endal korter, kuigi liisingus. Terror kestis kaua ja kestab ka tänaseni. Laps teda ei huvita. Laps on tema jaoks ainult vahend, kuidas minule haiget teha. Elatist ei maksa. Linnapeal aga naiste ees näitab, et vaene isa, kellele last ei anta. Otsustasin, et ma ei nõuagi elatist, mis sa ikka nõuad, kui inimene ei soovi last. Kuid üks päev avastasin postkastist mitu kirja kohtutäituritelt... pidin kinnitama, et lapse isa peab meid mõlemad üleval... ja nägin kirjavahetusi... Tule taevas appi, ta ei teadnud ei lapse nime, kuidas kirjutada, ega tema õiget vanust, aga linna peal valetas, et olen v... naine., last talle ei anna ja nõuan raha. Selle peale vihastasin ja nõudsin elatisraha välja. Ja lõppeski kõik ähvardamisega... lubas tappa jne. Kuna tema isal igal pool kontaktid, jõudis isegi selleni, et kaotasin töö, keeravad igal pool kraanid kinni. Soovib näidata, et ma ei kõlba emaks jne... Ja mis seal ikka... Last kasvatan nii, et paberites märgitud isast kodus ei räägita, ei halvustata ega muud midagi. Teda lihtsalt meie jaoks ei ole, vaatamata sellele, et igal sammul püütakse keerata. Ja nii me siin elame... arvate, et keegi aitab? Vaadatakse, et naine on ise kõiges süüdi jne. Ja arvate, et ma tahan veel lapsi? Üksinda ühte last ma suudan kasvatada, enda jaoks ka sünnitasin, aga ma poleks kunagi arvanud, et ühiskond nii halvasti suhtub üksikemasse. Aga see on ainult minu kogemus. Parasiitnaisi leidub ka palju.
-2124. märts 2014, 20:46
Mann, kas sind vägistati?
+19 -21
Ei? Vastake siis, kas tõsti meestel seksinälg on nii suur, et ei vaata, kellega astub vahekorras (ja ei kasuta kondoomi), või asi on selles, et saab tasuta?
Aga24. märts 2014, 20:34
Õnnetud ärakasutatavad mehed, keda "vastutahtmist" isaks tehakse ja hiljem õnnetutelt raha nõutakse - te rasestumisvastastest vahendistest ei ole midagi kuulnud? Kondoomid?
Naine peaks kõik ära tegema? Kondoomi muretsema ja lapsed ise kasvatama? Nö ise süüdi, jah?
Mehed, mis teie osaks jääb? Till püksi ja punuma?
Mehed? Phah!
24. märts 2014, 20:23
Mehed on sead ja halvad ja pahad ja vaatavad teisi naisi ja.... . Naised on kõik head , tublid, korralikud. Tegelikult on asi nii, et kui naine pükse jalast ära ei võta , siis mees keppi ei saa.
pagan24. märts 2014, 20:20
Vaatame ka asja teist poolt kus siis tulevad need rongaisad. Jah ma ei vaidle molakaid on palju, kuid kui imelik see ka ei ole nende vastu ei esitata noudeid. Tavaline jutt kaib ikka Mihkel kui sa mulle kasukat ei osta siis seda teeb Ruudolf. Ja lastele on neil enamikel taitsa ...............oi. Seni kui ei vaartustata seadusandluses molemaid osapooli ei muutu siin wabariigis midagi. Kahjuks hakkab meil wabariigis domineerima mitte EMA vaid emase instik. Joudu teile kanasoojad kongusninad see ju teie leib.
raivo24. märts 2014, 19:59
tavaliselt lapsed tehakse bemmimeestega ja lambad kasvatavad nad üles.millegi pärast meeldivadki tüdrukutele pahad poisid,kes joovad,laaberdavad ja ei hooli tegelikult kellestki peale iseenda.ja siis tuleb laps ja pettumus,seejärel leitakse lammas,kellele täiega sõidetakse selga ja kelle najal elatakse välja ka enda pettumus.
