PETLIK RÕÕM?: Nüüdseks lahku kolinud abikaasad Robin Thicke ja Paula Patton poseerisid mullu augustis MTV videoauhindade galale saabudes rõõmsate nägudega, ehkki pärast tseremooniat lõbutses mees hoopis teise naise seltsis. Ometi püüab ta nüüd Paulat tagasi võita.Foto: AOP
Inimesed
5. märts 2014, 07:00

Seelikukütt Robin Thicke püüab solvunud abikaasat tagasi võita

USA-Kanada r’n’b- ja soulilaulja Robin Thicke’i kõrvalehüpped tüütasid tema näitlejannast abikaasa Paula Pattoni nii ära, et eelmisel nädalal teatas paar lahkuminekust. Pattu kahetsev mees püüab aga iga hinna eest naise südant tagasi võita ja lahutust ära hoida: ta saadab Paulale uhkeid lillebukette ja pühendab talle kontsertidel armastuslaule.

Samal õhtul, kui näitlejatar üksinda Oscarite gala punasel vaibal säras, pühendas Robin Atlantic Citys antud kontserdil naisele Al Greeni ballaadi "Let’s Stay Together" ("Jääme kokku").

Kui laulja Borgata kasiino- ja spaahotellis keset esinemist publikuga juttu ajas, hõikas üks kontserdiline: "Ma armastan Paulat!"

Robin vastas, et temagi armastab oma naist endiselt, ja pühendas Paulale laulu.

Samasuguse armastusavaldusega sai ta maha ka neljapäevasel kontserdil Washington D.C.s.

"Infoks kõigile, kes ei tea – mina ja mu naine läksime lahku. Aga ma püüan oma tüdrukut tagasi võita. Ta on hea naine," lausas Robin publikule ning esitas seejärel lugu "Lost Without U" ("Sinuta kadunud"), mille oligi oma sõnul kirjutanud just Paulale. Laulja pole loobunud ka abielusõrmuse kandmisest.

Juba teismeeas abikaasa Paula Pattoniga (38) tutvunud Robin Thicke (36) on viimase aasta jooksul näidanud, et tal jäid sarved õigel ajal maha jooksmata: mullu krabas

Thicke oma naise nina all fännitari tagumikku, jaanuaris jäi Pariisi ööklubis Club 79 West kaamerasilma ette, suudeldes koheva juuksepahmakaga tundmatut noort naist, kellega ta tantsupõrandal üsna meelalt hullas. See võis olla viimane piisk tema kaasa Paula kannatusekarikas.

Eelmisel esmaspäeval teatas paar ühises pöördumises, et nende teed lähevad pärast üheksat abieluaastat lahku: "Jääme alatiseks teineteist armastama ja parimateks sõpradeks, kuid oleme üheskoos otsustanud lahku minna."

Nad tutvusid teismeeas ja abiellusid 2005. aastal. Viis aastat hiljem sündis poeg Julian.

Krabas kaasa nina all teist naist tagumikust

Mullu augustis pälvis palju kõneainet Thicke’i ja Miley Cyruse intiimsustest nõretav etteaste MTV muusikavideote auhinnagalal.

Laulunumber, mille ajal Cyrus oma tagumikku Thicke’i vastu nühkis, ei tekitanud saalis istunud Pattonis küll erilisi emotsioone. Ta kinnitas ajakirjandusele, et tema jaoks polnud selles midagi üllatavat ega häirivat.

Pööraseks läks lugu aga alles auhinnajagamise järelpeol New Yorgi klubis 1 OAK. Seltskonnatibi Lana Scolaro laadis Instagrami foto, millel ta säravalt naeratava Thicke’i vastu naaldub. Peeglist paistab aga, et mees hoidis kätt minikleidis neiu tagumikul, nii et sõrmed ulatusid juba kleidiserva alla.

Neidis rääkis tabloidajakirjale Life & Style, et Thicke hakkas temaga amelema, hoolimata sellest, et Paula oli vaid mõne meetri kaugusel.

"Ma ei usu, et teda huvitas, mida naine sellest arvas. Ta veetis terve öö minuga," väitis Scolaro. Nädalakiri In Touch kirjutas, et Thicke võttis 20aastase blondiini endaga kaasa Greenwichi hotelli privaatsele järelpeole, kus nad hommikuni suudlesid ja teineteist kobasid.

Allikas: neiu ihaldas lihtsalt tähelepanu

Scolaro meenutas, et kui ta lauljalt uuris, kuidas ta julgeb oma kaasa nina all niiviisi vallatleda, vastanud too, et tema ja ta naine võtavad selliseid asju lõdvalt.

See polnud esimene õhtu, mil Scolaro ja Thicke koos aega veetsid. Nad kohtusid juba nädal varem ühise tuttava korraldatud peol.

Lähedalseisev allikas jällegi teadis öelda, Robin ja Paula olid terve öö koos peol ja neil on omavahel kõik korras. Neiu ihaldanud tema sõnul lihtsalt tähelepanu.

Kurikuulus Scolaro ütles Thicke’i lahkukolimisest kuuldes, et ta mõistab Paulat: "See, et Robin minuga niiviisi käitus, paneb mind mõtlema, et selliseid kõrvalehüppeid oli veel palju. See on häbilugu, sest kui sul säherduse mehega laps on, häirib see väga." Tudengineiu lisas, et tal on juhtunu pärast kahju, ent ta ei ütleks ära, kui Thicke ta välja dringile kutsuks.

Kui aga arvestada laulja pingutusi abikaasa ja oma lapse ema tagasivõitmisel, siis ei taha ta Scolarost ilmselt enam midagi kuulda. Kas ta suudaks nüüd Paulale truuks jääda, kui too lahutusplaanist loobuks ja talle teise võimaluse annaks?