Foto: PantherMedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
14. märts 2014, 10:41

TAROSKOOP: mida lubavad kaardid Amburile ja Kaljukitsele järgmiseks kuuks ajaks?

Taroskoop ehk horoskoop tarode kaasamise abil aitab saada aimu, mis ootab sind ees järgmise kuu aja jooksul (s.o kuni aprilli keskpaigani).

Õhtuleht.ee avaldab nädala jooksul iga päev kahe tähemärgi kohta käiva ennustuse.

AMBUR (23.11-24.12)

Ten of Swords - Mõõkade Kümme

Märksõnad: lootusetus, valikuline nägemine, kriis

Mõõgad ei kanna endaga tavaliselt head energiat, nii ka selle kaardiga. Kuigi tegu on tarokaartide ühe süngeima kaardiga, ei tähenda see tavaliselt katastroofi või maailma lõppu. Siiski peaksid olema ettevaatlik, keda või mida usaldad ja usud. On asju, mis elanud ära oma aja ning millest tuleks lahti lasta, et edasi liikuda. Ära ripu mineviku küljes, vaid lase see vabaks. Kulunud ütlemise kohaselt avaneb ukse sulgumisel kusagil uus uks. Nii et usalda iseennast. Kaart annab lootust, et läbi on saamas üks halvimaid etappe sinu elus. Horisondil kumab valgus, seega lõpeta üleliigne muretsemine ja ülemõtlemine.

Mõõkade Kümme ei tähista head ennet ka tööelus, mistõttu on töö otsimine parem jätta kevadeks. Kuna sa ei suuda praegu langetada enda jaoks õigeid otsuseid, vaid oled pigem ametis muude probleemidega, leia neile enne lahendus ja alles siis asu tööd otsima. Praegusel ametipositsioonil väldi klatši ja liigset kritiseerimist, kuna tagajärjed võivad olla ootamatud.

Armastus: nagu ilmselt arvata, ei too kaart siingi õnne. Armuelus paistavad kõik asjad tasakaalust väljas ning usud pigem juurdunud mõtteid kui tegelikkust, mis on sinu peas toimuvast sootuks helgem. Kedagi ei saa sundida end armastama, kuid pole võimatu, et oled ise põhjustanud selle olukorra. Ava silmad ja ole enda vastu aus − armastus võib vaadata sulle otse silma, aga sa isegi ei märka.

Küsi endalt järgmised küsimused: mis minu elus vajab lõpetamist? Millele peaksin rohkem tähelepanu pöörama? Kas elan liigselt minevikus?

KALJUKITS (22.12-20.01)

King of Cups - Karikate Kuningas

Märksõnad: taskaal, lahkus, turvatunne, arusaam

Karikate Kuningas ühendab endas meeste ja naiste positiivsed küljed, vihjates meie tundeelule, loovusele ja suhtumisele. Praegu on hea hetk mõelda selgeks kõik tunnetega seotud probleemid, mis sind vaevata võivad. Võid kindel olla, et langetad õige otsuse. Kui mõni tunne paistab sind rohkem häirivat või kerkib ikka ja jälle esile, ürita aru saada, mis on selle põhjuseks ning kuidas saaksid selle kõige tõhusamalt lahendada. Kaart annab märku, et nii lahkus kui kaastunne on osa sinu elust, nagu ka tõeline armastus, isegi kui sa enda arvates seda pidevalt ei tunne. Ole enda vastu aus ja loobu muremõtetest, sest neile ei ole enam kohta.

Ühtlasi tähendab see, et tundeelus tuleks saavutada teatud küpsus. Teiste negatiivsetest sõnadest ei tasuks end pidevalt kanda lasta. Mõtle välja, millised on sinu enda piirid emotsionaalses kohtlemises ehk kas ja kuidas lased teistel end kohelda. Alati ei pea tegema head nägu, kui seda teha ei taha.

Tööelus tähistab kaart enamasti vanemat kolleegi, kes võib aidata sind töös ja karjääriredelil. Võta tema õpetused vastu, kuula. Kui alles otsid tööd, on kaart märk, et leiad, mida otsid, kuid enne pead ise olema kindel, et tõesti seda tööd ka tulevikus teha tahad.

Armastus: suhtes olijad märkavad nüüd, et nende kaaslane on tavapärasest tähelepanelikum ja armastusväärsem. Kui alles otsid armastust, kohtud ilmselt kellegagi, kes on tasakaalukas nii vaimselt kui tööalaselt ning kes soovib sulle üksnes head.

Küsi endalt järgmised küsimused: kuidas saaksin paremini oma tunded kontrolli alla? Mis on minu elust veel puudu?