Foto: Corbis/AOP
Inimesed
13. märts 2014, 07:30

Jennifer Aniston viimaks titeootel?

Jennifer Aniston (45), kelle lapsesaamisuudist on juba pikki aastaid oodatud, annab taas alust raseduskõlakateks. 

Nii esmaspäeval kui ka teisipäeval jäi näitlejanna New Yorgis pildile käekotti hoolikalt kõhu ette surudes. Esmaspäeval nähti Anistoni koos kihlatu Justin Theroux’ga pärast lõunastamist välja astumas restoranist Fred’s at Barneys, teisipäeval jäi ta fotodele Manhattanil jalutades. Ehkki tal olid mõlemal päeval seljas tumedad üleriideid, torkas silma, et tema piht oleks justkui paisunud.

Viimastel kuudel on Aniston ja Theroux vähe seltskonnas liikunud. See asjaolu andis hoogu kuulujuttudele, et nende suhe on kriisis. Esmaspäeval jäidki nad esimest korda üle kolme kuu koos pildile. Samuti osales paar ülemöödunud nädalal Los Angeleses kahel Oscarite jagamise eelsel peol. Nüüd arutatakse, et äkki on nad hoopis lapseootuse pärast varjus püsinud?

Rasedusejutud on Anistoni saatnud juba aastaid. Viimati pidi ta neid summutama mullu augustis, kui ta tunnistas, et on lihtsalt mõned kilod juurde võtnud. Toona ütles Aniston Austraalia telesaates "Kyle and Jackie O Show": "Tundub, et arutelu sel teemal on ennast ammendanud. Miks mitte lihtsalt oodata, kuni meil on endal rõõm midagi teatavaks teha?" Ehk ongi ametlik titeuudis varsti tulekul?