Inimesed

PILTUUDIS: Olustveres kõõlusid väikesed lapsed teise korruse aknal (37)

LISA KOMMENTAAR

Argo...seda ka veel et:8. märts 2014, 21:46
Kasutu on ajakirandusele pilti saata, nemad ei lähe mitte last aitama vaid teevad sellest loo ja teenivad raha selle arvelt!
Argo8. märts 2014, 21:44
Ainult mõni üksik on võtnud laste kaitsmiseks miskit ette, teised on ainult vaadanud ja pildistanud kui laps ohus... tea kumb on suurem kurjategija kas ema kes ei suuda hetkega laste "mängimist" takistada või idioot kes vahib, pildistab või sõimab teisi sari sünnitajateks. Ma arvan et viimased on debiilikud vähemalt!
Naine6. märts 2014, 14:37
Lugesin, lugesin ja veelkord lugesin ja õudne hakkas. Kui palju viha, kibestumist ja ülbust nende ridade vahelt võis leida. Mis toimub? Kuhu on jäänud mõistmine, abivalmidus ? Asi ei saagi paremaks minna kui asjades nähakse ainult kurjust ning õelust. Võtke aeg maha ja mõelge!
ema!!6. märts 2014, 14:08
No jeerum,, uskumatu kui õelad võivad inimesed olla!!! Siin kedagi halvustada oleks väga vale!!! Lihtsalt peaks mainima,et üks koolilaps ei oleoõige lapsehoidja,kes peaks ju koolis käima... Sõltuvalt ka olukorrast. See inimene kes jõudis aega pildistada,oleks võinud ja peaga mõelda eksole,,ja mitte mingit kuulsust taga ajada.!!!! Ja vanavanemaid süüdistama hakata-halloo,on ka vanavanemaid kes töötavad eksole ja pole käe jala juures!!!! Niiet mõelge, teie kes kommentaarides ainult halvustada ja laimata oskate- ''LEIDGE ENDALE TEGEVUS''' elu ei keerle selle üle et ainult oma pahameelt teiste peale välja valada,. Ja need kellel üldse lapsi pole,võiksid ka oma suu kinni hoida,sest reaalselt ei tea te lastega elust MITTE MIDAGI!!!
kkule naaber6. märts 2014, 11:19
äkki jätaks vanavanemad mängust välja,Tunnen ennast ka puudutatuna,aga olen alles 50.Lapselapsed on 5,3 ja 3-kuune.Minul on veel 13 aastat tööl käia.
Kata6. märts 2014, 08:41
Lapsed teevad lollusi ka sel ajal, kui ema köögis toimetab.
Siiru6. märts 2014, 08:00
Kord aastaid tagasi oli mul sarnane juhtum: lapsed kõõlusid 7. korruse aknal, üks pisike lehvitas mulle lutipudeliga... Läksin hirmust higiseks, ei julgenud neid hüüdmise ja korralekutsimisega ehmatada, helistasin politseisse ja 112, aga nemad ei tule sündmuskohale enne, kui midagi on JUHTUNUD... Akna järgi arvestasin välja, kus korteris lapsed elavadja läksin ukse taha, kell ei töötanud, uksele tuli sassiskarvaline unine naine, palusin tal akna kinni panna ja oma laste järele vaadata... Kust oleksin saanud batuudi vms, et see panna igaks juhuks akna alla? See juhtum on mul siiani valusalt meeles. Seitmenda korruse aknast kukkumine lõpeb reeglina surmaga. Jumal hoidis neid lapsukesi.