KÜSIN SIIS NAISTELT ...ET NAXXUI24. märts 2014, 19:34
KÜSIKS SIIS NAISTELT ET,,,,NAXXUI
kas on nii24. märts 2014, 19:12
Seepärast ongi meestele selline palve, et teavitage naisi,kellega ringi lasete, kui temaga peret luua ei taha vaid niisama nalja pärast käite aelemas, ainult seksutamas. Nii ka öelge, siis on naise oma teha, sobib talle see variant või mitte, kui rasestub, jookseb mees minema-lihtne ju.
kas on nii24. märts 2014, 19:09
Et oma naisi või on sageli tegemist naisega, kes rasestus omal initsiatiivil, mehega läbi rääkimata, on sel hoopis kavas selle naisega peret luua või on tal naisega plaanis vaid seksisuhe. Niimoodi ei saa lahmida, et kõik need lastega naised on ka kunagi mehega planeeritud kooseluga või abieluga armastatud naised. Igat juhtumit tuleks võtta ainulaadsena ja kõik välja selgitada, millistel asjaoludel lapse emad üldse mehest isa on teinud? Miks on paljud mehed maksmsie vastu, kui naised seda nõuavad ja kas on tehtud isadustest meestele, kellelt naised raha välja nõuavad.
IVO24. märts 2014, 19:03
KÜSIKS SIIS NAISTELT,,,ET NAHHUI OLI VAJA ANDA ENNAST IGALE ,,,,TEISELE...SISSE OSKAB IGA IDIOOT LASTA ,,,,,,,,,,NIIKAUA KUI ON IDIOOTE KES SISSE LASEVAD ENDALE LASTTA,,,,,,ÜHE ÖÖ SUHE EI OLE ARMASTUS EGA KOHUSTUS ,,,,,,SAAGE NAISED SELLEST ÜKSKORD ARU,,,,,,,,
ivo24. märts 2014, 18:54
PRIIT...... küsiks siis naistelt,,,,,,ei pea silmas 18...aga 30? ja pluss magab minuga öö või kaks ja arvab et ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,nüüd on asjad nii et ,,,,,nüüd hakkame kokku elama ja ma olen rase ja,,,ma ei teadnud et nii võib juhtuda ,,ja.....NAHHUI SA MULLE SIIS ANDSID,,,,KUI SUL KASVATAMINE KÄIB ÜLE JÕU
pm24. märts 2014, 18:48
Kui naine hakkab litsi lööma mis moodi siis mees peaks käituma?Kui naine litsi ei löö siis selliseid asju ei juhtu ka.
No aga tehke siis ometigi nii!!!24. märts 2014, 18:37
Kui üks lapsevanematest ei maksa peale lahutust alimente siis peaks teatud aja möödudes võtma temalt lapsevanema õigused ära, et ta vanas eas ei saaks oma järglaselt nõuda toetust ja abi.
kosmos24. märts 2014, 18:36
eesti naine pole enam naine
JEEP24. märts 2014, 18:36
Muidugi, antud juhul on tegu üsna halbade meestega. Aga kustkohast sellised välja ilmusid, sadasid taevast kaela või? Eks need ole ikka nende naiste endi poolt omale kaasadeks valitud. Tunnistage, et kuradima kehvasti valisite omal ajal. Äkki jäeti sellise üle-tantsuplatsi-poisi pärast mõni korralik nohik kõrvale, anti sellele korvi? Sellise, kellest oleks võinud saada lastele hea pereisa.
Selge, et tulevikku ei näe keegi ette. Aga siiski tuleks oma kavaleri ikka enne korralikult tundma õppida, enne kui koos voodisse poetakse. Ja väga hoolega kaaluda, enne kui temaga lapsi soetatakse.
naisuke24. märts 2014, 17:55
Kui on 2 inimest, siis öeldakse teineteist! Kui rohkem, siis üskteist!
46 kommentaar24. märts 2014, 17:26
ega sünnitamine ei tee ka naisest veel ema!!!
njah24. märts 2014, 17:24
enamus rongaisasid ongi täisidioodid.. tilli kõvaks ajamine pole mingi oskus, küll aga lapse kasvatamine..sellega paraku suur osa mehi toime ei tule ega tahagi tulla..selliste jaoks till=aju.. mida me sellistelt meestelt üldse siis ootame..
