Inimesed

Maria suutis kaalusaates kaotada vaid mõne kilo (66)

LISA KOMMENTAAR

evik23. märts 2014, 15:40
Õde oli väga kena ja armas inimene. Maria oli kahjuks sellise lodeva silmavaatega, mis näitabki inimese iseloomutust. Kas tõesti AASTAGA ei saanud midagi enamat saavutada??? uskumatu.
Ja kõhnade ning lauspaksude vahele jääb väga palju normaalkaalus inimesi. Et kui selline ülipaks ei meeldi, siis kummardada kohe piitspeenikesi?!
Mis annab ka see, et töökaaslased ütlevad sellistele paksudele, et söö õigemini ja liiguta end? Paks sööb ikka oma kolm pakki sardelle kohe sisse. (muide, mulle ka vahel sardell maitseb).
Paksuke22. märts 2014, 13:49
Väga hea võimalus läks käest... Aga - elu on ju veel ees, küsimus on vaid soovis
Stressi 21. märts 2014, 15:13
tekkitab mitte Selveris töötamine, vaid õelad töökaaslased, kes on nii äpud, et näkku ei suuda midagi öelda aga kui korraks selja keerad siis on sihuke julge klatšimoor. Selleks ei ole vaja töötada Selveris, et sellest aru saada, milline s**tarattas sa oled. see kuidas sa kliente kohtled näitab, kes sa tegelikult oled!!!!!
Maitse üle ei vaielda21. märts 2014, 12:52
AGA ümarad piigad ongi just seksikamad ! Ega mees koer ole , et kontidel magama peab :P
selveris21. märts 2014, 11:46
lähevadki kõik paksuks suurest stressist....aga suvepäevadel sai ikka suure suutäie naerda sellise jorisemise peale, mis ta õhtul laval esitas :D
Oi,oi....21. märts 2014, 10:51
...aga oli ikkka,et mina suudan ja mina teen.Ei ole vaja ikka hüpata üle oma varju,kui puudub tahtmine ja oled lihtsalt LAISK ja ei suuda vanadele halbadele harjumustele ei öelda.Siis ole PAKS ja LÖTAKAS edasi. Edu!
To kunagine töökaaslane20. märts 2014, 13:48
Sul peab olema ikka väga palju julgust, niimoodi kirjutada. Näitad Mariale head ja toetavat töökaaslase nägu ja selja taga räägid inetusi!!!! Miks sa siis näkku ei tule talle seda ütlema???Kardad midag W???? Peab olema ikka puhta loll et uskuda sellist sitta mida sa oma suust ajad, tüdrukul ei ole raha toimetulekuks aga ostab 3 pakki sardelle ja sööb koguaeg ainult burkse ja hotoge ja muud jama.!!!!
Maria!20. märts 2014, 12:28
Ära heitu sellest, et ei suutnud praegu rohkem maha võtta. Soovitan minna figuurisõpradesse ja seal saad kindlasti hakkama. Seal on selline abi, mida saates vist ei ole - nimelt käid sa iga nädal grupis, kus lisaks mentori poolt käsitletavatele teemadele on sul olemas suurim abi, see on rühma tugi... Ja kuna kontroll toimub iga nädal, on kergem reel püsida. Proovi, kaotada pole muud kui kilosid!
Soovitus ,20. märts 2014, 10:48
enne muuda menüü ära ja ei tohi kohe alustada tugeva trenniga . Piisab kui liigutate palju. Toiduks võtke tatar , hirss, salatid, kanaliha ,kalaliha , õunamahla , sidrunijooki, ilma rasvata kodu juustu , õlisi mitte palju kasutada ,puuviljad , juurviljad ja on veel mõndasid dieettoite ,need toidud ei tee sind nõrgaks ja söö neli korda päevas ja kaal hakkab ise enesest langema. Aga nisusai , leiva ,sealiha ja gluteene sisaldavaid teravilja tooted jätsin ära . ja trenni alusta siis kui tunned , et jaksad teha , sest kui kohe alustada tugeva trenniga on südamele raske koorem.
