Norman SalumäeFoto: TEET MALSROOS
Inimesed
4. märts 2014, 20:03

Natuke mage pole või? Norman Salumäe viis Marko Reikopi varjupaika tagasi (51)

Norman Salumäe  poseeris "Eesti laulu" lõppkontserdil Tallinna Loomade  Hoiupaigast  võetud imearmsa kutsikaga, kellele ta pani nimeks Marko Reikop. Paraku selgus nüüd, et  koerake oli nunnumeetri käivitamiseks laenatud vaid üheks õhtuks.

Kutsikas, kelle Norman Salumäe ristis Marko Reikopiks oli toodud loomade hoiupaigast. "Käisime pärast proovi koos kõigi lavainimestega loomade hoiupaigas loomi jalutamas ja siis saime sealt endale mitu-mitu head uut sõpra ja otsustasime ühe sõbra meiega stuudiosse kaasa võtta," selgitas Norman Õhtulehele.

"Mina vist pildusin erinevaid nimesid ja kuna see kutsikas oli jube uudishimulik, siis keegi ütles, et paneme Marko Reikop, sest Marko Reikop on ka hästi uudishimulik ja proovib igas "Ringvaate" saates erilist toitu, olgu selleks kas või küpsetatud vaglad,» selgitab Norman Salumäe, kuidas kutsikas, kes tal "Eesti laulu" green roomis talismaniks kaasas oli, sellise nime sai.

Talisman töötas tema sõnul väga hästi. "Meil oli lõbus! Ta lahutas meie meelt ja ma loodan, et meie olime ka talle head sõbrad!"

Seejärel viis Norman Salumäe oma talismani peale enda meele lahutamist varjupaika tagasi.

Loomasõber Hannah Ild oli aga sellisest "talismanilaenutusest" äärmiselt nördinud.  "Milleks koguda nunnumeetri kuulsust hüljatud looma toel?  Võtta varjupaigast (loe: Tallinna Loomade Hoiupaik) 1-kuune kutsikas, kes läbi telepildi oli selgelt apaatne ning peaks viibima rahulikus ja turvalises keskkonnas, tirida ta kaamerata ette ja kogu möllu sisse... ja siis ta TAGASI varjupaika viia??? Masendav," kirjutas ta oma Facebooki seinal.

Hannah Ild lisas, et ka hoiupaiga töötajate käitumine on nördimapanev, kuna koerake anti välja karantiini ajal. "Kutsika leidmise kuupäevaks on 23.veebruar, Eesti laulu finaal toimus 8 päeva hiljem. Karantiini aeg loomal on 14 päeva," kirjutas ta.