Maali24. märts 2014, 17:12
See on kaheotsaga probleem, paljud isad tõepoolest järglasi ei taha, kuigi jah, laps pole selles süüdi ja vajab vaatamata vanemate tülidele ikkagi oma osa! Siis on palju emasid, kes laste rahade eest ise endid ülesmukivad. On isasid, kel juba uus pere ja ka nemad ei jõua end lõhki kiskuda mitme pere vahel ja on ka lihtsalt rongaisasid. Mine võta kinni, kes tõepoolest rahahädas on?
vombat24. märts 2014, 17:11
Mis seal uskumatut on.
eesti mehed on vastutustundetud.
See juba ammu nii.
hehh...24. märts 2014, 17:06
Paratamatult jääb mulje,et enamus lastest on eostatud vägistamise tulemusena ja siis hiljem nõutakse nagu valuraha. Oma kogemustest tean,et on naisi,kes kasutavad meelega ära rikast isast lapse sigitamiseks.Kui laps käes,siis näidatakse ust ja hakatakse raha nõudma.Kas on aus siis süüdistada isasid lapse mahajätmises??? Tegelikuses on selliseid isasid väga vähe.Kui isa kodunt välja aetakse,siis tuleks süüdistada pigem ema,lapselt isa röövimises.Enamus sellistest naistest otsivad endale noorema mehe ja elavad siis mõnusalt oma elukest edasi.Kas siis ei peaks uus "issike" osalema lapse kasvatuses,või on tal ainult muud eesmärgid? Üldiselt võiks rohkem tegeleda lapse endaga,kui siin sente ja kroone lugeda.Raha teeb inimesed rumalaks.
Mõnikord on kohane vana kuub üles kohendada?24. märts 2014, 16:44
Tooge ühiskonna alustalaks tagasi perekond, abielupühadus ja neile üha kasvavatele probleemidele on lahendus leitud, ringihooravatele meestele ja naistele saaks piir seatud ja oma pere eest tegelik vastustus peale pandud, nüüd lausa sunnitakse inimesi vastutust rahaga asendama, et kui "issi emmele" ikka raha annab, siis on õnnelik lapsepõlv tagatud.
karl24. märts 2014, 16:42
üldistage jah,kui mees siis JOBU
on erandeid ka,nendest ka räägime we
mehed ei maksa elatist ja
naised otsivad vaid rahakotti
Kas rohkem inimesi meil polegi???
pealinn kahu kui selliste teemadega savi moskva visiiti .....24. märts 2014, 16:35
jurist Marika Pähklemäe ajalehele Pealinn
...24. märts 2014, 16:16
Mõned kommenteerivad siin ei tea mida juba. Jutt on rongaisadest, kes midagi ei panusta ja lapse ülalpidamiseks vajaminevat nõudes ähvardatakse naist tapmisega.
naine24. märts 2014, 16:13
Vahet pole.Kas ema või isa.Kui laps on olemas,siis tuleb mõlemal ka panustada,et lapsel oleks hea.Elu on näidanud seda,et kui emad ja isad on noored,siis kisuvad ja jagavad maid laste ja rahadega.Keegi ei saa aru sellest,et kord jäävad kõik vanaks ja siis on just lapsed need kes peavad emmesid-issisid üleval.See kes lapsi ei kasvata ja lapsed tema juures ei ela,see ka maksku.Pole ju vaja jagada ega kedagi süüdi lavastada.Kui on olemas laps,siis peavad mõlemad panustama.Täiskasvanud inimesed võiks ikka täiskasvanu moodi käituda.Kõigest annab inimese moodi räägita.
sass24. märts 2014, 16:06
Veel. Artiklis tegelikult ongi näidatud, kuidas käituvad vaimselt tasakaalust ärakustunud isad. Eeldusel, et artiklis toodud faktid on õiged- artikli tonaalsust nähes võib eeldada, et faktid on ka utreeritud.
sass24. märts 2014, 16:04
"Ka ei lähe stress iseenesest mööda, see ainult süveneb ja võib muutuda depressiooniks.“
Just, isa, kes lapsi näeb samapalju kui kuuvarjutust ja peab samas megaelatist maksma (näiteks 3 lapse kohta nüüd vähemalt ligi 530 €), langeb kindlasti vaimselt tasakaalust välja, sest mingit rõõmu tal lastest ei ole, vaid plekkigu.
miks räägitakse ja kirjutatakse24. märts 2014, 16:04
vaid rongaisadest- ja emadest. Miks ei kirjutata sellistest vanematest, kes lahku minnes saavad endiselt hästi läbi ja toetavad igal võimalusel lapsi. Usun, et selliseid vanemaid on ikka rohkem, kuid ajakirjandus on maalinud pildi et kõik lahkuläinud vanemad on rongavanemad. Rohkem positiivseid näiteid ja eeskuju palun!
