Žanna FriskeFoto: Reuters / Scanpix
Inimesed
12. märts 2014, 10:16

Vähihaige Friske sõbranna: käime Žannaga maniküüri ja pediküüri tegemas

Vene poptähe Žanna Friske (39) lähedane sõbranna Olga Orlova rääkis, et laulja on viimasel ajal heas tujus ja teeb kõik selleks, et ajuvähki võita.

„Lootus on alati olemas. Ja me oleme meelestatud võitma," rääkis Orlova eilses Andrei Malahhovi telesaates „Las räägivad".

„Me käisime Žannaga Ameerikas mitte ainult haiglas raviprotseduuridel, vaid ka meelt lahutamas. Käisime koos maniküüri ja pediküüri tegemas ja nii edasi," on Orloval hea meel, et Žanna pole endale käega löönud. „Žanna on heas tujus ning ma sõidan paari päeva pärast tema juurde tagasi. Praegu on Žannaga tema ema ja poeg Platon," selgitas Orlova, et lendas Moskvasse lühikeseks ajaks ning naaseb peagi oma haige sõbranna juurde.

Žanna isa Vladimir Friske rääkis, et Žannale on olnud toeks ka tema noorem õde Nataša. „Kogu koorem langes tema habrastele õlgadele. Ta oli kaks ja pool kuud Žannaga Miamis. Kandis teda ja vigastas oma selga. Õekesed väga armastavad teine teist. Praegu käis Žannat abistamas tema sõbranna Olga Orlova. Ja ta rääkis mulle, et Žannal hakkaks parem," rääkis telesaates laulja isa.

Tuletame meelde, et Žanna Friske sai raskest diagnoosist teada läinud aastal, kui ootas oma esiklast. Et lapse tervisele mitte liiga teha, alustas ta oma ravi alles pärast sünnitust.