Vasakult: Mart Juur, Ott Sepp, Gaute KivistikFoto: Kanal 2
Tele
8. märts 2014, 13:01

Ärapanijad jätkavad vaimuelu põllul umbrohutõrjet kolmekordselt kange väetisega (9)

Eesti rahva heaolu ja vaimuerksuse eest hoolitsev Kanal 2 “Ärapanija” jätkab tänasest vaimse põllu harimist. Mart Juure, Gaute Kivistiku ja Ott Sepa kolmekordne annus kangeimat väetist paneb ära umbrohule ja kasvatab kõrgeks kultuurvilja.

Täna algusega kell pool kümme õhtul jätkab "Ärapanija" Eesti vaimse põllumaa harimist. Tänaseks 10 aastat ekraanil olnud saade tahab ikka kiiremini, kõrgemale ja kaugemale ning Juurel, Kivistikul ja Sepal on vaja oma nina toppida sinna, kus viga on laita.

Esimeses saates analüüsivad ühiskonna valvekoerad, kuidas mõjutab Siim Kallase kojunaasemine Eesti elu. Muuhulgas paljastavad mehed Vene infosõja Eesti televisioonis ning kuulavad salaja salvestatud telefonikõnesid.

Mööda ei saa ka suurepäraste muusikatalentide uutest hittidest.

Alates tänasest muutub ka kodumaise põnevussarja “Mägede varjud” eetriaeg. Sari on Kanal 2s ekraanil laupäeviti kell 19:35, kohe pärast “Reporter+”. Tänases osas otsustab Gruusiasse aristokraatidest sugulasi otsima läinud vanaema Imbi asja jälle tõsiselt käsile võtta. Gruusias on perekond Meekrite teed ristunud ühe kahtlase ajakirjanikest paarikesega - Arturi (Mait Malmsten) ja Stellaga (Harriet Toompere). Täna räägib aga Artur end kogematta sisse ja selgub, et tema Gruusias viibimise kavatsused on hoopis teised kui esialgu tundus.