päriselt päriselt6. märts 2014, 00:00
need sarisünnitajad peax võtma vastutusele
Janika5. märts 2014, 21:57
ema5. märts 2014, 20:32
haige inimene- läinud ukse taha ja öelnud, et lapsed aknal- äkki ema tegi süüa või midagi??? Selle asemel et lapsi päästma minna, pildistab ja saadab SL Õhtulehte... Inimesed on ikka haiged
ufo5. märts 2014, 19:58
ma arvan et kellel lapsi pole see ei peaks üldse plõksima sest ta ei tea mitte sittagi ka seda mitte kui kiiresti vöivad lapsed miski jama kokku keerata ise läksin neljaaastasena lasteaiast koju minema ni et keegi ei teadnud äkki oleks kasvatajale selle eest surmanuhtlust tarvis läind , mõelge kaa natuke ennem kui miskit iba kirjutate
Oh5. märts 2014, 17:40
Kuulge laps seisis akna peal ja te räägite,et lapsed teevad ikka lollusi??? See teema oligi vaja üles võtta,siis see emmeke valvab oma lapsi paremini! Ja kaua see pildistaja teie meelest seal turvama oleks pidanud 24/7? Õieti tegi et asja suure kella külge pani ,äkki jääb nüüd mõni laps ellu.
Vastuseks5. märts 2014, 15:56
See ELMS tõi välja ühe inimese nime siia avalikult, kelle kodu aken see 100% ei ole, isegi mitte sama maja. Ja kuna see oli ebasobiv siis eemaldati see siit.
N No ega ikka ei ole küll. / 14:21, 5. märts 20145. märts 2014, 15:25
Kle ELMS...jne.
-
Kes see Elms on ja kus ta kirjutanud on.
ka5. märts 2014, 14:57
Miks kõik kohe arvavad, et tegemist on joodikute lastega? Võibolla oli ema näiteks pesemas. Lastel läheb vaja ainult paar minutit rumaluste tegemiseks. Muidugi peaks lapsevanemad ettevaatlikud ja ettenägelikud olema, aga ka "heade perede" lapsed teevad rumalusi.
Kesse5. märts 2014, 14:46
Kesse on? Nii põnev! Siin on sarisünnitajaid palju.
No ega ikka ei ole küll.5. märts 2014, 14:21
Kle ELMS enne uuri asju kui niimoodi avalikult LAIMAD. Ebanormaalne oled. Kaugelt juba piltidelt on näha, et kellegi teise laps. Juba pelgalt akna järgi. Kui sa ei tea ära LAIMA. :S
Brr5. märts 2014, 12:35
Olen ise olnud tunnistajaks sellele, kuidas väike laps (5-6 aastane) 5. korruse aknal seisab, isegi aknast välja astub, et "akent pesta". Ilmselt soovis õues grillinud inimeste tähelepanu. Mina seda nähes tardusin. Peas kihutas miljon mõtet-hüüda lapsele, et mine kohe tuppa, võib teda ehmatada ja ta võib kukkuda. Mitte hüüdes võib juhtuda sama. Teades, et korteris elavad joodikud, ma olukorra lahendamist nende poolt ei lootnud ja samas ei suutnud ka esimese minutiga välja mõelda, kuidas ma saaksin lapse sealt minema. Esimese shoki möödudes võtsin telefoni ja helistasin politseisse, ise püüdsin mitte väga hirmutavalt lapsele hüüda, et ta läheks kohe aknalt ära. See oli jube!!!!!!! Süda jättis lööke vahele, hing oli kinni...õnneks läks laps vahetult enne politsei saabumist aknalt ära ja korteris elav naisterahvas tuli paljaste rindadega kaema, et mis see politsei seal õues sahkerdab. On kohutav, et sellised inimesed üldse sigivad. Jah, enda elu rikkumine on iga inimese enda asi. Aga lapse oma rikkuda ei tohiks kellelgi õigust olla.