Ago24. märts 2014, 16:02
Olen mees kasvatan üksi oma last ema helistab siis kui tuju tuleb ta ei toeta last ei moraalselt ega rahaliselt krdi rongaema
jeh24. märts 2014, 15:59
igas naise kommentaaris süüdistatakse mehi. Mees meheks, ma ei pea neist midagi.
Aga naine, ära jookse iga töllakaga voodisse, ära saa esimese ettejuhtuva töllakaga lapsi.
Enamasti ongi mehed ju töllakad. Aga miks nad ei peaks siis töllakad olema, kui neid haaratakse jooksu pealt, peaasi, et midagigi neil püksis oleks.
Paarile sissevaatele, sass24. märts 2014, 15:59
Sa ajad segamini abikaasa ja pere ülalpidamise, enamasti kooselu ajal ja lapse ülalpidamise pärast lahutust ja lahkukolimist.
endise joodiku nüüdseks juba eksnaine24. märts 2014, 15:49
jah vene keeles on ütles,et meie asi pole sünnitada,meie asi on sisse panna...ja jalga lasta.Vihkan mehi,kes ei hooli omaenda lastest ja eksnaisest,seega siis lapse emast.Oleks minu teha,laseksin nad kõik hukata.Minu eksmees ja lapse isa on nüüdseks surnud-loe,surnuks joonud1Tundsin tohutut kergendust siis,nüüd juba pea 40.aastat tagasi,sain lahti mõnitajast,peksjast ja süüdimatust joodikust.hakkasin kohe paremini elama-võtsin endale kaks töökohta,sain poisi lastesõime ja elu veeres,kui hernes.Leidsin endale toreda karske mehe,kes on olnud hea kasuisa mu pojale,nüüd juba 32.aastat!
doktor24. märts 2014, 15:42
Kuulsin paar kuud tagasi, kuidas ühel tegelasel leidis naine külalaudast uue mehe. Eelmise mehega elas aastast vist 92 ja neil oli vist 7 last. Eksmees siis üritas enesetappu, mis ebaõnnestus ja mees toodi mõne aja pärast koomast välja. Kahjuks ei tulnud puhtalt välja ja vist ikkagi ajukahjustusega.
Naine kolis uue mehe juurde ära ja nõudis kohtu kaudu eelmine sügis lastele alimente. Ca 1000 eurot kuus. Hetkel on võlg alimentide näol kasvanud 5000-7000 euroni.
Tundub, et too mees peab endale vist ikkagi silmuse kaela panema. Käid külas tööl ja heal juhul teenid ca 400-600 eurot. Lootusetu olukord.
Paar sissevaadet EV Perekonnaseadusesse kommentaaridega24. märts 2014, 15:39
§ 16. Perekonna ülalpidamise kohustus
(1) Abikaasad on vastastikku kohustatud oma tööga ja varaga perekonda ülal pidama.
(Ka naispool peaks minu arvates olema täiesti võimeline end oma töö või lahkete vanemate abiga üleval pidama, kuidas ta siis huvitav enne abielu hakkama sai. Eestis alaväärtustatud ametikohtade pidamisest tuleneva kasina sissetuleku korral peaks oskuslikumalt majandama. Eluasemekulu on palgast arvatavasti suurim kulu, kuid paarina elades saab selle nt. 50/50, 30/70 vms. jagada ja kui naisel ka siis puudu jääb, tasub ehk tagasihoidlikum eluase otsida.