Cac20. märts 2014, 09:37
Suurem osa inimesi pole endale selgeks teinud või saanud ühte asja - kui räägitakse geneetikast, sesoses kehakaaluga, siis tähendab see seda, et inimene kellel on geneetiline soodumus kehakaalu tõusuks ei muutu iseenesest ja "lambist" paksuks, vaid ikka vastavate täidetud tingimuste olemasolul ehk piisvalt suure liigse toiduhulga manustamisel, MITTE geenidest nagu mõni ikka ja jätkuvalt iseennast pettes vabanduseks toob. Samas kui kehakaalu tõsuuks geneetilist soodumust mitteomav inimene võib süüa mida iganes ja palju iganes, paksuks ta ei lähe. See on geneetiliselt kaalutõusu soodumust omava ja seda mitteomava inimese vahe.
Tehke see omale ükskord juba selgeks, et geneetilise soodumusega inimene läheb paksuks AINULT siis, kui ta manustab selleks vajalikku liigset toitu.
Cac20. märts 2014, 09:31
Tahe oli - mille kohta see tahe oli ? Ega tegelikult polegi vahet, ilmselgelt oli kontrollimatu tahe süüa suurem ja just see on asja "point".
Kunagine töökaaslane20. märts 2014, 08:14
Tere! Olen ka Mariaga kokku puutunud. Kunagist töötasime yhes asutuses ja sai isegi tema pool kylas käidud kuid see kodu mida teleris näidati ei olnud tema kodu. See mis tema kodu oli, on ikka täielik bardakk. Mis tema kaalu langetamisse puutub, siis saan öelda seda,et terve selle aaste vältel kus ta väidetavalt trenni tegi, sõi ta kogu aeg erinevaid hamburgereid, hot dog jne jne. Tahaks teada, mida ytleks Hr, Erik Orgu kui ta kuuleks,et Maria võttis trenni hot dogi kaasa,et oma näljast isu rahuldada? Mul on isegi yks pilt sellest, kuidas tibike tuli väike-õismäe maximast koos kolme paki sardellidega, ja need kõik seal samas ees ära õgis. Tekibki kysimus,et miks just sellised inimesed saatesse valitakse, kui nad trenni ei tee? Ja miks Orgu antud asjale piiri ei pannud?
fooniks20. märts 2014, 07:59
Ära heida meelt! Imetlesin sinu suutlikust sellist tugevat trenni teha,millega ei saaks enamus ülekaalulisi hakkama.Tubli! Kuid ühte ma ütlen sulle -TULE ÄRA SEALT ÖÖTÖÖLT,küll siis kõik hakkab jälle laabuma.Tean,mis tähendab töötada öösiti,see lööb kõik organismis sassi,nii toitumise,puhkamise,kui ka suutmatuse trenni teha.Igatahes minul on sinusse usku,kui sa saad jälle oma tavapärase elurütmi tagasi.Edu sulle!
mis teha20. märts 2014, 07:06
Meil paljudel puudub tahtejõud mingist pahest vabaneda, olgu see valesti toitumine, kohv, alkohol, tubakas, küünte närimine, vähene liikumine jne. jne.
hm20. märts 2014, 01:44
Seda noort naist aitaks ainult ajusiirdamine...
PAKSUDE KLUBI19. märts 2014, 23:49
Eestlane.19. märts 2014, 22:34
Ma ei mõista miks ronivad sellised inimesed saatesse,kui ei suuda oma lubadusi täita???
Siil19. märts 2014, 21:38
Kõhuke on suhteliselt pehme väljendus selle rasvakoguse kohta :D :D
nalja-nabani19. märts 2014, 19:03
keegi pole ütelnud, et naine peab olema kondine ja ilma tissideta. Naine peab olema normaal kaalus+ 5 kg üles-alla pole hullu. Rasvunul ja Vormikal naisel on ikkagi vahe olemas! Meie saates osaleja on ilmselgelt rasvunud mitte vormikas naine :) Mis kasu on suurtest tissidest, kui neid hoiavad üleval rasvunud kõhuke :)
Tuttav19. märts 2014, 18:49
Olen Mariaga kokku puutunud ,ta ongi laisk,rumal eneseimetleja tüüp.Täielik tühikargaja,kelle peale ei saa loota.
