Foto: PantherMedia / Scanpix
Müstika
12. märts 2014, 10:48

TAROSKOOP: mida lubavad kaardid Lõvile ja Neitsile järgmiseks kuuks ajaks?

Taroskoop ehk horoskoop tarode kaasamise abil aitab saada aimu, mis ootab sind ees järgmise kuu aja jooksul (s.o kuni aprilli keskpaigani).

Õhtuleht.ee avaldab nädala jooksul iga päev kahe tähemärgi kohta käiva ennustuse.

LÕVI (24.07-23.08)

Judgement - Kohtumõistmine

Märksõnad: ausus, otsuse langetamine, muutus

Lõvid on üle saanud möödunud kuul toimunud raskustest ja soovivad nüüd langetada kindlakäelisi otsuseid, mis tähendab, et hoiduda tuleks liigkergetest lahendustest. Parem elu ootab sind ees, aga kui heidad võimalused koheselt  kõrvale ja ei anna võimalusi, peaksid paremini järele mõtlema, kas oled ikka õigel teel. Ära tee eeldusi paari sõna, lause või ühe käitumismustri pealt või mõtle asju hullemaks, kui need on. Puusalt tulistamine üksnes eesmärgil end millestki säästa viskab sind tagasi masenduste ja kahtluste tsüklisse. On ka võimalik, et keegi teine otsustab sinu üle täpselt samadel põhjustel. Sel juhul ürita aru saada, et tegu on nende, mitte sinu probleemiga.

Kui möödunud kuu õppetunnis jäid veel mõned vanad asjad lahendamata, tee seda nüüd, sest periood soosib igati tervenemist halbadest harjumustest, kulunud mõttemallidest ja toob uusi võimalusi.

Tööelus pööra nüüd tähelepanu detailidele, sest sinu tööd jälgitakse, isegi kui sa seda ei märka. Kui naudid tööd ja annad endast parima, saad ka vastava tasu. Mida rohkem viilid, seda halvemad uudised sind ootavad. Tööotsijad võivad kokku puutuda senisest kriitilisemate tööandjatega, kuid kui jääd endale kindlaks ning hindad oskusi objektiivselt, tõuseb ka sinu hind nende silmis.

Armastus: suhtes olijad seisavad praegu silmitsi küsimusega, kas minna või jääda. On aeg teha selgeks, mida oma elult ja suhtelt soovid ning kas see sobitub praegusega. Kui otsid armastust, väldi kiirete järelduste tegemist. Mida tasakaalukam oled, seda parem.

Küsi endalt järgmised küsimused: kas on aeg muutusteks minu elus? Kas olen enda vastu aus? Kas minu langetatud otsused ikka vastavad minu soovidele?

NEITSI (24.08-23.09)

The Emperor - Keiser

Märksõnad: strateegia, autoriteet, maskuliinsus, praktilisus

Kas vaatad asjadele südame või mõistusega? Keiser tuletab meelde, et kuigi süda teab sageli paremini, mis on meile hea, tuleb teinekord kasutada ka mõistuse häält − vahel on see isegi ülimalt vajalik. Valikute tegemisel on antud kaart heaks näitajaks, et suudad nüüd senisest paremini langetada otsuseid.

Mida teed, seda lõikad. Kui oleme ebakindlad mingis küsimuses või olukorras, tuletab Keiser meelde, et vahel on tegutsemine parem kui lihtsalt teadmine. See tähendab, et võime küll teada, kuidas mingis olukorras käituma peaks, kuid kui me pole sellega kokku puutunud või antud sammu astunud, ei tea me päris täpselt, kuidas käitumine või milliseks olukord tegelikult kujuneb.

Tööelus peaksid nii kolleegid kui ülemus sinu pingutusi märkama. Tähelepanu tasub pöörata loogikale ja organiseerimisele ehk mida kindlameelsem oled, seda parem. Kui alles otsid tööd, võta ette oma CV ja vaata järele, kuidas see on vormistatud, mida saaksid juurde lisada ning mida peaksid rõhutama. Kui suudad CV-le, kaaskirjadele jm-le läheneda realistlikult ja end viisakalt esitleda, ei tohiks ka uus töökoht saamata jääda.

Armastus: Karikate Kahest toibunud Neitsid seisavad nüüd silmitsi küsimusega, kas tegu oli ikka õige valikuga. Ka siin kehtib loogiline lähenemine − kui tead, mida ise soovid, mida partner soovib ja millised on ühised eesmärgid, liigute kindlalt koos edasi. Vallalised mehed ja naised võivad kokku sattuda endast pisut vanemate kaaslastega, kelle puhul ei ole armumine või sümpaatia ilmne ehk esimesel kohtumisel, kuid kui otsustate suhtlema jääda, kasvavad tunded tulevikus.

Küsi endalt järgmised küsimused: kas tegutsen oma sõnade järgi? Kas olen liialt paindumatu? Kas vajan kellegi nõu?