Blogid

Kuidas Eesti Kongress endisi kommuniste karistas (5)

LISA KOMMENTAAR

dr. zahharius25. märts 2014, 08:23
Aga kuidas kallas läbi lipsas.....
Kahjuks ekskommud-kolloborandid ehk quislingid on endiselt võimul, teenides peremehi Läänes ja Idas, mitte aga oma rahvast.22. märts 2014, 20:45
Kahjuks ekskommud-kolloborandid ehk quislingid on endiselt võimul, teenides peremehi Läänes ja Idas, mitte aga oma rahvast.
tõehetk22. märts 2014, 10:31
Taoline ettevõtmine oli silmakirjalik, sest peagi löödi ekskommunistidega Isamaaliidu poolt käed, et hakata jahtima varandusi.Need äriskeemid toimisid suurepäraselt, sest endised valdasid infot ja "isamaalikud" jõud varjusid selles finantsterroris oma rahva vastu rahvuslike loosungite taha. Tulemus: Eesti rahvuslik rikkus on 1 % käes.
Anton22. märts 2014, 09:51
Noh need olid ju sellised kommunistid, kes enda sõnul läksid kommude parteisse seda seespoolt õõnestama! Võib-olla hääletasid nad eesti Vabariigi poolt ikka ja sinult sellepärast, et asuda seda seestpoolt õõnestama? Mida ka järgnevad paarkümmend aastat ka tõestanud on!
22. märts 2014, 08:44
Jah, härra Erilaid: viimase ülemnõukogu valimised ei olnud vabad. Sinna sattus liiga palju kommuniste, kes hääletasid aina Eesti Vabariigi poolt. Silmakirjalikult, mõistagi.. Tuleb 20. augusti iseseisvuse taastamise otsus tühistada. Taastada endine NSV Liit ja siis saavutada iseseisvus. Küsimuseks jääb vaid, kuidas seda küll vabalt teha. Üks võimalus oleks, et korraldada valimised ja hääletamised kuu tagaküljel.