Katherine Heigl.Foto: AOP
Inimesed
5. märts 2014, 07:14

"Grey anatoomia" täht Katherine Heigl lunib rahvalt raha

Päevad, kui "Grey anatoomia" täht Katherine Heigl oli üks Hollywoodi nõutumaid naisnäitlejaid ja teenis filmi pealt 15 miljonit dollarit, on läbi. Nipsakas ja draamat üles keriv käitumine võtteplatsidel on toonud kaasa selle, et nüüd tuleb tal paluda fännide abi poolelioleva filmi lõpetamiseks.

Filmi "Jenny pulm" tootjad postitasid paari nädala eest Indiegogo ühisrahastusportaali video, kus peaosatäitja Heigl rahvast anub: "Meile kuluks teie abi tõepoolest ära! Me tõesti ei suuda seda ilma teieta teha."

Video juures on selgitus, et võtted on toimunud ja hea materjal on koos, kuid selle kokkulõikamiseks, värvikorrektsiooniks, heli miksimiseks, helilooja palkamiseks ja filmifestivalidel osalemiseks vajaminev raha on puudu.

Seni pole neid eriline edu saatnud: eesmärgiks seatud 150 000 dollarist on kogutud umbes 35 400 dollarit. Projekti saab toetada märtsi lõpuni. Üksikud suuremad annetused on seni jäänud 750 dollari piiresse.

Tänutäheks on välja pandud pääsmed filmi erilinastustele, DVDd, isiklike pühendustega plakatid ja fotoalbumid, mille vastu on seni olnud väga leige huvi.

Kui keegi peaks annetama 15 000 dollarit, saab ta vastutasuks pulmakleidi, mida Heigl võtetel kandis.

Filmitegemist saab toetada märtsi lõpuni.