Müstika

10 iidset veretööd, millele pole seletust (36)

LISA KOMMENTAAR

ei-ei13. märts 2014, 08:02
Täielik jama! Reaalsusega siin pistmist pole. Kuidasteatakse täpselt mis tehti ja mida räägiti mitmed tuhanded aastad tagasi. keegi oleks leidnud nagu vana filmi pööningult. Aga öelge palun - mis kaameraga seda filmiti. Ilmselt Sony xz 1004 lainurk objektiiviga. Oleks hea kui leiaks selle ka üles. Head kaevamist!
ab12. märts 2014, 12:51
võik siis juba sellest ka rääkida, et on leitud 10-12 tuh. a tagasi tapetute skelette, millel on kuulihaavad.
vello12. märts 2014, 10:58
ka praegu võiks olla suurvarastele hukkamine ..näiteks milli siimule,ärmajokile,klikile ja teistele suurvarastele...sinna auku kuhu nad aetakse,aga võiks juba roostevabast terasest plaadi kirjaga panna -mille eest hukati ja kui 3000-4000 aastat hiljem leitakse siis ehk saadakse aimu kuidas riigi varastega toimiti 21.sajandil.juba ammu tuleks luua selline pretsedent...
Jopa Kolla11. märts 2014, 20:40
Miks sellist jura kirjutada?!?
Väidetavate ohvrite vigastused on liiga detailsed, et olla tõsi. Nt kuidas sai 7000 aasta vanuste skelettidelt tuvastada keele väljalõikamist? Ja üldse ei ole viiteid usaldusväärsetele allikatele. Samuti ei ole pointi kirjutada nii vanadest tapatöödest. Ajad ja kombed olid teised. Uurinud pigem Eesti lahendamata mõrvasid, mitte ei kopi kuskilt seda maailmas ringlevat libateadet maha.
Jah, ma lugesin seda, aga ka sellepärast, et hetkel on lihtsalt jube pohmell.
mike10. märts 2014, 22:18
kes ja kuidas seda tõestab, et kuidas saksamaal keegi 7000 aastat tagasi grillpidu korraldas?
Mr Cool10. märts 2014, 18:29
Nii ongi õige - alati on olnud nii ainuõige! Lihtsalt Cool!
Politseinik10. märts 2014, 16:44
Koostame väärteo menetluse ja saadame kurikaelad vangi =)
Vastan10. märts 2014, 13:11
Kuidas sinusugune könn julgeb Stalinit kaabakaks nimetada üldse? Millega sina oled hakkama saanud, et omale sellise õiguse võtad?
Ega kiidelda pole tõesti millagagi. Panku pole ma röövinud, riiklikku terrorit korraldanud, teisi riike okupeerinud, näljahädasid ja massilist genotsiidi organiseerinud, omaenda sõdureis tuumakatsetes laboriloomadena kasutanud ja Hitleri taolistega pakte sõlminud.
siionimaffia10. märts 2014, 01:11
Soovin tõde ka Kallase kümne miljoni protsessi tarbeks tõendeid esitanud PEP-i infotöötlusosakonna juhataja MÕRVA kohta!
Muide neid silmi ma guugeldamisel ei leidnud.9. märts 2014, 22:06
Vaadake silmi, kitsad vidukil silmad viitavad kurjale inimesele. Ja ärge uskuge iga näitleja etendust, on see siis televisioonis voi mujal. Mida kitsamad seda kurjem juhul muidugi, kui tal ei ole nägemisprobleeme.
Muhhaboi.9. märts 2014, 20:13
Mul on peale paari-kolme väikese kirjavea, mis on hooletust "tippimisest" rulnud aga üks on põhimõtteline - Dresdeni pommitamine toimus 1945, aastal, mitte 44. nagu ma kogemata "löönud" olen.
Muhhaboi.9. märts 2014, 19:53
"Tapeti kõik mehed kes kätte saadi." või: "Koidu ajal tungiti külla kui rahvas alles magas ja tapeti kõik mehed ,naised ja lapsed ja rööviti palju saaki." ??? - Mälu järgi tsiteeritud Henricu Liivimaa kroonikast Milleks ajaloost otsida massimõrvu kaugelt, neist kubiseb meie oma väike Maarjamaa.