Arvan...19. märts 2014, 18:40
Et pikk ja kõhna naine on nagu silmadega luuavars!
kata19. märts 2014, 18:29
Ma olen tähelepannud, et mehed on kohustundlikumad kaalulangetama,kui naised! Mida nad üldse ronivad saatesse,kui pärast end lolliks teevad. Ma annaks kõik,et saaks sellise treeneriga treenida. Paljud ootavad sellist võimalust,et saada, aga ikka on üks loll,kes teiste ees end totaalselt lolliks teeb!
paks on kole19. märts 2014, 18:22
aga vot kitsaste puusade,väikse rinnaga saledad naised ,vot on minu maitse!
Kaupo19. märts 2014, 18:02
Appikene selline vaal võttis ainult paar kilo terve aasta jooksul alla v? Häbi häbi!"
kapi ..de 19. märts 2014, 17:56
Olen pi seksuaalne mees ja minulle meeltib kondised ja ilma rinnata naine ,paksut ei meeldi .
lugeja19. märts 2014, 17:51
Maria,usun,et sul on raske kaalust alla võtta,kuid ära anna alla!
n19. märts 2014, 17:43
Milleks parastada, püüdke parem mõista! Oma suhtumisega näitate kahjuks ise, millisel tasemel olete.
ma19. märts 2014, 17:40
Palju on kirumist, et kõhnad väikse rinnaga naised on jamad, aga mehena ütlen, et voodis on kõhna naine parem füüsiliselt ja paks ei eruta kah, kõik on kuskil voltide vahel peidus.
kahju.19. märts 2014, 17:08
kõigepealt võttis võimaluse teistel osaleda ja tee tervisele avada,sest väga kaua see inimene sellise kaaluga elus ei pusi :((
Edgar19. märts 2014, 17:06
Raha vähe et trennis käia? Minu meelest õues kõndimine on tasuta.
???19. märts 2014, 17:05
Mida värki 25 ja selline vaal ?
noojah 19. märts 2014, 16:03
Esinege nüüd KONDISED PESULAUD POISSNAISED!
19. märts 2014, 15:47
see,et kahe blondi pildid on kõrvuti on eriti hea,sest esimese hooga vaatasin,et maria on nii alla võtnud ,aga hoopis missi-kristiina.muidugi vastupidi oleks ka nali olnud-kristiina nii kosunud.
AIVAR19. märts 2014, 14:58
Olen ka seda meelt, et kehakaal on tugevalt geneetikaga seotud. Mul emapoolne liin on tysedad ja isapoolne norm. kaaluga. Minust 2 nooremat venda norm. kaaluga aga mina, vanema vennana, kipunan ylekaalulisusele. Ei ole kyll midagi katastroofilist aga siiski olles 180 cm pikkune, olin 102 kg. See tulenes ka stressis söömisest, maanasin nii pingeid. Kasutasin Herbalaif toidulisandeid ja vötsin alla 20 kg 3kuuga. Peale seda hakkasin norm. toituma ja kehakaal ikkagi töusma, olen muutnud toiduvaliku tervislikumaks aga see ei aitta. Mu keha leiab, et talle sobib kaal 95,5 kg. selle ymber see tiirleb. Saan selle pingelise tööga alla ja puhates yles poole aga löpuks saavutan taas selle kaalu. SIIT moraal, ärge inimesed piinake ennast ilma aegu, muidugi kui kehakalu on ohtlikult palju, jälgige toiduvalikut. Omdest kogemustest vöin öelda, et saatke köik need taitmetoitlased kus kurat. Näiteks taises sealihas on 137kcl aga enamuses tangainetes yle 300kcl. Möelge inimesed selle peale. Inimene on ju ka segatoiduline nagu karu, me peame saama nii loomseid kui taimseid valke. Möelge, kes olid yrginimesed , milline oli nende toiduvalik ja tänu kellele me olemas oleme. MÖELGE !!! Vabandan kui teen kirjavigu, elan 10 aastat Helsingis ja tunnen , et grammatika " longab"
sajatajatele19. märts 2014, 13:41
oodake ,naised ,kui teil vanust 40 ,siis näete et ka väga vähesest söömisest paisute nagu kakuke ,ja kui teil ka mingi haigus juhtub olema nagu kilpnäärme alatalitus ,astma või muu,siis istute ainult jõusaalis ja sööte salatit ja joote vett ,sest muu jaoks enam aega ei jätku ,kui tahate natukenegi normaalne välja näha.