Naaber5. märts 2014, 12:02
Kord küsitakse et kas te saate hoida aga tihti peale on lapsed kahekesi ja sotsamet teab ka.Seaduse järgi peaks ka vanavanemad oma tegemata jäänud töö eest vastutama.Üks võimalus on vanavanemad kohtusse anda mitte hoolimise eest ja nõuda kohtukülli ees vastust.
jkl5. märts 2014, 11:52
ärge sõimake pildistajat.
kui ei pildista, siis laste vanem ütleb, et midagi pole olnud, naabrid ei salli lihtsalt lapsi, seepärast mõtlevad lugusid välja, lapsed on olnud koguaeg valvatud jne.
kui ma laps olin, siis naaber lukustas ka lapsed tuppa ja läks ära. üksikema, ju pidi minema. naabripoiss hüppas aknast alla, et õue saada. midagi ei juhtunud. pärast küll juhtus, sai rihma ema käest selle eest.
to appi,tulen appi....5. märts 2014, 11:51
see Kommentaator Naaber pole nende lastega seotud. Ta lihtsalt tõi näite oma naabrist.Mina saan nii aru.
appi5. märts 2014, 11:45
lugedes artiklit ja kommentaare, tuleb peale õud. Esiteks - inimene pildistab ja saadab ajalehele, mitte ei teata politseile. Teiseks Naaber kommentaar - kohe tuleks teatada sotsiaaltöötajale. inimeste ükskõiksus on masendav.
to naaber,5. märts 2014, 11:33
ole nüüd ettevaatlik,et see ema teid õhtul sõimama ei tule,et laps teie juures,ennegi olnud selliseid.
5. märts 2014, 11:21
kuidas see ohuolukord lahenes, kas need lapsed said abi või jäetigi kõõluma????
Naaber5. märts 2014, 11:19
Täna hommikul jättis üksikema tööle minnes 7 aastase lapse kahe aastasega üksi koju.Suurem laps kutsus minu naise et peseks kakase õe pepu ära.Koolilapsel oli kaks valikut ,kas minna kooli ja jätta kahe aastane õde üksi või puududa koolist .Minu naine võttis lapse enda juurde hoida ja koolilaps sai kooli minna.
Vanavanemad aga ei tee väljagi et laste emal oleks abi vaja.
Nii et kui lapsed on suured siis tulevad nad ainult meelde !
tola pildistaja 5. märts 2014, 11:14
no tõesti see näitab millisteks inimesed muutunud on . igast asajast tehakse mingi jube uudis et ainult saaks ennast näidata ja müüa . Milleks oli vaja nied lapsi pildistada ? Selle asemel oleks tõesti võinud ise minna sinna ja öelda et nad kõõlumise lõpetaksid sest neil tittedel ju endil aru peas tavaliselt pole .
See oli juba väga ammu.5. märts 2014, 10:51
Aga mulle meeldis kuskil kümneselt katlamajade korstnaid "vallutada". Täpselt ei tea, aga kõrgeim oli sel ajal vist 35 meetrit. Lehte aga pilti pole jõudnud. Küll aga jõuti mind sealt alla tuua, vahel harva muidugi. Hullem karistus siis oli kodune vits.
ka ts5. märts 2014, 10:42
Kui ma ennast paneks mööduja olukorda, siis mul ei tuleks pähegi seda hetke pildistama asuda vaid turvaks akna alust, et kui mõni kukkuma peaks, siis oleks veidigi võimalust lapsel ellu jääda. Ja muidugi helistaks 112
oeh5. märts 2014, 10:41
debiilne "fotograaf", kes selle asemel, et minna ja öelda üle ukse, et lapsed aknal kõõluvad või lastele öelda, et akna kinni paneksid, telefoniga pildi teeb ja ajalehte saadab. Idikas.
Raiko5. märts 2014, 10:38
Häbi peaks olema sellel võõral, kes lapsi akendel pildistamas käib.
Tähelepanelik.5. märts 2014, 10:35
Vaata inimeste aknakardinaid ja saad aru, mis pere seal elab!
Endel5. märts 2014, 10:09
Mis aastal see oli ja kelle lapsed need olid?
mis mure?5. märts 2014, 09:59
lapsi saab jälle uued teha.