Ja veel. Miks meile pealkirjas suisa valetatakse? Seletamatut ja avastuslikult uut pole neis kuritöödes mitte-kui-midagi. Muistsed raidkirjad, savitahvlid, papüüruserullid ja mis iganes, kubisevad muistsetel sõjakäikudel ülesloetud koledustest-võikustest, rõlgustest, kui nii moodsam öelda on. Tolle aja vaatevinklist polnudki need kuriteod, valitsejatel oli selliste tegudega uhkeldamine auasi, need lasti tulevaste põlvede jaoks kirja raiuda, kaunistati kivisse raiutud piltidega losse ja sambaid kus ridamisi teibasse aetud sõjavangid. Antiik-Rooma "auväravatelt" võite leida pilte maharaiutud peadest mille saatel väepealik oma triumfisõitu teeb. See oli au ja uhkuse asi. Tänapäev on ainult sellevõrra edasi liikunud, et massimõrvu avalikult enam "au ja uhkuse" asjaks ei peeta, mõrvatud püütakse ära peita ja mõrvad maha vaikida.
Eile me tähistasime Tallinna pommitamise ööd ja üksteiesevõidu otsiti kõrgemalennulisi sõnu kuidas toimunut iseloomustada, kuni "põrgu eeskojani välja" Hekene küll, kui see oli "põrgu eeskoda" siis mis oli 1944.aasta veebruaris Dresdeni pommitamine Liitlaste poolt ja teiste Saksa linnade pommitamine sõja vältel? Kui meie pommitamine oli "põrgu eeskoda, siis Dresden pidi küll põrgu peasaal olema, või kuidas?
tom9. märts 2014, 18:28
Kui tervikust irvitab vastu mõni sobimattu ots,kas saab kogu lugu ikka tõena võtta?
DSA9. märts 2014, 17:40
MA ARVAN ka et skandinaavias germaani höimud hakkasid allapoole liikuma. alustasid kuskil pöhjapooluse kandist ja järjest allapoole kuni roomani-jeee. pealkiri vöiks olla 10 triljonit veretööd millelele pole seletust, näiteks alustaks 1 maailmasöjast...
kuidas mõista9. märts 2014, 17:25
kas need on nüüd uuteks järgmisväärt tegude kirjeldused .-.. selge see,et ajalugu kordub varsti ...
roigas9. märts 2014, 17:11
Ühest juhtumist sai välja lugeda, et vist leiti ka keegi rõlges? Kas see on autori kauge sugulane?
its9. märts 2014, 16:24
Mis te sest Hitlerist ja Stalinist pajatate, kui loos on hoopis juttu sellest mis toimus aastatuhandeid tagasi. Tol ajal oligi ju nii, et kaotajaid alandati, piinati ning seda tehti teadmisega, et nii kandub vastase jõud üle võitjatele ja siis on võitjad veelgi tugevamad.
to Peruu massimõrva ohvrid9. märts 2014, 16:05
Ega sa ometi ennast selle *haritud inimesed* all mõelnud ? Heh , hea nali !
to keelesolkija9. märts 2014, 16:03
Kas Sa saad selle näpuka kallal kiunudes orgasmi ? Sinu muid kommentaare lugedes tuleb ilmsiks , et on juhtunud näpuvigu ka sinul . Kena kevadet Sulle siiski !
keelesolkijale-paistab et ikka on9. märts 2014, 15:44
r`õlge harv perversne ▪. Rõlgus
oliver9. märts 2014, 15:40
kuule pauks, tundub et sa oled palju omalt poolt juurde pannud, nagu"Mõnel ohvril käänati kael sellise hooga kahekorra, et nende pea jäi õlgade vahele abitult rippuma." "mõnel kondil irvitasid hambajäljed" "Lahkunu polnud eluski rasket tööd teinud ning oli nautinud luksuslikku juurviljadest kubisevat dieeti" tubli, jutu peabki huvitavamaks tegema!
no mida9. märts 2014, 15:30
kas kaasajal veel vahe hädasid ja jõhkrust,et nüüd peab veel tuhandeaastased asjad ka kusagilt välja kaevama ,milleks meile selliseid teadmisi vaja,kas tõesti midagi enam kirjutada ei ole siis lõpetage uudiste edastamine.
keelesolkija9. märts 2014, 15:23
Eesti keeles ei ole sellist sõna nagu "rõlge". Palun lapsajakirjanikul mitte kasutada värdmoodustisi!!!
