Foto: PantherMedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
13. märts 2014, 10:34

TAROSKOOP: mida lubavad kaardid Kaaludele ja Skorpionile järgmiseks kuuks ajaks?

Taroskoop ehk horoskoop tarode kaasamise abil aitab saada aimu, mis ootab sind ees järgmise kuu aja jooksul (s.o kuni aprilli keskpaigani).

Õhtuleht.ee avaldab nädala jooksul iga päev kahe tähemärgi kohta käiva ennustuse.

KAALUD (24.09-23.10)

Three of Cups - Karikate Kolm

Märksõnad: sõprus, pidu, küllus, rõõm

Karikate Kolm on ilusaks täienduseks möödunud kuu Tähele, mis tõi uusi tutvusi, algusi ja lootust. On aeg saada kokku sõpradega, planeerida tulevikku ja vaadata, kuidas soovid täituvad. Tead nüüd paremini, kes oled ja mida elult soovid ning võid kindel olla, et lähedased toetavad sind. Võid nüüd ka kohtuda kellegagi, keda ei ole ammu näinud, ent kes toob sinu ellu uued tuuled. Oled ka tavapärasest rohkem peomeeleolus, seega kasuta ära võimalust ja saa kokku nendega, kellega kohtumist oled edasi lükanud.

Sinus pulbitsev energia on hea võimalus arendada edasi sõprussuhteid, luua uusi ning võtta viimast kõigest, mida pakutakse. Too end välja mugavustsoonist, suhtle ja vaata, kuidas uued uksed sinu ees avanevad. Oled selle ära teeninud.

Tööelus sujuvad asjad samuti kenasti. Osasid võib ees oodata uus ametikoht, ametikõrgendus. Ära pelga võtta vastutust, saad sellega niikuinii hakkama. Tööotsijatel peaks samuti osutuma periood edukaks, kohati võib tunduda, et isegi kummaliselt edukaks. Nii et ära anna alla ja usu iseendasse.

Armastus: kui oled suhtes, muutub see sõbralikumaks, võid avastada inimeses, kellega koos oled, uusi ja häid tahke, mis jäid varem märkamata. Kui alles otsid armastust, kohtud temaga ilmselt peatselt. See inimene on tõenäoliselt see, keda oled otsinud, kuid ürita mitte nii entusiastlikult tema külge koheselt klammerduda. 

Küsi endalt järgmised küsimused: kas suudan end õnnelikuna tunda? Kas naudin teiste seltskonda? Kuidas saaksin argielu muuta mängulisemaks?

SKORPION (24.10-22.11)

Five of Cups - Karikate Viis

Märksõnad: kahetsus, kahtlus, enda süüdistamine, pettumus

Mida külvad, seda lõikad − möödunud kuu oli Skorpionide jaoks soovide aeg, kuid nüüd tuleb tegeleda tagajärgedega. Kas soovisid ikka seda, mida südames tahtsid või olid isekas ja pinnapealne? Karikate Viis tuletab meile meelde, kuhu pilk on suunatud, mõjutab meie elu. Millele keskendud sina? Sul on võimalus nutta taga kõiki ja kõike, aga on suurem võimalus vaadata sinna, kuhu sa pole seni vaadanud.

Kaart tuletab meile meelde, et peame olema teadlikud oma käitumisest ja tagajärgedest. Niisamuti seda, et kui meil on tegelikult kõik olemas, arvame, et peaksime saama veel ja veel, tegelikult päriselt rahuldumata ja süvenemata, et soovitu on nina all.

Tööelus võtavad asjad tavapärasest rohkem aega, ette tulevad viivitused. Ära ürita asju jõuga läbi suruda. Mõtle, kas oled üldse õiges ametis? Ka tööotsijad, kel pole seni õnne olnud, võiksid pikalt järele mõelda, kas nende oskused ja soovid üldse vastavad nõutule? Kas tööd otsitakse töö või muu pärast?

Armastus: praegune suhe ei pruugi sind enam rahuldada, mistõttu istu maha ja mõtle läbi, kas sinus on need mõtted juba ammu või tekkisid need lihtsalt hetkeemotsiooni ajel. Äkki jätad märkamata midagi ilmselget, ükskõik kas positiivset või negatiivset. Ka üksikud inimesed peaksid praegu keskenduma pigem iseendale, oma soovide selgitamisele, enne kui enda kõrvale partnerit otsitakse.

Küsi endalt järgmised küsimused: millest ma mööda vaatan? Millele peaksin keskenduma? Millised aspektid minu elus ei vasta minu unistustele ja soovidele?