Inimesed

DJ Raul Saaremets: "Arvutiga suudab põhi­mõtteliselt iga loll muusikat mängida." (9)

LISA KOMMENTAAR

tähendus9. märts 2014, 14:26
oma algtähenduselt on DJ olnud kogemustega muusikavalija. kõige olulisem on ikkagi muusika valik. kas seda esitatakse vaharullidelt või mobiiltelefonilt - see on pigem see, et mõnele meeldib auto, mõnele buss ja kolmandale kallur - kõik on sõidukid
andrus ([email protected])9. märts 2014, 10:55
Vinüüli võib kraapida vaid hobidiskor, kellel on põhitöö mujal, raha sellega ei teeni, vähemalt mitte planeedil maa.
Njh9. märts 2014, 10:54
2 maailmatasemel plaadikeerutajast dj-d kah siia sattunud. :D Mina pole dj vaid trance muusika produtsent ja olen niimõndagi saavutanud. Teie kaks saate vaid lihtsalt siin ohkida. :)
9. märts 2014, 09:57
4 wannabe dj'd on kommentaariumis sõna võtnud, tundes end puudutatuna, nagu ikka need mp3-DJ'd kes tegelikust plaadimängimisest ei jaga sittagi. ja andrus, erineb küll. üks ais on respekt, muusika kaevamine, plaadi käeshoidmine. Teisugused jobinäod sitsivad oma läpakate ja kontrolleritega ja siis istute selle taga nagu õiged mehed kunagi ja libistate hiirega aga faile pleilisti ja siis teete näo nagu seratoga peaks priselt ka miksima. uued david guettad tulemas.
EDM kaltsud
Oh9. märts 2014, 09:52
Kibestunud noored diskorid karjuvad tühje lauseid õhku:)
punk calls8. märts 2014, 23:07
sodi ja sitta saab iga loll kokku panna nii arvutiga kui ilma. asi pole üldse selles. kui eesmärgiks ja kinnisideeks on seatud tingimata ilma arvutita seda teha, siis on see abitu katse kuidagi eristuda. umbes nii, et õige tagumiku pühkimine käib ikka jämeda liivapaberiga.
see8. märts 2014, 19:39
andrus ([email protected])8. märts 2014, 18:00
pisut loll jutt on see, et arvutiga suudab iga üks muusikat mängida. Oleneb muidugi programmist ja sellest kuidas keegi programmi kasutab, aga siiski peavad olema teatud teadmised ja oskused. Olen näinud arvutiga diskoreid kes kohe kuidagi ei suuda isegi biiti kokku panna rääkimata intro-outrosse mängimisest. Näiteks serato nimelise programmiga ei erine töö ühegi kandi pealt tavaliste cdj'dega tegemisest. Aga eks see ole maitse asi, kes kuidas leiba teenib.