to paks19. märts 2014, 13:07
vaata, ega keegi neid ülekaalulisi ju tänaval ei sõimagi. kõik elavadki niii nagu tahavad. kui sa aga lähed saatesse kus eesmärk on oma rasvalasust lahti saada ja sa seda lihtsalt oma lodevusest ei tee, siis on see pahatahtlik teiste suhtes. selle tütarlapse asemel oleks võinud saates olla keegi kellel oleks olnud soov kaal korda saada, mitte edevus ennast ekraanil näha. selles on point, mitte selles, et elage oma elu, ja kui ronid ekraanile, siis pead arvestama, et saama hakkad nii vasakult kui paremal kui enda panus andmata jääb.
kui...19. märts 2014, 12:41
laiskus on suur siis tahet ei saagi olla:)
Triin19. märts 2014, 12:22
Ei ole paksude ainus geneetiline probleem vanemate vale toiduvalik. Tean omast käest. Meie peres on see asi geneetiline ja just naised on ümmargused. On minu ema ja tema ema ja minu tädi. Olin mina lapsena ja kaalu olen jälginud alati. Paraku kaalusin ikkagi 18 aastaselt 130 kg ja siis võtsin maha omal käel ennast 56 kg peale. Hiljem sünnitasin kaks last ja kaal tõusis paraku taas suuremaks. Lisaks sain veel haiguse mis sundis mind hormooni ravile ja teadagi pani see kaalule korraliku põntsu. Taas võitlus kaaluga. Hetkel olen võidelnud ennast taas pea norm kaalu. Paraku on mu tütar samuti ümar..kuigi ma väga jälgin mida ta sööb ja kodus on toitumine väga kontrolli all. Seega ei saa öelda, et geneetiline probleem on vanemate vale toiduvalik. See on ikkagi väga tõsine probleem. Ma olen seda saadet vaadanud huviga ja mõtlen, et miks lähevad saatesse inimesed kes ei taha ja ei hooligi. Sellised super võimalused antakse ju. Samas on olnud ka väga tublid seal inimesed...see on ikka kõik väga peas kinni. Minul küll on nii, et ma ei saa olla mingi suur ja mõttetu liha hunnik..prrr. Kui te ülekaalulised ikka vaatate peeglisse ja tervis on vilets ja pekk üle pükste võbiseb..vaadake kohe kaua. Te ei vaja mingit saadet selleks, et alla võtta. Tahtmist on vaja. Alustage mõtlemisest oma peas, siis tehke kapitaalne tühjendus oma külmikus ja alustage uut elu. Päriselt ka..palju parem on. Edu ja kaunist kevadet!
mina19. märts 2014, 12:21
Mehed said hakkama, aga tüdrukud põruvad. mida kuradit! Piinlik.
tipsi 19. märts 2014, 12:10
õde tahtis ainult seda Mariat lohutada,et sa pole kunagi nii peenike olnud...
Marina19. märts 2014, 12:10
Kogu see "jama" on igal inimesel kahe kõrva vahel. Ei aita treeningsaalis rassimine,ei hingetuks jooksmine,ei pidev dieet ega .....Tuleb võtta vabalt ja sisendada endale,et just seda sa tahad.Toitumine olgu normaalne,ära keera n.ö. kõike kraane kinni, samas ära kaota ka valvsust. Kirjuta üles mida sööd ja palju sööd. Joo päevas 1,5-2 liitrit puhast vett. Liigu rohkem, kui võimalik,jäta autoga sõidud ära. Käi jala. Minule tuli kasuks lihtne ja üldsegi mitte raha nõudev kepikõnd, iga ilmaga ja iga päev kuskil 30 minutit kuni 1 tund. Aasataga sain maha 40 kilo. Nüüd olen 40 kilo kergemana püsinud 2 aastat.Tõsi,kepikõndi ei saa praegult enam teha-käisin operatsioonil,kuid seda tähelepanelikum olen toidulaua suhtes. Kõik on võimalik ja elu on ilus! Ja kui tuleb ikka kange isu šokolaadi järgi,siis panen suhu paar "ruutu" tumedat šokolaadi ning naudin seda....
