Foto: All Over Press
Inimesed
4. märts 2014, 07:45

Elleni selfie purustas Twitteri rekordi (6)

Oscarite gala konferansjee Ellen DeGeneres lasi peoõhtul oma mobiiltelefoniga teha staariderohke selfie (pildil), mida vähem kui tunniga jagas Twitteris üle miljoni inimese. Kahe tunniga oli pilti jagatud üle kahe miljoni korra.

Armastatud lesbistaar tegi Dolby teatri saalis sponsorfirma Samsung nutitelefoniga mitmeid fotosid, kirjutab Daily Mail. Algul oli ta kaadris üksnes koos Meryl Streepiga, kuid siis sündis tõeline staaride grupipilt: kaadrisse pugesid ka Julia Roberts, Brad Pitt, Angelina Jolie, Jennifer Lawrence ja Kevin Spacey. Ellen sai tseremoonial uhkelt kuulutada, et Oscari nominendi Bradley Cooperi klõpsatud grupipilt purustas sotsiaalvõrgustiku: Twitter oli ülimenuka foto peale tõepoolest umbe jooksnud. Foto seljatas ka varasema Twitteri rekordi, mis kuulus USA presindile Barack Obamale. 2012. aasta valimisõhtul klõpsitud fotot, kus Obama võidukalt oma abikaasat Michelle'i kallistab, on jagatud üle 780 000 korra.

Mänguliselt šõud juhtinud Ellen viskas nalja nii mõnegi staari üle. Juba teist aastat järjest galal oma kleidisabasse takerdunud ja uppi kukkunud Jennifer Lawrence naeris kaasa, kui konferansjee tema kohmakust pilas, ning ka pikajuukseline rokkstaarist näitleja Jared Leto ei pannud pahaks, kui Ellen teda Oscarite gala kauneimaks nimetas. Küll aga polnud Liza Minnelli (pildil) vaimustatud DeGenerese märkusest, et too näeb välja nagu Minnelliks kehastunud meesparodist. «Tubli töö, härra! Tõsiselt vägev saavutus!» pilas lõuapoolikust õhtujuht «Kabaree» tähte. Publik ja Liza õde Lorna Luft möirgasid naerda, ent 67aastane Minnelli vaid muigas mõrult.