(3) Kui abikaasad elavad lahus, annab kumbki teise abikaasa tavapäraste vajaduste rahuldamiseks ülalpidamist korrapäraselt makstavate rahasummadena /.../ Lahus elav abikaasa ei ole õigustatud teiselt abikaasalt endale ülalpidamist nõudma, kui ta suudab end ise ülal pidada või kui lahuselu on põhjustanud tema ise oma käitumisega. (JUHIN TÄHELEPANU KÄITUMISELE. )
§ 76. Ülalpidamiskohustuse piiramine ja selle äralangemine
(1) Kohus võib vabastada lahutatud abikaasa ülalpidamiskohustusest, piirata kohustust ajaliselt või vähendada elatise suurust, kui elatise maksmine oleks äärmiselt ebaõiglane, arvestades muu hulgas õigustatud isiku hooldada või kasvatada jäetud ühise lapse huve, kui:
1) abielu on kestnud lühikest aega;
2) õigustatud isik on süüdi kuriteos ülalpidamist andma kohustatud isiku enda või tema lähikondse vastu;
3) ülalpidamisvajadus on tekkinud õigustatud isiku ebamõistliku käitumise tõttu;
TAASKORD KÄITUMINE - kas siia alla ei liigitu mitte osade naiste sihilik lapsesoov (mõnikord planeeritakse rasedus mehele vahendite kasutamise kohta valetades!) mehe enda juurde sidumiseks ja temalt seaduse järgi teatud ajaks prii ülalpidamise saamiseks, omamata enne täiskasvanulikku vastutustunnet ja väärikust? Kui sellisel naisel puudus enne haridus või mingigi tööstaaž, küll aga oli soov ruttu emapalgale saada, siis on tal hiljem väga keeruline leida tööd, millega endale ja lapsele normaalne elukvaliteet võimaldada. Kas see pole mitte ebamõistlik käitumine?
4) õigustatud isik on enne abielu lahutamist pikema aja jooksul jämedalt rikkunud oma kohustust perekonna ülalpidamisele kaasa aidata;
Kui naine küll käib tööl, kuid palga kulutab eelisjärjekorras enda ehtimisele, ilusalongides käimisele, meelelahutuskohtades edvistamisele ja muule sarnasele, mis ei näi eriti pere ülalpidamise huvides olevat, iga kuu lõpupoole kurtes mehele tühja külmkapi, lapse maksmata huviringitasu jms. üle, siis kas see pole mitte perekonna ülalpidamisele kaasa aitamise kohustuse järjepidev rikkumine?
5) selleks on muu kaalukas põhjus.
Anna kannatust24. märts 2014, 15:39
Tsitaat artiklist:
"Peamine, millega mees tavaliselt ähvardab on see, et ta võtab lapse ära. See ongi see, mis kõige rohkem haavab naisi."
Nojah, aga isadelt ju ongi reeglina lapsed ära võetud, st ema poole on suunatud vaid isa paljasõnmaline jutt, kuid isad istuvad reaalse fakti ees.
Lisaks on tavaliselt sellised eided kõige suuremad sigaduste väljamõtlejad, kuid isa ja lapse suhet piirata või isegi vussi keerata.
Niipaljude vigadega artikli kirjutajalt24. märts 2014, 15:25
ei saagi rohkem nõuda kui ühesuunalist mõtlemist.
mees24. märts 2014, 15:22
nahui nad võtavad siis oma mehed kepilt maha,kõik algab sellest! mõelge naised!se on elu ja olnud aastatuhandeid nii ja peab kaa jääma nii!
loomulikult vägivalda ei poolda.
sellistest napakatest meestest, kes lapsed jätavad-24. märts 2014, 15:22
tuleb lihtsalt eemale hoida ja püüda oma lapsi üksi kasvatada. Järeleproovitud.
Olen 3 last üksi kasvatanud. Pole sentigi alimente ise nõudnud.
Jaa, on raske olnud, aga julmade meeste käest alimente nõuda ,sellega enda ja laste elu ohtu seada- on veel raskem. Ja tobe pealegi. Las need ükskõiksed mehed põgenevad laste kasvatamise eest. Mis sellest! Jooksku aga kiiremini. Tegelikult- lausa naljakas vaadata kuidas kimavad, et raha mitte laste söögi, riiete, elamise peale kulutada!
Armsad mehed24. märts 2014, 15:21
aru ma ei saa. Kui te olete mures sellepärast millele lapse ema kulutab makstud elatise, miks te siis ei taotle kohtult hooldusõiguse jagamist? Isegi kui lapse hooldusõiguse saamine 100% ei pruugi eestis läbi minna, siis jagatud hooldusõigus võiks olla lahendus. Kui paljud mehed üldse taotlevad elatiseprotsessis võimalust hooldusõigust jagada ja last kasvatada?
