Inimesed

Lenna: tundsin, et mul ei ole võidulugu (15)

LISA KOMMENTAAR

S3. märts 2014, 17:11
Eeva Lenna on üks Eesti paremaid lauljaid ja ei virise kunagi, sina aga oled vist Getter Jaani fänn.
vahetangi raadiojaama3. märts 2014, 14:50
mind häisri selleaastases loomingus see, et paljud kasutasid..ühtsedasama meloodiajuppi ja kui siis seesamune refrään mitu korda korduvate ühtmoodi komponeeritud ridadega veel täispikkuses ja sealjuures sedasamust refrääni kolm korda kõrvade piinamiseks kohustuliku kuulmise hulka arvata für-elises, haugatamises, värvideeeees, rambivalguseeees..cold sould..j.ne-- no nii tüütu!
L3. märts 2014, 13:08
Võit oleks pidanud tulema Super Hot Cosmos Bluele või Lennale. Tanja on nagu Getter.
Kahju3. märts 2014, 12:44
on mul sellest, et tulid n.ö. mütsiga lööma.
no3. märts 2014, 11:19
Alles ta siin kuulutas, et kavatseb võita, ei taha jälle teiseks jääda. See selleks.
See stiil, mida ta viljeleb... No kaua sellist tüüpi muusikat lihtsalt ei taha kuulata. Eriti kohutavad on viimasel ajal laulusõnad. No tegi mõnda aega, aitab küll!
Otsigu omale uus laulukirjutaja! Praegu jääb tema hääl lihtsalt vangi!
Toon näiteks dueti Leplandiga, Sinuni oli vist pealkiki. Vot see oli laul: ilusad sõnad, kaunis muusika ning kaks võrratut lauluhäält!
3. märts 2014, 11:10
Hea laulja ei suuda nigelat lugu võiduni viia!
anni3. märts 2014, 11:07
ei olnud lihtsalt eurovisiooni lugu. Aga poole hullu, sest see lugu ei ole kirjutatud eurovisiooni poolt (nagu Taja lugu.) Supernoova on ja jääb minu lemmik lugu! :-)
just3. märts 2014, 10:31
polnud tõesti võidulugu ja esitus oli ka noh nii..eesti laulja keskmine.
tiramiisu3. märts 2014, 09:38
Selle lauluga on säändene asi. Igati hea ja kuulatav. Natuke omapärast helikeelt nagu ikka Raua loomingus. Sealjuures see väga vinge soolo, mille kulminatsiooniks on raugemine tagasi algusesse.
Aga. Ma kardan, et Supernoova jõudis publiku ära tüüdata. Muusikaga on nii, et mõned loomingulised üllitised võivad isegi kehvemal tasemel esitatuna end ajapikku kuulaja kõrvades kehtestada ja muutuda neile omaseks. Mõned vastupidi, kipuvad end kordamisega tapma. Lenna esilauluga juhtus just viimane. Nii kui eurokell kukkus hakkas supernoovade sadu. Mingil hetkel tundsin vaistlikult kiusatust raadiokanalit vahetada. Ja veel. Mulle tundub, et ma pole ainus, keda järjest enam hakkasid häirima sõnaderead - ükski koer ei haugata, viimne uks kui paugatab. Miks nii, ma ei tea!
Lenna on isiksus ning tema ja bändi ainus eesmärk oli võit. See kumas läbi igast rakust. Neljandat kohta ei saa pidada heaks kui minnakse maksimumi võtma.
Õigus on Lennal kui ta ütleb, et konkurente, ja häid konkurente oli sel aastal palju.
Ma olen uhke tänavuse finaalkontserdi üle. Kuulajale-vaatajale pakuti palju põnevat, erisugust ja head muusikat. Sealhulgas säras ka Supernoova. Kahtlemata.
Tänud!
Marta3. märts 2014, 08:31
Seda oli ta laval olekustki näha, et ta ei läinud võitma. Tüdinenud olek, kätega suvaline vehklemine, viimast välja ei pannud ei häälega ega emotsioonidega.
hrrr3. märts 2014, 08:24
Lenna on kahtlemata absoluutselt tegija, aga laul ei olnud tõesti suurem asi. Mitte halb, aga näiteks Rapunzel oli ikka hoopis teisest klassist.
Nii hilja3. märts 2014, 08:09
juba aastaid tühi koht laval ju!
niisama3. märts 2014, 07:55
Mu arust on Lenna lood lihtsalt kõik liiga sarnased juba - ei üllata, ega köida enam... Helipilt/kõla üksluiselt sama... Umbes sama nagu teadatuntud Laisaar- Kotkas-Paulus vorbitav toodang.
lool pole suurt3. märts 2014, 07:50
häda aga Lenna häälel pole seda võimu mida eurolava nõuab. Tanja laul ka ei meeldi.
.3. märts 2014, 07:34
no see oli siililegi selge, et selle Leenu ving pole võidulugu.