Inimesed

"Roppused lavastuses on pseudoprobleem!" (16)

LISA KOMMENTAAR

tuleb välja20. märts 2014, 00:33
et tshempionid söövad ainult EPOt ja on umbsed!? Neil pole isegi urruauku rääkimata, millist rasket tööd kured teevad, et nad üldse olemas on! Kas tõesti Õhtulehe lugejad ei käi teatris, kinos ja laatadel ja usuvad pimesi seda soppa, mjda neile 60-nekilose munakotiga mehe surma pähe pakutakse.
Väga19. märts 2014, 18:27
JÄLESTAN roppusi nii raamatutes, aga eriti teatrilavalt kuuldes.
Rumal on põhjendus, et nii räägitakse(isegi lapsed) ja siis peaks nagu ka.
Milleks kirjutada ainult n.n. plangutagustele(need ju nagunii teie kingi-
tusi vaatamas ei käi) ja lapsed arvavad et nii peabki. Väga valus! Valus!
Arvan,19. märts 2014, 13:46
kui teatritel raha vaja ei ole ja kultuursed inimesed roppustega sealt eemale peletatakse, siis on riigi poolt teatritele eraldatavad rahad liiga suured. Peale roppuste häirivad mind ka teatrikülastajad, kes kallistavad-musitavad, ajavad juttu, kihistavd naerda, söövad-joovad etenduse ajal ja lehkavad päevase töö higist. Teatrisse tulles tuleks ikka enne kodust läbi minna ja puhtamad riided selga panna.
priidukene19. märts 2014, 11:16
Sul on õigus-pole mõtet aju kaasas kanda,sest roppuste jaoks pole aju tarvis.
sa priit, 19. märts 2014, 11:12
jookse nüüd kohe teatrisse, saad oma kõrva hellitada!
to priit19. märts 2014, 11:09
ära ikka nii hoogu ka mine, üks asi on kunst, teine asi lihtsalt labasus, no muidugi mõista, teatud seltskonda saab sellega teatrisse meelitada, igatahes kunstilist ja vaimset väärtust juurde ei anna, pigem nullib ära.
priit19. märts 2014, 10:24
Kui tore ,teatrid vabanevad hoobilt mõtetutest titamõistusega vaatajatest.Teiesugused vaatajad paneksid põlema enamus maalikunsti ja kirjandust,hävitaksid ära skulptuurid, enamuse filmikunsti paremikku kuuluvatest teostes,sest seal on ju sündsusetuid katmata kehaosi,paljaid lapsukesi ja kui jubedate sõnadega kirjeldavad maailma suurmeistrid oma teostes inimesi ja olukordi.Fui!!! Muidugi ärge lugege ja vaadake filme ja teatrit .Rääkimata muust. Teie jaoks on kaupluste reklaami raamatukesed.Pehmed türgi seebikad.Kuhjade viisi härdaid nuturomaane ja lugematul hulgal ilumuusikale teatrites.Milleks ikka aju kaasas kanda.
külastaja19. märts 2014, 10:23
Etendus ise on võimas ja haarav! Aga laste ropendamine häirib palju rohkem kui filmis, seal jääb siiski ekraan vaataja ja toimuva vahele. Need lapsed on suurepärased näitlejad ja oleks suutelised olnud oma ängi edasi andma pisut varjatumal viisil. Loodan südamest, et noortele näitlejatele endile ei jäta see soovimatut jälge. Teistele - põnevat teatrielamust!
lapsi pole19. märts 2014, 09:58
mõtet kõikidele etendustele viia,eriti kui on öeldud ,et alla 14 pole arusaadav
kunagi jälgisin rakvere linnuses ürgmehe etendust - tegelikult on teada ju, et seal pole just viisakas keelekasutus,aga kui palju oli väikseid lapsi kaasa toodud
uskumatu
ma emana poleks küll võtnud kaasa 4-10 aastaseid,kes siis koos rahvamassiga naerda hirnusid iga roppuse peale, mis lavalt tuli
Siin ei saa süüdistada teatrit,mõelda tuleb, mida oma lapsele näidata ja mida mitte
matsid lähevadki sellepärast teatrisse,19. märts 2014, 09:52
et lavalt kuulda labasusi, mis neile nii omane, ega see mäeotsale teadmata pole.
äärmiselt vastik on kuulda19. märts 2014, 09:46
ropendavat naist, veel jälgim neiut, ka isastel ei sobi naiste juuresolekul ropendada, vulgaarsed inimesed on eemaletõukavad.
koer19. märts 2014, 09:09
Täitsa nõus eelnevatega.Kodus räägitakse ,vähemalt loodan,kuidas valida oma sõnu ,aga siin antakse vabad käed sõnakasutuses.Nii raamatutes kui laval on kõnepruuk hukkas ja siis räägime ilusast eesti keelest.Naerukoht.
60+19. märts 2014, 09:07
On ikka suur probleem. Korvpallitreener ropendab, teatrilaval ropendatakse, joodikud ja teismelised ropendavad. Mis õigustus sellel on. Siis imestame, kui mõni lapsuke su sooja ja pimedasse saadab. Vanaisa hoiatas külamehi ikka: "Naised-lapsed toas, siin ei vannuta."
kodanik19. märts 2014, 09:04
Väldin samuti teatrit just sellepärast, et ei viitsi kuulata saalitäie debiilikute rõkkavat naeru kui näitlejad valimatult laval ropendavad. Sellist jura võib ka tasuta kuulata Tallinna tänavatel, pole vaja raha eest "kunsti nautida".
Isa19. märts 2014, 09:01
Nõus kommentaatoriga. Mäeotsa põhjendus roppuste lavale toomisele on küll ajuvaba. Tuleb välja, et lapsi pole mõtet kasvatadagi, las teevad, mis tahavad - kiusavad, sõimavad, tapavad, vägistavad üksteist. Kõik on lubatud. Mõistus tule koju.
12319. märts 2014, 07:38
Viimased 5 aastat enam just ropendamise pärast teatris ei käigi.
Isegi vanad klassikud muudetakse laval modernseks ja ei pääse sealgi igasugustest vängematest "uuendustest".
Kui seda nimetatakse kultuuriks, siis olen pigem kultuuritu mats.