Polegi vaja tänast saadet vaadata siis19. märts 2014, 11:07
Tv 3-L jääb täna saate reiting väikseks, mis seal ikka. Mina ei taha tänast saadet vaadata, kui nii nõme tulemus teada ! On olnud toredaid kaalulangetajaid, aga tänane saade...ei aitähh !
to paks19. märts 2014, 10:45
sain ma aru 159 ja 90kg jah ning sina pole süüdi, kõik geenides kinni jne?
Paksude ainus geneetiline probleem on tema vanemate toiduvalik. Lapsest saati sind valesti toidetud ja nüüd harjunud selle söögiga! Riietuse kohapealt olen sinuga täiesti nõus, kanna mida tahad, pole kellegi asi. Samas hakkavad ka lapsed porgandit rohkem himustavad, kui näevad sinusuguseid inimesi tänaval, pekk üle kitsaste pükste värvli välja upitamas.
kalkunisupp19. märts 2014, 10:36
EI ole viga töös vaid TAHE on see mis on Sul nõrk! prioriteedid prioriteedid...
Viljar19. märts 2014, 10:32
Kurb on näha, et noorele inimesele antakse kõik võimalused, kuidas aastaga saada oma tervis, vaim ja hing paremasse vormi, saada sõpradelt-tuttavatelt-sugulastelt tunnustavaid kiidusõnu, edusammude üle, kuidas Maria on muutunud paremaks inimeseks 1 aastaga. Kahju, et ta seda ei suutnud, loodan, et Maria võtab nüüd õppust ja ise omal käel saab oma salajase soovitud kaalu teostatud. Kõike edu Maria'le, tuult tiibasse uutele katsumustele, kaalulangetamise suhtes! :) Me kõik kommenteerijad usume Sinusse!
Paks19. märts 2014, 10:23
Ja üldse... pange nüüd kõik peenikesed pröökama, et laisk, loll, lohakas, sureb haigustesse. Muideks, ka peenikesed inimesed surevad, olete märganud või? Mina , paks, ei lähe kellegile ütlema, et ta näeb oma peenikeste koibadega totter välja, aga kui inimene paks, siis on kohe ühiskonna asi. Elage oma elu. Mis sel tüdrukul häda oli, mängis jalkat ja edukalt, elas oma elu. Aga on vaja torkida. Jah, olen 158 cm pikk ja kaalun muideks 90 kilo. Ja siis? Kannan kõigele lisaks kitsaid teksaseid ka veel. Eks pöörake pea kõrvale, kui ei meeldi. Jah, ei vihu jõusaalis ega aeroobikas, sest ei näe vajadust selleks ca 30-60 km kaugusele sõita, see eest liigun tööle ja koju jalgsi ca 5 km päevas, ei söö kartulit ja saia, šokolaadi, komme, sest lihtsalt ei maitse. Aga näe, ikka paks. Järelikult, loll, saamatu, laisk jne. Peaks ennast üles pooma või ? Saage üle ja elage oma elu. Nüüd tuleb kindlasti loeng kõigist terviseriskidest. Käin töö tõttu tervisekontrollis suht tihti - muretsejatele. Kõik korras. Ja kui ma ca 85 -90 kavatsen surra, sest nii on läinud mu paksude vanaemadega, siis on see ainult mu enda probleem.
Maia19. märts 2014, 10:01
Väga nõme. Saade ei ole veel äragi olnud ja juba kirjutatakse sellest. Võtab ju kogu vaatamise rõõmu ära!
njah19. märts 2014, 09:54
sorry, aga tahe võis teoreetiliselt olla, kuid tegelikult mitte. paar kilo võib vabalt ka kodus kaotada, ilma hullu trennita, lihtsalt kui söömist veidi jälgida. ja ma ei räägi juurikate närimisest.
Naine 50+19. märts 2014, 09:51
Kui sinna saatesse juba lähed ja oma lõtvunud paksu keha rahvale näitad, siis oleks pidanud ka ilusat tulemust vaja näidata. Oleksid sina õnnelik ja ka vaatajad rõõmustanud. Nüüd aga, lolli näitamine ja ei midagi ilusat.
19. märts 2014, 09:50
Saate formaati tuleks muuta nii, et kui üle 50% planeeritust kaalu ei langeta, tuleb trahvi maksta, sest raisatud on ju hulk raha.
