Buduaari turgFoto: TIINA KÕRTSINI
Inimesed
21. märts 2014, 10:43

BUDUAARI TURG: staarid müüvad taas oma kapid tühjaks (7)

Glamuurne ostupidu Buduaari turg ootab oma külastajaid täna ja homme Tallinnas Eesti Näituste messikeskuse C-hallis.

Staariturule on registreerunud  mitmed pealinna säravaimad staarid ning moegurmaanid. Näiteks on oma osalemisest teada andnud lauljatarid Getter Jaani, Liis Lemsalu, ja Merlyn Uusküla, teletegelane Grete Klein, raadiohääl Kertu Jukkum, eksmiss Laura Kõrgemäe, näitlejanna Diana Klas, seltskonnategelane Kati Toots, modellid Marilin Kaareste, Lilian Lõhmus ning Keit ja Breth Tootsi.

Külalisi tervitavad sajad eraisikutest müüjad, kelle asjade hulgast leiab palju põnevaid pärleid. Samuti on kohal erinevad ilu- ja moebrändid eksklusiivsete eripakkumistega.

Kõige krooniks saab staariturul piiluda tuntud inimeste riidekappi ning Moeturul tutvuda Eesti moeloojate värske loominguga.

Külaliste meeleolu hoiab üleval Club Hollywood, kus laupäeval toimub võimas afterparty!

Samuti on meil häid pakkumisi ning üllatusi meestele, seega tasub kindlasti turule uudistama tulla. Silmailu on igal juhul garanteeritud.

Päeva juhib ning šoppajaid ergutab alati stiilne ja särtsakas moeguru Ženja Fokin.

 

MOETURULT võib leida Diana Kurvese, Kirill Safonovi, Julia Perlini, Liina Steini, Svetlana Puzõrjova loomingut, kohal on kodumaised moebrandid Iris Janvier, New Vintage by Kriss, Hekatebianca, Donna Nordica, MAGO, Mimi Design.