Foto: PantherMedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
15. märts 2014, 10:58

TAROSKOOP: mida lubavad kaardid Veevalajale ja Kaladele järgmiseks kuuks ajaks?

Taroskoop ehk horoskoop tarode kaasamise abil aitab saada aimu, mis ootab sind ees järgmise kuu aja jooksul (s.o kuni aprilli keskpaigani).

Õhtuleht.ee avaldab nädala jooksul iga päev kahe tähemärgi kohta käiva ennustuse.

VEEVALAJA (21.01-19.02)

King of Wands - Sauade Kuningas

Märksõnad: väärikus, efektiivsus, usaldusväärsus, harmoonia, ettevõtlikkus

Sauade Kuningas tähistab arukat, positiivset ja mehelikku energiat − sinu elus on piisavalt energiat, mida kasutada ja teha teoks seni seisnud plaanid. Inimesed, eriti mehed, sinu ümber on toetavad ja abistavad vajadusel. Tunned end ambitsioonika ja eesmärgile suunatuna. Mõtted on viljakad ja positiivsed. Tee nüüd ära kõik see, mida varem pole viitsinud. Või tee nendega vähemalt algus. Lootust on, et praegune energia annab jõudu hiljem need lõpetada.

Tööelus võib Sauade Kuningas tähistada kedagi, kes soovib olla sinu mentor. Tegu on mehega, keda saad usaldada ja kellele loota. Õpi temalt kõike, mida saad, kuid märka samas ka vigu, mida ta teeb. Kui otsid tööd, kinnitab kaart, et ametikoht, millega rahul oleksid, on sinu poole teel.

Armastus: sinu elus on keegi, kellel on sinu vastu hoolivad tunded ning ta on ka valmis tegema kõik vajaliku, et hoida suhe toimivana. Võimalik, et oled tavapärasest rohkem keskendunud tööasjadele, mistõttu on tähtis, et ka romantika oma koha leiaks, sest vastasel juhul võid jääda suhtesse oma tööga.

Küsi endalt järgmised küsimused: kuivõrd paindlik või kohanev sa oled? Kas oled avatud uutele ideedele?

KALAD (20.02-20.03)

Eight of Cups - Karikate Kaheksa

Märksõnad: progress, allaandmine, reis, areng

Kas kõik lööb üle pea kokku ja tunned, et sul on villand? Kaart vihjab, et nüüd on jätta selja taha kõik see, mis enam sinu jaoks n-ö ei tööta: töö, suhe, eluviis, elupaik. Osad asjad elavad oma elu ära ja teame juba ammu, et peame neist loobuma, ent nostalgia või kartuse tõttu hoiame neist ikka kinni. Loobumine on ehk hetkeks valuline, kuid teenib vaid sinu enda parimaid huve tuleviku tarbeks.

Juhul kui sinu sisetunne töötab tugevalt vastu sellele, mida teed, usu parem sisetunnet kui mõistust. Tee seda, mida oled ammu tahtnud teha ning tunned, kuidas oleksid justkui vabanenud raskest koormast. Sageli peab enne üks uks sulguma, kui uus täielikult avaneda saab.

Tööelus võid tunda end tüdinuna või et sind ei hinnata. Mõtle järele, kas saaksid ise midagi praegusel kohal ära teha või peaksid hakkama uut otsima. Juhul kui muudatused on võimatud või oled endast kõik andnud, oleks targem edasi liikuda.

Armastus: kui oled suhtes, võid jõuda otsusele, et sulle aitab. Ära oota "õiget hetke", vaid ole aus enda ja partneri vastu. Kui uus suhe terendab silmapiiril, ürita sellesse koheselt mitte nii entusiastlikult suhtuda, vaid jäta aega nii enda kui partneri jaoks.

Küsi endalt järgmised küsimused: kas olen valmis muutusteks? Kas saan edasi liikuda, kui hoian ikka veel minevikust kinni? Mida ootan tulevikult?