Tigu24. märts 2014, 15:21
Võtsin ametliku lähenemiskeelu mitmele ,,tuttavale,,..
p24. märts 2014, 15:17
Minule määriti ka teise mehe laps kaela, 7 kuud ootasin võsukest, kuna naine valetas suud, silmad täis ja laps sündiski kaks kuud võimalikust sünnikuupäevast varem! Tegelikult kahtlustasin seda olukorda varem, kuid musi, kalli ja laiali jalad pimestasid mind! Sünnitusmaija jõudes õnnitleti, vastu küsisin kas kaks kuud varem sündinud lapsega on siis kõik korras! Vastus oli, et mis varem sündinu, laps täiesti õigeaegne! Ometi olime 7 kuud koos olnud! See oli pauk mis jättis sügavad jäljed hinge!
mnajh24. märts 2014, 15:15
eks neid naisigi ole ikka kummalisi.Meenub üks endine töökaaslane,kes lausa meie silme all (oma lastele,keda oli kolm ja seejuures igaüks ise mehega) raha välja pressis.Ise tundis veel uhkust,et kuidas saaks ikka rohkem välja pressida.Samas oli teine ikka üsna litsakas ja kepiotsingute ralli oli igapäevane.Lastekasvatus tundus telefonivestluste ja korralduste andmise kaudu käivat.Siiski ei aidanud need mehedki seda piffi ahnust küllaldaselt rahuldada mitmeski mõttes.Igatahes peale varastamisega töö juures vahelejäämist lasti ta lahti.Nüüdseks saavad selle animaalse hinge elust osa juba uued inimesed.
jah24. märts 2014, 15:13
Üks selline kloun on ka Saaremaal kes lubas naise tappa kui ametlikult alimente nõudma hakatakse.
k.k24. märts 2014, 15:11
Rääkike ka naistest, kes mehelt lapse ära võtavad, kui mees igati neid toetab.
mari24. märts 2014, 15:11
Loen ja mõtlen ,kui raske on emadel kui peavad üksi kasvatama last aga isadel on raske kui peab kaht peret üleval pidama eelmist ja nüüdset .Kui naine mõtles uus ja rikkam ja veel alimendid mis siis viga elada Aga laste peale ei mõtle nad ,ainult raha ja pillerkaar ,Olen näinud igat sorti naisi ja mehi ,ei saa ühtegi sugupoolt süüdistada . Tark naine sünnitab nii palju lapsi et jõuab üksi koolitada ja kasvatada --- pole vaja vinguda .
nonoh24. märts 2014, 15:09
Iga naine peaks arvestama võimalusega oma laps, lapsed, üksi ilma isa abita üles kasvatada.
Pole ju vaja imestada, valdav enamus isasid ei suudagi lastele elatusraha maksta vaesuse , harimatuse, eriala ja tööoskuste puudumise pärast, endisest kooselust olemasolevate laste pärast.
Palgad on väikesed, kindlalt saavad tööd ja korralikku palka ainult need mehed, kellel on haridus, tööoskused, vastutustunne.
Seega peavad naised, tüdrukud, kui neid huvitab edaspidi laste saamine, siduma ennast vaid väärika, vastutustundliku, töövõimelise ja arenenud mehega., kellel ei ole kohustusi eelmise abielu laste jaoks.
Poiss võib olla atraktiivse välimusega, vanemad on ostnud talle auto, annavad küllaldaselt raha, et noormees võiks efektselt elada, jne. Aga see kõik ei toida peret ja lapsi.
Tüdruk, ära seo ennast ludriga, mitmenda ringi mehega, ära müü ennast nii odavalt.
Kui päris meest ei leia,pole ju vajagi. Mehed on ületähtsustatud . Tee omale plaan, kuidas laps üles kasvatada, kui otsustad ta sünnitada ilma äpust meheta.
MATS24. märts 2014, 14:56
Naisjuristi arvamus. Naisterahvas soovolinik. Tema naissoost komplekteeritud sooprobleeme käsitlev spetsialistide kontor. Mäng ühte väravasse. Naisi terroriseeritavat, vastupidistest juhtumitest aga vaikitakse. Lõppjäreldus on seega loogiline, et kõik mehed on sead.
niikaua24. märts 2014, 14:55
kui need NAISED kõrtsides teiste sules istuvad,kestab asii edasi
Tibi Soomest24. märts 2014, 14:55
Meie peres on just vastupidi vöi kui isegi öelda debiilselt kummaline! Minu elukaaslase eks tegi kunagi kylapeal lapse valmis, määris minu mehele selle pähe ja nyyd hakkas aastaid hiljem alimente nöudma. Kuigi lapse ÖIGE isa käib last vaatamas, aga temal polevat raha maksta. Yhesönaga kohtuga on nii kaugele jöutud, et DNA test ja siis mingu nöudku kohtu öigelt isalt raha...kedagi ei koti, et völad ja blaablaa..
