Saund
19. märts 2014, 12:30

Kalju-Flora mängul esineb DJ Shromik (3)

Laupäevasel Premium liiga tippkohtumisel Nõmme Kalju ja FC Flora vahel ei lasta muusikat tuimalt makilindilt, vaid Hiiu staadionile tuleb spetsiaalselt muusikalist elamust tooma DJ Shromik.

DJ Shromik, keda tuntakse ühe osana kõrgelt hinnatud duost Supeskankers, alustab oma esinemisega kell 15 ning mängib head taustamuusikat kuni mängu alguseni. Samuti sisustab muusik kohtumise vaheaega, kui tantsivad ka Kalju Dance Team tantsutüdrukud.

Lisaks kell 16 algavale ülipõnevale jalgpallimängule jätkub Hiiu staadionil tegevust kogu perele. Lastega hullab batuutidel Roosa Panter, staadionil on puhvet ning väravad avatakse tund enne kohtumist, kell 15. Kõigi inimeste paremaks mahutamiseks paigaldab Kataja Event (Telinek) Hiiu staadionile 800-kohalise lisatribüüni.

DJ Shromik, kui palju sa tead jalgpallist ja Nõmme Kaljust?

Jalgpalli olen jälginud lapsest peale. Oli vist EM ja Inglismaa eest olid ründes Owen ja Heskey - minu lemmik jalkaduo. Eks sellest ajast huvi jalgpalli vastu aina tõusis - ka Eesti jalgpalli vastu. Viimasel ajal eriti aega jälgida pole, aga Liverpoolile ja Kaljule hoian ikka pöialt. Minu jaoks on Kalju Eesti kõige professionaalsem klubi.

Mida sa jalgpallipublikule oma staadionisetiga pakud?

Staadionil kavatsen mängida muusikat üle spektrumi - mõnusat hausibiiti, souli, diskot ja palju muud. Püüan valida välja parima ja mõnusama muusika, mida jalgpalli vaadates ja loodetavasti kevadpäikest nautides kuulata saab.

Mis seisuga lõppeb Kalju ja Flora vaheline jalgpallilahing?

Nõmme Kalju võidab 2:0.

 

Summer Sessions part I (dj mix) by Shromik on Mixcloud

 

Shromik on üks pool tuntud Eesti bassimuusika duost Superskankers. Superskankers on kahe tüübi (Broken Fingaz ja Vasar) poolt 2011. aastal loodud dubstep-projekt Tartust. Oma suhteliselt lühikese karjääri jooksul on nad juba esinenud kõrvuti selliste bassimuusika suurkujudega nagu Coki, Newham Generals, Joker, Netsky, Camo & Krooked, Dream, Stinkahbell, KGB, Von D, Dodge & Fuski, Sub Focus, Subscape, Emalkay ja paljud teised.