Foto: MATI HIIS
Inimesed
3. märts 2014, 07:00

Silver Laas: saime kõrgema koha, kui alguses arvasime (5)

«Ütlesin poistele lava taga, et tööd on palju tehtud, nüüd lähme ja naudime seda kolme minutit, mis meile antud on, võtame sellest kõik, mis võtta annab,» kirjeldab Silver Laas (pildil), kuidas Traffic oma looga «Für Elise» erilises tujus lavale läks ja end kolmandaks rokkis.

«Läksime kogu selle karusselli jooksul lavale kõige parema tundega ja viimane esitlus oli kõige õnnestunum. Emotsioon oli võimas!» ei oleks Silveri arvates paremini esineda võimalik. «30 sekundit enne lavale minemist oli küll klomp kurgus, kuid kõik läks hästi. Peab ütlema, et bändis on üldse mingi uus hingamine sees ja klapp ülihea,» kiidab ta oma meeskonda.

«Meil läks väga hästi! Saime kõrgema koha, kui alguses arvasime. Kokkuvõttes oleme väga rahul ja hinges on tänulik tunne,» jäi Silver esikolmikusse pääsemisega rahule. «Kui hakati järjest meile punkte andma, siis oli küll juba selline tunne, et ohhoo, kuhu nüüd võiks jõuda? Samas on mul on tänulik tunne sees, et rahvas hääletas meie poolt.»

Ehkki Silveri lemmiklugu oli Lenna «Supernoova», usub ta, et «Eesti laulu» kinni pannud Tanja on edukas ka Taanis: «Usun, et Tanja lool läheb Eurovisionil väga hästi. Ma olen kindlasti selle poolt, see ei ole absoluutselt halb lugu, see on väga hea lugu.» Teiseks jäänud Super Hot Cosmos Blues Band oli Silveri arvates samuti tugev esineja: «Nende esinemine oli super! Nende trumbiks oli kindlasti see, et nad erinesid teistest väga kõvasti. Ja kogu see

attitude ja cool esinemismaneer lisasid neile kõvasti plusspunkte.»