Yhesönaga tsirkus Pölvamaa moodi! Ja kes on kannataja..minu mehelt rööviti aastad kasvatades vöörast last, teades, et on tema oma....ja köige tipuks, laps ei teagi, kes on tema töeline isa ja sellega kaasnevad psyholoogilised probleemid!
Malle24. märts 2014, 14:53
Seda on hea öelda et terrori ohver peaks tegema seda ja toda ja ennast kohtulikult kaitsma. Ja lõpuks jääb mulje et see on ikka ja jälle ohvri enda süü et ta ennast seadusjärgselt ei kaitsnud. Kuid
ohvril igapäevases elus ju ei seisa ihukaitsja kõrval ning sisuliselt on Eestis füüsilise ja psüühhilise terrori käes kannatav inimene täiesti kaitsetu, eriti naisterahvas. Ma olen ise väga inetu psühhoterrori käes kannatanud ja kõik mu sugulased ja sõbrad keerasid mulle selja, näidates näpuga minu peale nagu oleks mina see inetu inimene sellepärast et mind rünnati. Millegipärast ühiskond asub peaaegu alati tolle terroristi, mitte ohvri poolele ning sellises olukorras on väga raske ennast kaitsta, seadusejärgselt või mitte seadusjärgselt. Praegune Eestio ühiskond soosib ju täiel rinnal nõrgema ründamist, ärakasutamist, jalaga löömist ning keegi ei astu vahele sest kõik kardavad ülbet jõhkardit.
24. märts 2014, 14:51
Mann, kas sind vägistati?
JUKKA24. märts 2014, 14:51
Kahtlemata ülimalt kahetsusväärsed juhtumid. Aga samas esineb siiski ka mõningaid vastupidiseid juhtumeid, kus psühholoogilisteks terroriseerijateks on hoopiski naised.
AB24. märts 2014, 14:50
Võtke ikka hoogu maha siin,need on erand juhtumid ja pole teada nende lugudele eelnenud lood.Enamasti terroriseeritakse juba ammu mehi.Tahan lasen lapsega kohtuda tahan ei lase.Papa pritsi pappi ja ole vagusi.
P24. märts 2014, 14:43
Mina ka ei mõista miks see artikkel puhtalt ühepoolne on? Naised terroriseerivad täpselt samuti!
Selle artikli koostaja tuleks paugupealt lahti lasta ja meeste diskrimineerimine lõpetada!
kofdanik24. märts 2014, 14:39
kodanik24. märts 2014, 14:39
meestel on see karistamatus
...24. märts 2014, 14:38
Süda läheb pahaks neid teemasid lugedes!!!!! Eesti naise jaoks raha = armastus ja hoolimine. Millal võetakse vastus seadus, et lapsed ei ole ainult naise omad!? Tihtipeale on lugu nii, et mehel ei ole õigust elatisraha kasutamise osas kaasa rääkida, vaid naine üksinda teeb, poob ja laseb. Kaua sa mehena ikka jõuad ja jaksad peaga vastu seina joosta!
Samuti nõuaksin naistelt sissetulekut, ja kui seda ei ole, tuleks lapsed lihtsalt ära võtta! Majanduslik panus olgu võrdne!
Olgu mis on24. märts 2014, 14:36
Aga ei salli inimesi kes teiste asju ei tagasta silmaotsaski.
Mann24. märts 2014, 14:32
Aga juristid rääkige ka sellest kuidas osad naised on leidnud oma laste isade näol raha väljapressimise allika. Miks sellest ei räägita. Ei ole see pall ikka ainult ühes nurgas.
Priit24. märts 2014, 13:51
Küsiks siis meestelt, et nahhui oli vaja last teha kui kasvatada ei taha? Sisse oskab iga idioot lasta, aga kasvatamine käib enamusele üle jõu :))))