Vastan9. märts 2014, 15:01
ei saa aru, miks see Hitler oma õudustöödega pidevalt jalus on?
Võitjate asi. Kui nad tunnistaksid, et tegid kaabakas Stalini klikiga koostööd, siis tuleks järgmise sammuna tunnistada ka oma sõjakuritegusid - Dresdeni ja teiste Saksa linnade pommitamist jne. See tähendaks omakorda, et seni veel elus olevaid liitlaste veterane tuleks hakata kohtu ette tirima, neilt medaled ära võtta, ajalookäsitlust muuta ja muud taolist.
peruulane ja holodomor9. märts 2014, 14:32
teie tervistav kisa on hingele otsekui palsam ..... näljahäda on juhtunud enne ja juhtub ka pärast.ei ole me nii hästi üle loetud.
aga näljahäda autorit kiidate taevani selle eest,et ta andis teile russide maad
murueit9. märts 2014, 14:30
Ei ole hullemat ja kurjemat ajumootorit maa peal kui inimene.Aga evolutsioon on suunanud ta edenema,ju siis tarvilik on. Põhimõtteliselt pidigi mingi armastuseusk tulema ja maailma muutma,näiteks kristlus.(Ärge tulge,asja tuumast mittearusaajad,nüüd kisama,kui palju kristlus tapnud on.) Inimest püüti allutada millelegi,et tema kurjust taltsutada.
yll9. märts 2014, 14:03
eks eurooplase lõpp saa samasugune.praegu valge naine tassib aafrikaane siia ja valge mees peab
neid üleval.nendest sünnivad sellised segaverelised huntkoerad.
Personal Jesus9. märts 2014, 14:02
Väga huvitav artikkel, tänud ajakirjanikule!
Õl9. märts 2014, 14:01
Sa tead ju isegi et seal Ameerika ja Inglismaa poolel ongi koguaeg napakad elanud .
ee9. märts 2014, 13:15
eesti traditisooni jälgides võimu muutudes saavad peaaegu kirjeldatud saatuse genotsiidiks sobilikud grupid koos lastega nagu oli kõigis eesti suuremates linnades alates kuurord linnast millel sobib siis urod märksõnaks .Siiani austatakse seal hitleri meelsust ja ss mehi.
Holokaust Pärnus - Vikipeedia, vaba entsüklopeedia
et.wikipedia.org/wiki/Holokaust_Pärnus‎
Pärnus arreteeriti juute 1941. aasta juulis. Arreteerituid paigutati Beti aita, mis oli kohandatud kommunistlikes kuritegudes kahtlustatavate kinnipidamispaigaks
Mees, kes kuulutas Eesti juudivabaks - A-osa - Eesti Ekspress
ekspress.delfi.ee › A-osa‎
13.08.2010 - Mees, kes kuulutas Eesti juudivabaks ... Tegelikult vastas see ka Hitleri arusaamale riigi juhtimisest Saksamaal: režiim peab oma tõhususe ...
ma9. märts 2014, 13:14
ei saa aru, miks see Hitler oma õudustöödega pidevalt jalus on? Kaotajat on tagantjärgi hea süüdistada? Stalin näljutas ja tappis kordades rohkem inimesi, kui mingi Hitler seda oma eluajal teha suutis. Leninit vist pole isegi mõtetu enam mäng tuua. Muidu lähevad arvud ikka väga lõhki
muumia9. märts 2014, 13:11
inimese magustoit on teine inimene,pole midagi uut siin päikese all.
teise9. märts 2014, 13:09
vereetöö toimepanijad olid arvatavasti vikingid sest tooremaid ja vägivaldsemaid sõdalasi seeaeg lihtsalt ei olnud
Peruu massimõrva ohvrid......9. märts 2014, 13:04
Järjekordne propagandasaast:.... rõlgem terror kui Hitleri-aegsel Saksamaa...... Kui vaatame ainult holodomor´´i (muudest jubedustest rääkimata) siis haritud inimesed saavad aru, kes, kus ja miks. Biomass usub ajaloovõltssaasta, mida neile eesmärgipäraselt sisse söödetakse.
Kui..9. märts 2014, 12:50
..olukord maailmas on sedavõrd pingeline, siis on õhtulehest väga "kena" selliste lugudega päeva vürtsitada. Palun kirjutage sõjauudiste vahele parem vastukaaluks mõni helge lugu.