No täname!19. märts 2014, 09:44
Kas ei suudetud kuidagi uudise kirjutamata jätta? Palju huvitavam oleks saadet olnud vaadata kui lõppu ette ei teaks!
appikene19. märts 2014, 09:30
no aga mis sa siis läksid sinna saatesse üldse, söö edasi ja veere edasi oma kahel jalakesel.
kahjuks19. märts 2014, 09:30
saatejuht/treener tuleb välja vahetada. selliste etteheidete ja riidlemisega need inimesed alla ei võta.
sellised saated19. märts 2014, 09:20
on rahva lollitamiseks.neelake aga igasugu tablette ärikate hüvanguks.reaalne elu on midagi muud kui need tolasaated.
e19. märts 2014, 09:20
pole hullu midagi tahtejõudu on ainult vaja, aga edu teile , selleks tuleb ka vaeva näha,et tulemusteni jõuda
nimetu19. märts 2014, 09:13
Miks pannakse artikkel üles, ennem, kui saade on olnud ???? Minul pole mingit huvi seda täna enam vaadata, kui ma niigi tean, mis on lõpptulemus ...veider. Tavaliselt tehakse minuteada leping, et ennem, kui sade pole eetris olnud, siis mingisugust infot ei väljastata. Ebahuvitav ja pettunud selles ja see pole mitte esimene kord,..
ja jaaaa............19. märts 2014, 09:11
Et kingad jalga sai ja nägu meigitud , ei tähenda veel muutust------------jääb selliseks tahtejõuetuks lodevaks paksuks elu lõpuni.Rumal naine.
Riin19. märts 2014, 09:11
Kui rumalad vabandused. Laisk ja loll. Kui on soov olla ülekaaluline, siis ei pea selleks saatesse ronima ja tsirkust tegema. Istunud kodus ja söönud oma shokolaadi edasi.
Ants Rannula19. märts 2014, 08:51
Need juhmardid peaksid nüüd kõik kinni maksma-siis kaoks ka kohe TV-sse ronijad.
ule 40 aastane naine19. märts 2014, 08:48
kulla laps,kui sa praegu ei suuda,mida teed siis minu vanusena.olin aastaid heas vormis,nuud tuleb vaadata mida suhu pistan ja trenni tuleb teha varskes ohus,mitte umbses jousaalis.kasvoi jaluta 5..8 km paevas ja ongi hea.parast keha juba vajab jalutamist.saab kondida vaga kiiresti ja voib ju ka aeglaselt.milleks viia oma rahanatukest jousaali.varske ohk ja vaike treening on suureparased.suvel muidugi ujumine,mis voolib vaga ilusa keha,ei mingit raha kulutamist trennides.aga tundub,et sul hoopis tahtejouga probleeme
aga19. märts 2014, 08:43
natuke paksemad inimesed riietavadki ennast nii, et ikka paksud kintsud välguvad, riided kitsad ümber.Ja siis veel suure mustriga sukkpüksid.
anni19. märts 2014, 08:41
vat niisugused ullikesed annavadk tood treeneritele
kui ikka ise ei viitsi ega taha ,siis ei taha
kes saab santi sundida,kui sant ei taha kondida
mina arvan...19. märts 2014, 08:28
...et stilist, kes riietab nn. paksusid inimesi, peaks ise ka paks olema. Äkki ta oskab siis paremini valida ja sobitada asju, just selliseid mis inimese vigu varjavad ja head pooled esile tõstavad. Aga Maria-unusta öötöö, see keerab tervisele ikka paraja põntsu, olen ise seda kogenud.
Kamakaks19. märts 2014, 07:53
Esimene asi, millest inimesed peaksid aru saama on see, et keegi teine ei meid motiveerida - motivatsioon PEAB tulema enda seest. teised inimesed (vanemad, sõbrad, elukaaslased, treenerid jne) saavad motivatsiooni tekkimist ja selle säilimist soodustada, aga tekkimine on ainult inimese enda teha ja vastutusel.
jälle üks19. märts 2014, 07:49
laisk, rumal, aga seletama nii kõva. dziisas, kuidas nad küll oskavad.
L.19. märts 2014, 07:46
Jälle üks inimene, kes võttis ära teiselt inimeselt võimaluse saatesse pääseda, kes oleks rohkem kaalu langetanud. Häbi- häbi, Maria!